+1 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde (1,263 puan) tarafından
Kızlar daha orta okuldayken annem bizi kuran dersine gönderdi sonra liseye gectim s A l A k lık yapıp bıraktım yarıda ama okumayı biliyordum sonra okumaya okumaya şimdi bütün harfleri karıştırıyorum ve bunu hep rüyamda görüyorum dün gece yine gördüm biri bana diyordu kuran dersi al bitir ben diyordum kimseyi tanımıyorum ki oda diyordu kaynanan sana kuran dersi versin bende yok ben o kadından ders almam diyordum hep başlıyacam diyorum ama hep erteliyorum ve artık cok huzursuz oluyorum 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yorumlamaya gerek yok herşey ortada  :) youtube dan öğrenmeyi dene 
(1,263 puan) tarafından
Aslında üst katımızda bilen cok güzel okuyan bir abla var ama pandemiden dolayı belki evine almak istemez
tarafından
Günde yarım saatini ayırır Allah için
-Reklam-
0 oy
tarafından
Diyanet tv de okuma dersleri var oradan takip et canım bende bir ara kendi kendime öğrenmiştim baya okuyordum kelimeleri cümleleri sonra bıraktım geri tamamen unutmusum =/ hiç bırakmamak lazım aslında sirkeli okumak lazım 
(1,263 puan) tarafından
Youtu.be den mi canım
tarafından
Yok canım normal tv de ders saatleri var hoca çıkıp anlatıyor şuan kaçıncı dersteler bilmiyorum ama tabi internet varda internettende bakıp öğrenebilirsin
0 oy
tarafından
Bugün bir başlangıç yapmaya ne dersin mümine kardeşim kuran okudukça huzura ereceksin inşallah aslında içinde var ama vesveseler ağır basıyor bir başlangıç yaparsan inşallah devamı da gelecektir sana ders vermek isterdim ama kızım hayli yaramaz kendi hatimlerimi zor okuyorum :(
(1,263 puan) tarafından
Bende dedim araştırayım belki bir uygulama falan vardır
0 oy
tarafından
Ne ararsan var nette canim eşim bekarken netten öğrenmiş  hiç bilmiyomus
0 oy
(39,542 puan) tarafından
Öğrenmek için ışın ehli olan birini bulmak lazım..her kuran okumayı bilen kur-an öğretip hatim ettiremez malesef. Kuran hocasi birini bulup yanında okuyacaksın o yanlışlarınla doğrularınla sana öğretecek ve onun yanında 1 kere hatim etmen gerek. Sonra kendi başına okuyup hatim edebilirsin
0 oy
tarafından
Youtubede vardır canım ordan bak öğrenmeye çalış 
0 oy
(379 puan) tarafından
Bende senin gibi uzun süre okumadım ama onceden bilince çabuk öğreniyorsun YouTube dan yinede n öğrendim ben onu deneye bilirsin 
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Doğru okuyana bir kekeleyerek okuyana 2 sevap yazilirmis canim bence biran once basla okudukca guzellesiyor sürekli okumak lazim bende ara verdiğimde zorlaniyorum 2 3 gun arka arkaya okuyunca toparliyorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 265 göst.
5 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Demet_byrm (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 293 göst.
26 Mart 2024 Diğer kategorisinde Kubrabas (364 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 166 göst.
2 Mart 2024 Diğer kategorisinde kara merve (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 178 göst.