0 oy
178 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,462 puan) tarafından
Kızlar kızımın bezi bitti fırsat bu fırsat kendimi gazladım öğretmek için. Ama sorum şu, lazımlığa oturttüğum sürede yapmıyor kalkınca yapıyor. Benim 10 dakikada bir lazımlığa oturtup yarım saat mi bekletmem lazım? Bi de altına kaçırdığında üstünü biraz ıslak bekletip rahatsız olmasını mı sağlamalıyım? Zaten aşırı rahatsız oluyor kaçırınca. Normalde klozete de oturuyor ama bizim ev baya soğuk olduğu için hasta etmekten korkuyorum kendisi bronşit hastası. Lazımlığına da oturuyor ama fazla mı oturtmalıyım? 

3 Cevaplar

0 oy
(6,973 puan) tarafından
Bende bekliyorum şuracıkta 
(2,462 puan) tarafından
Kimse yazmadı :(
(6,973 puan) tarafından
Sahurdan sonra anca uyaniyor millet herhalde :)
(2,462 puan) tarafından
Galiba :)
-Reklam-
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Kimse yok muuu
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Kizin kac aylik cnm?
(2,462 puan) tarafından
22 aylık canım
(3,895 puan) tarafından
Gebe falan misin niye bu kadar erken basladin? :) bebeklerin kaslari en erken 27-28 aydan sonra gelisir.2 bucuk yasindaki bi kiz bebek 1 saate yakin tuvaletini tutabilir.Ben kizim 2 bucuk yasindaydi cisini lazimliga yapmayi ogrettim.Kakayi cok gec ogrendi.2-3 ay ara verdim kaka yapmak istemeyip korkudan agliyordu.32 aylikti tamamen bezini cikardim ilk ay hep kacirdi.Buyugu de kucugu de birde 6 aylik falan hamileydim.Surekli kacirdi.Şimdi 34 aylik.1 aydir kendi gidiyor kakasini cisini lazimliga yapiyor bn soylemiyorum artik o gelince kendi gidiyor.
(3,895 puan) tarafından
Tuvalet egitimi cok sabir isteyen iş.Kolay olmasini istiyorsan cocugu iyi gozlemleyip takip etmelisin.Cocukta su gelisimler varsa senin icin kolay olur demektir.
1. tuvaletini 1 saate yakin tutuyorsa
2.Kendi pijamasini cikarip geliyor ve tuvaletini soyluyorsa
3.Bezden rahatsiz oldugunu belli ediyorsa koselere saklaniyorsa

Bunlar varsa senin icin tuvalet egitimi kolay olur.
(2,462 puan) tarafından
Canım çişini tutabiliyor gece ve gündüz uykularında bezi kuru kalkıyor. Son zamanlarda da bezden çon rahatsız oluyor. Büyük çişini oturarak yapıyor fark ediyorum. Bi yandan da hamileyim öğrensin istiyorum açıkcası
(3,895 puan) tarafından
Gece kuru kalkiyorsa masallah bnmki gece kuru kalkmiyor diye ara vermistim.Stres yapma yavas yavas ogrenecek insallah.
(2,462 puan) tarafından
Işte tek sıkıntım benim lazımlıktan kalkınca yapması yoksa klozete de lazımlıga da çok hevesli oturuyor korkmuyor
(3,895 puan) tarafından
Off oyuna donusturmuş işi cok kotu :( korkmamasi iyi bi sey ama oyun olarak gormesi kotu olmuş.
(3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Tamamen hazir olunca durumun ciddiyetini kavrayinca gidip kendileri yapiyorlar cnm.Sen surekli konus artik buyudun boyle yapma tuvaletini tuvalete yap de cevresinde tuvaleti bilen yasitlari varsa bak onlarda tuvaletini tuvalete yapiyorlar sende yapabilirsin de.Bn bu sekilde soylemistim lazimliga yapan oyuncak bebek almistim hatta bak bebek de tuvaletini yapiyor demistim :D cok sabir gerekiyor bnmki ilk ay hep kacirdi oyuna daldi kacirdi tuvaletini soylemezdi hayir istemiyorum derdi ben tuvalete gotururdum.Simdi kendi gidiyor sukur :D sabrin sonu selamettir o da ogrenecek merak etme.
(2,462 puan) tarafından
Valla nasıl çözcez bilmiyorum yaa sabahtan beri 3 kere pijama degiştirdik
(2,462 puan) tarafından
Ayy inşallah yaa. Ben wcye gidince oraya tuveletimi yaptığımı biliyor anne çişş diyor hatta bi ara tuvaletin önüne lazımlığını getirip oturarak beni bekliyordu çişş diyordu. Ama kendisi yapmıyor malesef. Zamani var demekki sabredicem artik yapcak bişey yok
(3,895 puan) tarafından
Aynen cok zor .. Bi kac ay her gun kaciracak sonunda artik kacirmayacak bi gun tamamen ogrenecek sen kararli ol bezleme illa ki ogrenir bi gun ..
(2,462 puan) tarafından
Bezlemicem canın zaten de bezi bitti evde hiç yok eşime de aldırmadım. 1 haftadır da başımın etini yiyir zaten anne çıka anne çika diye :)
(3,895 puan) tarafından
Iyi masallah gece de alez tak kolay olur :)
(2,462 puan) tarafından
Evet her ihtimale karşı seriyorum gece :)
(3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Valla kendisi ogrenince oyle rahatlayacaksin ki kuş gibi olacaksin ben rahatladim  şükür :)
(2,462 puan) tarafından
Ay inşallah yaa

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 281 göst.
20 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Annelikheyecani (589 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,402 soru

24,098,467 cevap

332,230 kullanıcı

...