0 oy
528 göst.
Diğer kategorisinde (280 puan) tarafından
Kizimin yapisik iki kere kremle actm gene krem le acicam ama doktor cerraha gotur acsin diyo nasil oluyo o narkoz fln verilmiyomus 

5 Cevaplar

+1 oy
(446 puan) tarafından
Çok kolay birşey canm bı kaç saniye suruyo sonrada temizliğine dikkat edersen kapanmiyor benm kizimda 6 aylikti açtılar şimdi 3 yasinda
(280 puan) tarafından
Temizligi nasil olmali ben yanlis bisy mi yapiyorum da kapaniyo
(446 puan) tarafından
Canm ıslak mendili yikada kullan ben sürekli öyle yapıyorum bide silerken arasını açıp Dilmen gerekio doktor sana gösterir zaten nasıl yapcani soylemezsede sor açtır hemde İdrar yapması git Gide azalio hep kapanirsa napsin onccocuk
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiç açtırma geri kapanıyor büyüyene kadar bekle derim benim yeğenimde de vardı bir buçuk yaşındayken flaandi galiba cerraha götürüp açtırdı ablam çok basit bir işlem zaten ama heri kapandı şimdi 10 yaşında bide tik kalıyor çocukta bir korku kalıyor sürekli eli orda geziyor çocuğun ne kadarlık bilmiyorum ama bence biraz daha büyümesini bekle derim 
tarafından
Daha cok kucuk canim bu operasyon erken yapılınca tekrar yapışıklık oluyor muş sen yinede bir başka bilene danış tabiki ama dediğim gibi yeğenimin tekrar yapışıklık oldu şimdi tekrar operasyon olmasi gerekiyor muş
(280 puan) tarafından
O zmn kremi suruyum bari cunki idrar deligi bile kapndi
tarafından
Doktor gördü mü o ne diyor peki
(280 puan) tarafından
Gordu krem verdi cerraha gotur diyo cocuk kremi surdurmuyo yaniyo demekki agliyo
tarafından
Yanıyordur tabi ya kuzum benim sen en iyisi bir çocuk cerraha götür bakalım o ne diyecek
0 oy
(145 puan) tarafından
Verilşyor canım bir arkadastan duyduk , bizde cok panik yapmıstık şikayetler aynı olunca şükür gittiğimizdebirşey yok dedi ama eger devam editorsa cerraha goturun müdahale etsin 
0 oy
(1,048 puan) tarafından
Ne akdarlık canım. Benim kzım 5 aylıkken götürdük. 

Narkoz falan vermedi 

1 dakşak sürmedi bir plastik gibi bişeyle pıt diye açtı . 

İğne yapıldıpında ağladığı kadar ağladı. 

Şükğr kanama falan olmadı. 

Bide bize krem yazmadı. Östrojen hormonu içerdiğş için bebekte kötü etkileri oluyor krem yazmıyorum ben kesinlikle dedi 

Bir krem verdi sonra her gece duş aldır bunu sür dedi. 

Şuana kadar tekrarlamadı. 

Ama günde 2 kere falan kontrol ediyorum yine de aksatırsam yapışır gibi oluyor. 

Maalesef regl olana kadar bu riski taşıyacaklar . 
(280 puan) tarafından
1 yasinda ama su ana kadar 3 kere yapisti ostrojen krem kullandim hep o dustan sonraki kremimi surmeyince yapisiyo
(1,048 puan) tarafından
Ben hiç hormonel krem kullanmadım kızımı götürüp rutin kontrol yaptırdığım 4 doktor var
Dördüde önermedi. Dedikleri kalıcı bir çözüm olmadığını ve ilerde regl konusunda ve kıllanma olayında inanılmaz ters dönüşler yaşandığı için.
Bazı ülkelerde yasaklanmış bir şey maalesef.
Çok şükğr cerrahi müdehaleden sonra hiç nüksetmedi bizimki.
İyimi de ufakken yaptılar.
zatem aslında cerrahi bir işlem diyince ben çok korkmuştum.
Ama doktor muayene odasında hemen 2 dakika halledeyim dedi .
Odaya girdik 3 dakik sonra çıktık resmen . odadan çıktığımızda kızım susmuştu bile
(280 puan) tarafından
Banyodan sonra kullandigin krem ne kremi peki
(1,048 puan) tarafından
İlk 1 hafta kullandım
Yara olmasını önlemek için bir krem
Bactroban adı bakabilirsin
(280 puan) tarafından
Benim cocugum artik ostrojen kremi birak altini bile degistirtmiyo artik huylanmis daha fazla kapanacak hic cis de yapamicak napicam sasirdim biri cerraha gitti yegenim dedi hep altini tutarak geziyo dedi bilemiyom napicam saglik ocaginda sorcam orasi yakin bu neden oluyo diye
(1,048 puan) tarafından
Normal canım. Aklı eriyor artık. Benim kızım 7 aylık olacak. Artık ebeyi görünce ağlıyor anlıyor aşı olacağını . canının. Yanacağını.
0 oy
(83 puan) tarafından
Kapalı olduğunu nasıl anlıyorsunuz arkadaşlar 
(280 puan) tarafından
Normal vajinayi bilirsin cocugunkine baktiginda bi terslik oldugunu anliyosun ztn

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 277 göst.
18 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Ashshhshs (995 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 794 göst.
14 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 106 göst.
27 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Kaan.m (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 536 göst.

Kategoriler

1,468,673 soru

24,062,092 cevap

330,171 kullanıcı

...