0 oy
179 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (385 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar az önce post açtım buda ikinci postum oğlum 3 yaşında çok hareketli kardeşi olursa dahamı kötü olur yoksa sakinlesirmi aranizda yasiyan varmı bu durumu
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Hayır tabiki sakinleşsin diye yapacaksan yapma canım çünkü hiç etkisi olmuyor 
-Reklam-
0 oy
(14,212 puan) tarafından
Sakinlesecegini hiç sanmam 
0 oy
(325 puan) tarafından
Yok maalesef değişmiyorlar 
0 oy
tarafından

Dene ve gör bacım ne bilek :D

0 oy
(861 puan) tarafından
Oğlum üç yaşında çok sakin uslu bi çocuktu kardeşi oldu değişti sözümüzü dinlemez oldu sürekli kardeşiyle uğraşıyor bazen yoruluyorum :(
0 oy
tarafından
Vallaha kızım Mart'ta tam 4 yaşına girdi bende şuan 19 haftalık hamileyim doğum zamanım Allah nasip ederse Eylül'de doğum yaptığımda kızım 4.,5 yaşında olmuş olucak biz eşim askere falan gitti bir de bi kaç sorunumuz var diye arası 4 5 yas olsun istedik ama genede ev hali ve eşler arasında durum göz önüne alınarak ikinci yapılmalı diye düşünüyorum ben şahsen 
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Pek zannetmiyorum canım cunki 1 çocuğun yanına ikincisi geldimi anne baba paylasilmak istenmiyor kıskançlık krizleri bütün ilgiyi üstüne toplama çabaları başlıyor çocukta bakalım benim 2. Çocuk yolda ben çok endişeliyim cunki kızımın 2 yaş sendromu basliycak e bide kocaminda cocugumdan farkı yok 2 değil 3 çocuk annesi olcam artık kaça bölünürüm bilmiyorum

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,031 soru

24,177,448 cevap

336,177 kullanıcı

...