+2 oy
2,005 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Moralim bozuk o kadar ağladım ki anlatamam 3 senedir evliyim eşimi ayda bir kez hafta sonu görürdüm su su  bir senedir görmüyorum geçen ağustosta 8  ay ayrılığın üzerine 20 gün geldi şimdi 9 ay olmuş yine yok görevden birliğine döndü bugün izine gelicek diye beklerken başka yere değişime gönderdiler tekrar o kadar umutlandım ki sürpriz yapicak diye seviniyordm duyunca resmen ağladım ya 2 yaşında oğlum var bugün baba Baba diyip durdu babamı gelicek oğlum dedim hı yapıyor kendimi geçtim resmen babasını görmeden büyüdü yaza tayin olucaz ama şuana kadar sabrettim 40 gün kaldı tayin açıklanicak inanın her gece yatmadan bildiğim halde baktım ama bugün çok kötü hissediyorum ya bunu yazarken bile ağlıyorum boğazım düğüm düğüm oldu niye bu kadar zor esimi sevmesem gerçekten katlanıcak sabırlı bir insan değilim kardeşlerimle konuştum biraz onlarda artık ne diyeceklerini bilmiyorlar onkadar bıktım ki dördüncü seneye giricez ya kocamla yan yana uyuduğum uykular sayılı böyle bişey var mi

O kadar bıktım kii su son bir aydır ağzım burnum yara bere içinde vücudumda sivilce olmayan yer kalmadı sinir stresten bir sene olucak neredeyse ya dile kolay ben bu kadar düşünmedm 
Linç etmek için yazanlar Allah rızası için bir yazmasın su mübarek Ramazanda bir de siz üzmeyin 

27 Cevaplar

0 oy
(413 puan) tarafından
2.5 yılllok ewliyim ewlendik geldim görev yaptığı şehire 10 gün durdu durmadı 3 gün 5 gün göreve gitti sorna 40 gün gitti bekledim sonra aynı şehirde başka ilçeye tayin gördü 8 ay tek başıma kaldım daha önce hiç yanlız kalmama ramen 8 ay sonunda bende getirdi yanına getirdi 20 gün içinde yine göreve gitti 2 ay gelmedi şimdi desen yine gövde Aralık 31 de gitti mayıs 30 da gelecek etti mi sana 5 ay yani seninle aynı durumdayım benimde 1 tane oğlum var 30 mayısta 1 yaşına giricek ve eşim olur mu olmaz mı belli değil doğum yaptım yanlızdım hep yanlızdım onunla uyumaya hasretim artık normal ysşantıya hasretim sıradan insanlar gbi gidip gezmek görmek eğlenmek sohbet etmek istiyorum arkadaş istiyorum eşimi istiyorum ama yok bulunduğum ilçe merkeze 2 saat uzak aylardır ewde kapalıyım çıldırmak üzereyim bizde bu sene tayinciyiz balım yapacak hiçbişeyimiz yok şuan da tek ümidim batıda huzur bulmak dua edelim onlar için elimizden ne gelir başka bu işi yaptıklstıno bile bile ewlendik onlarla herkez yapamaz Bix gbi olamaz emin ol.. Güçlü kal elbet güzel günler göreceğiz bizde 
-Reklam-
0 oy
(285 puan) tarafından
Canim Allah yardımcımız olsun inşallah bizde de durumlar aynıydı bu bir kaç aydır doğru düzgün evde görüyorum ama havalar düzeldigi gibi yine yoğun görev çıkacak biliyorum az daha sabır kolay değil inanki bak ne güzel tek değilsin evladın var sabret kuzum stres yapma lütfen ne yapalım bu da bizim görevimiz beklemek olsun canları sagolsun da 
tarafından
Doğru cnm ama baya üzüldüm tam gelecek Diye beklerken böyle olunca çok kötü oldum
0 oy
tarafından
Okadar dayanmissin canım 40 günü de bekle yerinizde belli olsun belki çok mutlu olursun rabbim bu Ramazan'da seninde çocuğunda yüzünü güldürsün benim eşim hep evde haftada bir kaç gün nöbette olur şuan evde değil sabah gelecek ama bu halde bile zor oluyor kızım 9 aylık kapı çaldı mi heyecanlaniyor babasını gördü mü ağlıyor hemen kucak istiyor senin çocuğunu düşünemiyorum bile rabbim kolaylık versin Doğu'da mı nerde ben mardindeyim buralardaysa kapım size açık bacım o gelemezse sen git yeri nerde tabi bilmiyorum da
tarafından
Allah razı olsun cnm eşim Van'da üst bölgesinde eş götürülmedgi için böyle hep uzak kalıyoruz
Galiba zaman azaldıkça sabırsızlıktan böyle kendimi parçalıyorm
Benim oğlumda sürekli bana diyor gelince tanıyamadı yanına gitmedi şimdi ne yapacak bilmiyorum
tarafından
Keşke. Buralarda olsaydı mardindeyim bende misafir ederdim hayırlısıyla yerinjzse belli olur inşallah az kaldı zaten
tarafından
Allah razı olsun cnm benim etmis kadar oldun rabbim ne muradın varsa versin:)
0 oy
(196 puan) tarafından
Canım benim benim eşimde asker. Bizde tahinciyiz.ben hamileyim doğumuma 21 gün var ve iki yaşında oğlum var eşim bizi memlekete bırakıp şarka gidicek. Çok Zor olacak biliyorum ama elden ne gelir. Rabbim hepimize sabır versin. Oglim babasına çok düşkün. Kızım babasını tanimicak bile. 
tarafından
Senin kide çok zor Allah yardımcın olsun inşallah çok iyi biliyorm benim oğlum hiç tanıyamadı doğru düzgün buna çok takıyorum bende
(196 puan) tarafından
Ben de kızımıza çok üzülüyorum. Bı de kızlar babaya düşkün olur. İki yaşına kadar tanimicak babasını. Rabbim bizlere güç versin
0 oy
tarafından
Canım benim üzülme anladığım kadarıyla eşinin görev bölgesi doğu. Batıya gelmenize çok az kalmış. Burda öyle bir rahatlayacaksın ki öyle bir nefes alacaksın ki anlatamam o günlerin hayrına kendini üzme bak çok az kalmış. Biz de şu an batıdayız kırk gün sonra falan da biz de doğuya gidicez. Dua edin de evimizi götğrebileceğimiz bir yer olsun. Ben de çok korkuyorum
tarafından
Ben asker eşlerini tanımadan çok severim kim olursa olsun karakterleri ne olursa olsun. Kaderlerimiz aynı ama vatan sağolsun yani görevler ifa edilsin biz bir şekilde ayakta dururuz. Üzülmeyin ayrılık çok zor ama beklenenin hattına da güzel oluyor. İnşallah batıda çok rahat edeceksiniz. İki üç gün üst üste istşrahatli olduğu günler olacak gezip tozabileceksiniz piknikler ne biliyim eşinizin arkadaşlarının eşleriyle tanışırsınız gelip gidersiniz. Ailelerinize gidip gelebilirsiniz. Tez zamanda rabbim feraha kavuştursun canım benim
tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ne güzel mor veriyorsun rabbim gönlüne göre versin inşallah gerçekten çok sevindim bir nebze sun mor oldu:)
tarafından
Moral olabildiysem ne güzel :)
tarafından
Çok iyi oldu cnm sağol❤️
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Cnm seni cok iyi anliyorum esim beni  goturememisti dogudaydi evlendik 10 gun sonra gtmisti cok uzulmustum 1 sene izne gelemedi abisinin dugunune bile katilamadi igne iplige döndüm  eridim cok sukur ki brakma karari aldi 2015 in sonunda yanımdaydi sukurler olsun simdi cok guzel bi hayatimiz duzenimiz var birde evladimiz var senin icin dua edcem  insallah cok guzel bi yer cikar ve yan yana gelirsiniz 
tarafından
Benim eşimde düğünden 10 gün sonra gitti 3 sene oldu hala görevde nolur dua et bizde bırakalım kurtulalım para pul umrumda değil
Allah razı olsun çok teşekkür ederim içime su serptn
(1,737 puan) tarafından
Dualarim seninle sizinle cnm tabiki  para onemli degil yeterki yanyana olun siz kavusun boyle ayri olunca o paranin da bereketi olmuyo  biz gormedik bereketini sozlesmesini 1 yil mi yaptı  birakma karari aldi mi cnm devam ettigi surece hep ayriliklar illaki olur cunku
tarafından
Kesinlikle öyle cnm eşim beş yıl yapmış ben yoktum o zamanlar şimdi 2021 sonunda bitecek Allah'ın izniyle bakalım nasip borcumuz bitince bizde istiyoruz yoksa böyle ömür geçmez
(1,737 puan) tarafından
Oyle cnm rabbim hayirli  kapılar  acsin bırakınca da bize acti cok sukur  brskip geldi ama kimseye muhtac etmedi rabbim  hersey gönlünüzce olsun
0 oy
tarafından
8 ay uzunmuş cnm.bizde öyleyiz.en uzun 6 ay ayrı kaldık.gecen sene Ağustos tan beri iki kez geldi gitti ama yetmiyor gene.tayinden sonra bir arada olursunuz sabret canm.
tarafından
İnşallah cnm bu ikidir bizde bu kadar uzun kaldık çok yildim icim sıkılıyor düşündükçe :(
İnşallah cnm Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 407 göst.
28 Eylül 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ikra ece (498 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 206 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Melek.06 (190 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 364 göst.
8 Şubat 2025 Diğer kategorisinde NM 2018 (1,095 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 83 göst.
30 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde minnakoglum (74 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,355 soru

24,123,694 cevap

333,614 kullanıcı

...