0 oy
311 göst.
Diğer kategorisinde (12 puan) tarafından

Kızlar 11.5 aylık bir kızım var ve emziriyorum. Ella kullanmak zorunda kaldım emzirmeye ara vermek gerekiyormu gerekiyorsa kaç gün. Bebeğim memeye çok düşkün ilacın içinde 1 hafta emzirmeyin yazıyor. Kızımda bir yandan tutturuyor meme diye. Gündüz oyaladım gece nasıl yapcam hiç bilmiyorum. Emzirsem Bi sakıncası olurmu ki 

6 Cevaplar

0 oy
(7,094 puan) tarafından
Hiç bilgim yok postun üstte kalsin bilenler görür 
(12 puan) tarafından
Tamam canım sağol inşallah bilen çıkar zor uyuttum şimdi bebeğimi vallahi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende ictim  ella değildi  ustunde  en az sekiz saat emzirmeyin yaziyodu ben bigun dayanabildim
(12 puan) tarafından
Ay ne yapcam hiç bilmiyorum yavrum yazık çok arandı emzikle zor uykuya daldı. Zaten sütüm azdı sağıp buzluğa atacak zamanımda yoktu çok kötü oldu bu benim için çok
tarafından
Sizinki gene büyükmüş  benimki 5 aylıktı  sadece süt  aliyodu buhram geçirmiştim  valla☺️
0 oy
(1,430 puan) tarafından
Ella değil başka bir haptı benimki bide 4 sylıktı mecbur emzirdim elhamdülillah bişey olmadı sen iyice araştır 
0 oy
(917 puan) tarafından
Ella kullandım bilmiyordum içtikten sonra okudum bir sorun olmadı şükür bnde üzüldüm pişmanlık duydum fkat olan olmuştu. Komşumda hep kullanıyor onunda bebeği var emen yani ben dusunemedim emzirmenin sakıncalı olabileceğini. 

Görünürde bir sknti olmadı görmediğimiz bı sorun olursa bilemiyorum
0 oy
(1,690 puan) tarafından
Ben başka bir ilaç için doktora sorduğumda içilen ilaçların 5 saatten sonra sütten dağıldığını söyledi. 7-8 saat sonra emzirebilirsin sanırım bu mantıkla. Ama egh hakkında net bi şey diyemem tabii ki
0 oy
(479 puan) tarafından
Bence hiç ilaçla uğraşma git spiral aldır ben 20 yaşındayım 2 yıl oldu aldıralı hiç sıkıntı yok tavsiye ederim sanada

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 257 göst.
13 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Btl. (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 2,180 göst.
25 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Safbiri66 (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 750 göst.
24 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Tlntln (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 256 göst.
24 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde ozlemm5561 (60 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,702 soru

24,062,610 cevap

330,236 kullanıcı

...