0 oy
563 göst.
Diğer kategorisinde (604 puan) tarafından
Ağzım kurudu resmen normalde emiyor ama dun gece hiç uyumadı bu saate kadar emdi orucumu bozsam 61 gün mü tutmak zorunda kalirim cok kötüyü şuan ayakta durmakta zorlaniyorum 

17 Cevaplar

+6 oy
tarafından
Hepimizin agzi kuruyor
(604 puan) tarafından
Yanı yorum yapmak için yapmayın ben oruç bozmak için bahane aramıyorum zaten 48 kilo kızım bunyem cok zayıf oğlum sürekli emdiği halde oruç tutmaya çalışıyorum ama dun gece daha fazla emdi şuan ayakta duramıyorum mide bulantısı halsizlikten
tarafından
Kavga etmek icin yermi aryosn
-Reklam-
+2 oy
(25,181 puan) tarafından
Her oruçlunun ağzı kuruyor bu sebepten oruç mu bozulurmuş senin kararın tabi
0 oy
(4,148 puan) tarafından
61 gun borc olur.
0 oy
(12,060 puan) tarafından
Niyet ettin mi peki
(604 puan) tarafından
Evet ettim
(12,060 puan) tarafından
Bozamazsın cnm bayılma derecesine gelmen lazm
0 oy
(543 puan) tarafından
Evet 61 tutmak zorunda kalırsın 
0 oy
tarafından
Alo fetvaya sirsana
(604 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım arayacağım
(604 puan) tarafından
Aradım canım günü gününe kazasını etmek zorundasın diyor burda herkes 61 gün yazmış öyle bisey yokmuş ama
tarafından
Diyecektimde iste ben buradakiler kadar oyle kendimden emin olup fetva veremem millette bi ozguven var. Ben gecen bi hoca dinledim sadece ayy canim sunu yemek ostedi falan diyipte bilerek bozarsan 61 gun dedi.
(604 puan) tarafından
Sağol canım birde bana burda herkesin ağzı kuruyor insan susadığı için orucmu bozarr falan yazmışlar ben normalde su bile içmeyen insanım ama çocuk o kadar emrini dün gece resmen suan elim ayağım çekiliyor ama insanlar anlamakta direniyorl
tarafından
Boşver burda herkes ya hoca ya doktor yani insan bir konu hakkinda bilgisi yoksa susmalı
0 oy
(1,345 puan) tarafından
bozarsan cezasi 61 gün nefsine hâkim olmalısın nefsin seni zorluyorsa bu daha iyi daha sevap buna dayanmak bence hata yapma hepimiz emziriyoruz 
(604 puan) tarafından
Burda emziriyor diye oruç tutmayanlar var ben yine orucumu tutuyorum cok şükür ama bugün gerçekten dayanamayacak haldeyim
0 oy
tarafından
Bozma canım sabır etmelisin bide bol su iç gece
0 oy
(165 puan) tarafından
Cabim emziriyorsan niye tutuyorsun ki zorunlu değiliz biz bende emzirdigim için tutmuyorum benim bebegim 14 aylık bide artık borç yapicam ama sen madem niyetlendin tut inşallah çabuk geçer birde kevser suresi oku iyi geliyor 
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Dayanabilirsen dayan canım. Zaten gebeler ve emzirenler borçlanabiliyor zorlama kendini istersen 
0 oy
(8,162 puan) tarafından
Canım aynı durumda olan çok insan var burada. Bugünlük sabret. Yarın niyet etme
0 oy
tarafından
Maalesef 61 gün tutmak zorundasin 
0 oy
(534 puan) tarafından
Geçen bende çok kötü oldum üstüne 2 kez de kustum ama bozmadim kabul oldu mu olmadi mi bilmiyorum ALLAH kabul eder inşallah emzirmek uykusuzluk mahvediyor boz yada bozma diyecek malesef bilgi yok allah kolaylık versin çok zor emzirirken 
0 oy
(11,259 puan) tarafından
Emzirme hamile gibi şey var sa 61 olmuyor cnm ama dayanabilirsen tut derim
0 oy
(163,444 puan) tarafından
yuzunu soguk suyla yika yat dinlen ama bozma 61 tutman lazim
0 oy
(678 puan) tarafından
Şuan bozarsanız 61 gün tutmak zorunda kalırsınız keşke hiç niyetlenmeseydiniz3 ama geçti artık kusma vs.gibi durumlar olursa gününe gün tutarsınız sadece 
(604 puan) tarafından
Diğer postuma bakın 61 gün tutmam zorunda değilmişim
0 oy
(379 puan) tarafından
Kuzum keşke başta tutmasaydin şimdi bozmakta çok kötü olur ya :(

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 231 göst.
17 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mutluu annee (636 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 779 göst.
11 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 495 göst.
1 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Bugrakagan (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 311 göst.
26 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,266 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,311 soru

24,109,760 cevap