+1 oy
1,550 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Annemin yanina gidiyorum diye esim cildirdi o cocugu o eve nasil sokarsin diye telefonda bagirdi bana hakaret etti korktum.

Cocuguma bir zarar gelecek olsa ben götürür muyum hic cocugumun basinda olacagim annemi kardesimi ozledigim icin 2 haftaligina falan gitmek niyeti ile yoldayım yani.

19 Cevaplar

+6 oy
tarafından
Baban seni taciz mi etti eger oyleyse kocan hakli o cocuk senin degil sadece. Ki baban sana kotuluk yapmis ve annen de bunu gormezden gelip hala kocasiyla beraberse annende bes kurus etmez sen daha niye cocugunu alip gidiyorsun oraya şaka mısın  dön geri kocan hakli
(4,518 puan) tarafından
Aynen mihrican. Fatma çocuğunuza bir şey olursa o evde sizde suçlusunuz çünkü bile bile tehlikeli insanın evine götürüyorsunuz
tarafından
Gider devlete sığınırım ama bu sapığın ve bu sapıklığı görmezden gelen annenin evinden su içmem
(379 puan) tarafından
Neeeee nasıl öz baban mı
(4,148 puan) tarafından
Yuuh nasil yani kizini mi taciz etmis gormedim saka mi
(379 puan) tarafından
Valla ben de dün girdim buraya gebelik alanını kullaniyodum konuyu bilmiyorum
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Babanın sana karşı yanlış hareketi olmuşsa çocuğuna karşı da olur. Bence bu konu da eşin haklı bende olsam izin vermem. Sen gitme ailen gelsin yanına 
tarafından
Çoğunlukla evde olmuyor canim bir de onla tek birakmam cocugumu diye düşündüm zaten temelli degil 1 2 haftalik diye dusunmustum
tarafından
Valla ben şahsen çoğunlukla evde olmasa bile tek bırakmasam bile çocuğumu yine de kalmaya gitmem onun evde olmadığı zamanda sabah gider akşam dönerim
tarafından
Uzun yol 7 saat o yüzden dedigini yapamiyorum
tarafından
Hımm eşini dinle bence. Baban yüzünden eşinle kötü olma
0 oy
(6,189 puan) tarafından
O eve nasil sokarsin derken?
tarafından
Babam ben küçükken bana karsi yanlis hareketleri olmustu.
(26 puan) tarafından
Ne gibi yanlış hareketler
(6,189 puan) tarafından
Babanla annen ayriysa neyi sorun ediyor ve yanlis hareketi olduysa sikayet etmen gerek
tarafından
ayri degiller babam cogunlukla calisiyor çok gec geliyor 2 saat  gunde ya gorurum ya gormem
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Niye öyle dediki kocan çocuğun başına bişey gekcek diyemi korkuyor yoksa annengildenmi hoslanmiyor
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun cnm sorun ne ki öyle tepki veriyor
tarafından
Evet.
tarafından
O zaman bir şey diyemem
(3,158 puan) tarafından
İnan tüylerim diken diken oldu benden sana bi akıl sakın gitme o eve derim öz babanmış ama şe.re.f.si.zn. kan sız.ın. tekiymiş nasıl oluyoda sen oraya gidebiliyorsun?
tarafından
Evde olmayacak diyorum calistigi icin
(3,158 puan) tarafından
Sen bilirsin.....
0 oy
(26 puan) tarafından
Ailen gelsin yanına gitme boşver 
0 oy
(2,573 puan) tarafından
Bisey olcak olduktan sonra her turlu olur canim ve kaldiki bu devirde oz babalar cocuklarina kotu seyler yapiyolar esinde fazla buyutmesin bence o adam var diye hicmi gitmicen ailene 
(3,209 puan) tarafından
Babası zamanında yapmış zaten
(2,573 puan) tarafından
Yok yavrum mecazi anlamda dedim babasi yapmis gordum o tarafini
tarafından
valla çocuğuna da bişey yapsa şimdi yaptıktan sonra ahin vahin faydası olmaz
(10,885 puan) tarafından
Yapmış mı gerçekten yoksa taciz mi etmiş
tarafından
taciz etmiş
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Eşinin kızmasın bir sebebi olmalı

0 oy
(3,209 puan) tarafından
Gitme sakın oraya boşansan çocuğunu dahi alır kocan o eve gidersen. Ailece sapkınlıkla suçlasa haklı olur adam aklını başına topla bir anlık öfkeyle geleceğini yakma. 
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Ya baban sana birşey yapmadı Kendi kendine söyledin yada yaptı ailene göre normal geldiki hala baba anne olarak yaşıyorlar  
tarafından
Yaptı aileme normal gelmedi ama o sekilde hasta olarak kabul ediyorlar
(336 puan) tarafından
baktım öyle bir postunu göremedim canım anlatmak istersen ne yapti ki sana
(7,617 puan) tarafından
Nasıl hasta ya öz cocuna şeyi Kalkan bir  yaratık hasta olamaz asıl hastalık onu hasta görenler bence ve sende o eve gidebiliyorsan sendede sorun var demektir
0 oy
(1,615 puan) tarafından
Fatmacım her ne kadar 1 2 hafta da olsa savunmaya geçme eşini dinle bu kadar ısrarla gitmek isteme öz dedeler bile neler neler yapıyor sen nasıl ciddiye almazsın 1 2 hafta diyip duruyorsun lütfen yaa 1 saat bile çok anlıyor musun olamaz yani o yoldan dön hemen olamaz böyle birşey sen ısrarla gitmek istiyorsun ben bu şeyi hiç sevmem ne zaman ısrarla birşey yapmak istesem yada görsem hep başına bir iş geliyor Allah korusun kocanı dinle 
tarafından
Dayagi aldatması yok ilgisiz ve surekli eve kapatiyor zorla carsaf giydiriyor baski cok yapiyor telefonumu kurcaliyor you tobe a yorum yapmayacaksin bu programa bile karışır okudugum kitaplara varana kadar karisiyor annem de seni kimsesiz diye kole yerine koyuyor ondan demicektin esine durumunu diyor
(1,615 puan) tarafından
Anneni bir kenara bırak öncelikle onun babanı çoktan boşamış olması lazımdı hesabını kesmesi lazımdı evet benim eşimde telefonumu çok kurcalar hatta burayı bile bilmiyor bilse istemez bir kaç kere konulur ikna ederim ama sevmez her neyse ne kadarlık evlisiniz skaon annenin kafasıyla iş yapma sakın bak madem çok biliyo eşini boşasaymış eşini dinle ılımlı ol herşey düzelir zorla yaptırması iyi değil güzelce konuşup anlaşma bilirsiniz belki
tarafından
2.5 yillik evliyiz
tarafından
sana taciz eden babanın evine gitmektense çarşaf giy bacim
(1,615 puan) tarafından
Ben 4 senelik evliyim ve daha yeni yeni dışarı tek çıka biliyorum çok sık olmasa da bazı şeyler zamanla düzeliyor bence biraz sabır etmelisin
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Eşinin bir halt yediğini nasil anladin ?
tarafından
Ic çamaşırı kokuyordu pis pis ter vs diye yeminler etti ama inanmadim
0 oy
(14,890 puan) tarafından
Aklından zorun mu var eşin hata da yapsa gidemezsin evladını sokamazsın ya pedofili bir insanın yanına. Hem eşinin de rızasını almadan evden çıkıp gidiyorsun o kucağındaki evlat onun da evladı. Eşin öyle haklı ki. Varsa sorun çözersiniz evden çıkıp sapkın huyu olan bir insanın yanına sen minicik sabiyi nasıl götürürsün 
tarafından
Pisman oldum zaten
0 oy
tarafından
Benim eşim olsa o da çıldırırdı
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Nereden biliyorsunuz taciz olayını
0 oy
(53,798 puan) tarafından
fatom annen ve kardesin sana gelseydi keske. gerci memleketinide ozlersin diyecek bişey bulamadim
tarafından
Valla bende bulamiyorum bi çıkış yolu
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Yaa canım. Cevaplara baktımda herkes babandan dem vurmuş bunun aslı astarı varmı gerçekten sorularına vaktım bişey göremedim
(53,798 puan) tarafından
eski hesabinda yazmisti canim
0 oy
(677 puan) tarafından
Cok fevri hareket etmişsin eşinin aldattığı yok bence iç çamaşırı kirli ve kokuyor olabilir illa bu onu yaptığı anlamaina mi geliyor.arkadaslarin dediği gb ben olsa evladımı o eve sokmazdım.cok yanlış yapiyorsun
(601 puan) tarafından
Bencede iç çamaşırının pis kokmasi normal degilmi zaten iç çamaşırı adı ustunde
(677 puan) tarafından
Aynen ya bide erkeklerin ki farklı bize göre çok abartmış arkadaş
0 oy
(120 puan) tarafından
Çocukların başına ne geliyorsa sizin gibi anneler yüzünden geliyor zaten kocanız haklı ne işiniz var hala o evde Allah size akıl fikir versin çocuğu da korusun
tarafından
Ne diyorsun be cocugum her an gözümun onunde herkes cektigini bilir pesin pesin hukum verme oturdugun yerden
(120 puan) tarafından
Hadi ordan ya sen çocuğunu düşünseydin o adamın yanına çocuk goturulmeyecegine aklin ererdi Allah ıslah etsin akil fikir versin sizin gibilere
tarafından
yaninda ben varken bisey mi olcak hanfendi

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 1,651 göst.
26 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,508 göst.
24 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Umber (2,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,237 göst.
0 oy