Biz doğma büyüme buradayız kuzum tatiller dışında Türkiye’de yaşamadım ama bazen eşimle temelli Türkiye’ye dönsek mi diye konuşuyoruz vatanımız herşeyimiz ama öncelikle ekonomisiyle çok zorlanırız gibi geliyo
Fransa nasıl insanlar haftanın altı günü çalışıyo pazar günleri fix herkes evinde ve sokaklar bile çok sakin burda da yaşantı var ama Türkiye’deki gibi cafeler eğlenceler hayat daha hızlı değil
Devlet kira yardımı çocuk yardımı işsizlik yardımı sürekli yardımlar yapıyo bu da ekonomik olarak geçinmeni kolaylaştırıyor
Birim olarak hesaplandığı zaman marketler pazarlar mağazalar senim bütçeni zorlamıyo 100 Euro verip dolu dolu bir ev alışverişi yapabilirsin
Mesela biz yazın Türkiye’de Zara ya gittiğimizde fiyatlara ağzım açık bakıyorum buradaki Zara’nın fiyatlarını görsen kendin şaşırırsın ki çoğu mağazanın tekstili Türkiye’den geliyo
Herkes gibi bende kendi ülkemi çok çok seviyorum yazları geldiğimde huzur buluyorum ama yaşayış olarak bakarsak büyük konuşmak istemiyorum ama alışkın olmadığım için çok zorlanırım
Zaten gelirseniz eğer devlet size ücretsiz dil okulu sunuyo