Moralim bozuk o kadar ağladım ki anlatamam 3 senedir evliyim eşimi ayda bir kez hafta sonu görürdüm su su bir senedir görmüyorum geçen ağustosta 8 ay ayrılığın üzerine 20 gün geldi şimdi 9 ay olmuş yine yok görevden birliğine döndü bugün izine gelicek diye beklerken başka yere değişime gönderdiler tekrar o kadar umutlandım ki sürpriz yapicak diye seviniyordm duyunca resmen ağladım ya 2 yaşında oğlum var bugün baba Baba diyip durdu babamı gelicek oğlum dedim hı yapıyor kendimi geçtim resmen babasını görmeden büyüdü yaza tayin olucaz ama şuana kadar sabrettim 40 gün kaldı tayin açıklanicak inanın her gece yatmadan bildiğim halde baktım ama bugün çok kötü hissediyorum ya bunu yazarken bile ağlıyorum boğazım düğüm düğüm oldu niye bu kadar zor esimi sevmesem gerçekten katlanıcak sabırlı bir insan değilim kardeşlerimle konuştum biraz onlarda artık ne diyeceklerini bilmiyorlar onkadar bıktım ki dördüncü seneye giricez ya kocamla yan yana uyuduğum uykular sayılı böyle bişey var mi
O kadar bıktım kii su son bir aydır ağzım burnum yara bere içinde vücudumda sivilce olmayan yer kalmadı sinir stresten bir sene olucak neredeyse ya dile kolay ben bu kadar düşünmedm
Linç etmek için yazanlar Allah rızası için bir yazmasın su mübarek Ramazanda bir de siz üzmeyin