0 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde (886 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Kızlar bebeğim 6aylik yaklaşık bir haftadır gece beşikte yatmak istemiyor uyuyor geri kalkıyor uykuya dalamiyor gündüz birşey yok ama gece uykuya dalma problemi var karnı tok altı kuru napicam bilmiyorum yardım edin lütfen 

4 Cevaplar

0 oy
(6,190 puan) tarafından
Atak,gaz ya da dişden olabilir
(886 puan) tarafından
Ay bilsem
-Reklam-
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Canım sakinlestirici müzikler aç hafif ses tonuyla piş pis la emzik alıyorsa birde emzik ver bide böyle dene bakalim
(886 puan) tarafından
Resim ekledim canım bakarmisin atak haftası 26 diyor biz de 6 ayligiz o zamanlara denk geliyor galiba
(3,102 puan) tarafından
Evet canım şuan tam 26 dediğim gibi masajla falan rahatlatmaya çalışın bu haftalar baya yorucu geçer güzel müzikler açın sürekli opera klasik muzik falan olabilir bir kaç gün böyle devam edin zaten bı kaç güne atlatirsiniz bu dönemi takvimide takip edersen senin için iyi olur canım ruhen kendini hazırlamış olursun
(886 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol seni de yordum gece gece hakkın helal et
(3,102 puan) tarafından
Yok canım estağfurullah iyi geldi banada bilgilerimi tazeledim Allah tez zamanda şu durumu atlatmayı nasip etsin inşallah sizede
(886 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Genelde diş döneminde yapıyorlar böyle canım birkaç gün daha sabret geçecektir 
0 oy
(2,977 puan) tarafından
Valla benimki 4.aydan sonra geceleri uykusu bozuldu ya sürekli sallıyorum şimdide sürekli süpürge sesi ile uyuyor canm kapatınca bi süre sonra uyanıo napcam bilmiom hem sallamaktan hemde bu sesten nasıl kurtulcam

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 83 göst.
26 Kasım 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,663 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 198 göst.
18 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Tazeannne (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 568 göst.
17 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,634 soru