0 oy
193 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (775 puan) tarafından
Kızlar bebeklerime ayrı pireler çorbalar yapıyorum dün kabak pirinçleme si vardı salçalı ezdim verdim çok sevdiler ama içime korku girdi sizler veriyomusunuz salçalı yada domatesli gıda anneler 2ye bölünmüş birr kısım verilir diyo 1 kısım verilmez diyor içi yanar anlamazsın diyen çok var sık sık şu veriyorum zaten 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimkide yiyor kabağı enteresan ama baska yemekleri pek yemez ama onu yiyor bi zararini gormedim ben bende kabak patates havuc ve pirinci yapıp veriyorum
(775 puan) tarafından
Teşekkür ederiz biz mamayi geceden geceye yiyiyoruz gün içinde vermiyorum vermem gerek mi acaba sizde mi 9 ayliksiniz
tarafından
Kilosu iyiyse canim geceden geceye ver Ben gunun her saati vermeye çalışıyorum ama bizimkide icmiyor yarım birakiyor hep
(775 puan) tarafından
9 aylığı doldurucaz ayın 30da 8.400 kg
tarafından
İyiymiş kilosu gunduzde birkez mama ver bence
(775 puan) tarafından
Saol canım bebeklerim ikzi bu arada
-Reklam-
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Büyük kızıma salçalı 1 yaştan sonra yedirmeye başladım küçükte 7 aylık henüz vermedim ona da alerjik diye biliyorum domates falan 
(775 puan) tarafından
Gozlemliycem şimdilik bisi yok ama
0 oy
(18,926 puan) tarafından
Şalcasiz tuzsuz yemeğin tadı mı olur. Eğer ki o yemeği şalcasiz yapsaydın yemezlerdi bence. Belki de çoğu bebeğin yemek yememe sorunu bu yüzdendir. Ne salça ne tuz bişey koymuyorlar bebek de yemek istemiyor. Fazla kaçırmamak şartıyla salça tuz koyabilirsin canım. Ben çocuklarıma öyle yapıyorum 
(775 puan) tarafından
Tuz az koyuyorum. Yoksa yemiyorlar salcyaa da dediğim. Gibi verdim sevdiler

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 172 göst.
15 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Gonul. yaram (839 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 842 göst.

Kategoriler

1,481,214 soru

24,234,713 cevap

339,577 kullanıcı

...