0 oy
195 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Merhaba Ankarada yaşayan ve ankara sehir hastanesine giden var mi aranızda acaba?? 37 haftalik gebeyim haftalik kontrolüm var ama 182 den randevu alamadım dolu diyor randevusuz gitsem bakarlar mi acaba?? Bide randevusuz gidersem sabahtan mi gitmem gerekiyor ?? 

2 Cevaplar

0 oy
(3,102 puan) tarafından
Canım randevusuz bakmıyorlar diye biliyorum pandemiden dolayı ama gebelik hafta büyükmüş belki bakarlar
(3,102 puan) tarafından
Aynen öyle canım hele bizim burda hiç bulunmuyor randevu mecbur özele gidiyordum güç yetmiyor özelede bende karar verdim 5 6 haftada bir gitcem bundan sonra
(11,499 puan) tarafından
Ben randevuyu aldım 29 nisana ama 36 hafta ve üsütüne demiş arkadaş benimde o gün 35 oluyor acaba bakmazmı ki
tarafından
Bakiyorlar canim daha düşük haftadakiler bile gidiyor yer bulamayınca
(11,499 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bakıyorlar canım bende oraya gidiyorum başından beri 39 haftadayim randevsuz sabah gidiyorsun muayene olucam diyorsun bakıyorlar doktora sıra alıyorsun ben MHRS yükledim genelde ordan alıyorum bulamayınca direk gidiyorum
tarafından
Ben e nabız üstünden alıyordum 2 haftadır randevu bölümüne gecemiyorum aradım 182 yi ordnda bulamadım mecburen sabah erkenden gidicem artık
tarafından
İlk girişteki bankodan mi aliyorsun sırayı yoksa E1 in içindeki bankodan mi alıyorsun yanlış yerde beklemeyim bide
tarafından
Sen MHRS indir bence canım muhakkak bı doktor boş oluyor olmasada zaten direk gidince muyane oluyorsun girişten alıyorsun kuzum diğer randevu olunca barkod veriyor
tarafından
Anladim canim cok tesekkur ederim
Rabbim tez zamanda kucağımıza sağlıkla almayi nasip etsin inşallah

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 73 göst.
6 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Pampers (449 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 172 göst.
20 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 163 göst.