0 oy
466 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (426 puan) tarafından
Kızlar google myactivity yazdığımda silinen tüm grçmişi görebilirim değil mi? Peki play storeden indirdiği programlara girilip girilmediğide bu geçmişten görülür mü? Eşimin telefonunda play storeye baktığımda "sizin için önerilenler" kısmında facebook, messenger falan çıkıyor.halbuki önceden bunlar çıkmazdı. Bunları indirmiş, silmiş diyebilirmiyiz? Play storedeki kitaplık kısmını biliyor. O yüzden kitaplıktan silmiş olabilir. Başka nerden bakabilirim yardımcı olun lütfen? 

12 Cevaplar

+1 oy
(12,026 puan) tarafından
Hayır önermesi yukledigi anlamına gelmez. Canım ben 1 kere bıle yukleedım gırmedım bende de dıyor
(426 puan) tarafından
Ayy içime su serptin sağol canım
(12,026 puan) tarafından
Alakam bile yok hiç bir sosyal medyayla hepsini öneriyor bana da
(426 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol:)
-Reklam-
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Cıkıyor myaktivitydrn
(426 puan) tarafından
Tmm canım çok sağol
0 oy
(1,468 puan) tarafından
My activity  de play store  diye cikar
(426 puan) tarafından
Ama facebooka girmişse yazmaz yani
(1,468 puan) tarafından
Yazar canim hepsi yazar ama sadece facebook  diye yazar ne yapdigi  yada mesaj  felan gozukmez
(426 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol
0 oy
tarafından
Hayır çok kullanılan uygulamalar olduğu için öyle duruyor ama yükleyip neden silsin ki şüpheleniyor musun 
(426 puan) tarafından
Bilmiyorum bir anda şüphelendim canım orda sosyal medyalatı görünce. Normalde sosyal medya kullanmıyoruzda.
tarafından
Telefon numarasını veya Google hesaplarını arama da arat eşinin o zaman varsa denk gelir
(426 puan) tarafından
Nasıl yani canım anlamadımki? Daha detaylı anlatabilir misin sana zahmet.
tarafından
Mesela benim instagram Facebook vs kullanıyorum eşimin telefon numarasını arama yerine yazarsam numarasına açtığı hesapları veya Google hesabını Hotmail veya Gmail oraya yazarsan olup olmadığını görürsün hani
(426 puan) tarafından
He anladım canım deneyim dur kız çok sağol :)
0 oy
tarafından
Bunu bilmeyen ben :D akşam bende yapicm bizimkinin hep işle ilgili dolu oluyor ama merk ettm bakicm 
(426 puan) tarafından
Valla bende burdan öğrendim canım. İyi oluyor arada girip bakıyorum.
tarafından
Bende burdan şey ogrenmstm bir ara takip programı hem konumunu görüyorsun hem sesini dinleyebiliyorsn o programda da kadınlar bir olunca cidden korkulur bizden :D
0 oy
tarafından
Benim yok bendede cikiyor canim benim onlar
(426 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol. Bende bir an indirdi sildi de ondan çıkıyor sandım :D herifle durduk yere papaz olacaktım :D
tarafından
Yok kiz birsuru uygulama çıkıyor o şekilde
0 oy
(98 puan) tarafından
Eşine karşı şüphen varsa TrackView uygulama var onu yükle ve sakla klasöre . Sonra kameradan kontrol edebiliyorsun konuma baka biliyorsun konuşmaları duya biliyonsun ücretsiz hemde
(766 puan) tarafından
Hic ucret odenmiuomu canim
(98 puan) tarafından
Yok canım ama iyice araştır nasıl yüklenmesi gerektiği gizlenmesi gerektiği YouTube de belli oluyor. Birde eşinin internetini kapatmaması lazım
(426 puan) tarafından
Bunu hiç bilmiyordum canım. Araştırayım bi çok sağol :)
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Hepsi  gozukur orda canm. Gecen gunn bnde korkarak girdim amq bwnim oduncuuk mac yorumlari ve haberlerden baska biseye bakmiyomus bi rahatlama geldi
(4,148 puan) tarafından
My activitiy yaziyosun google ordan bakiliyomus bnde burda gördüm  bisi dürttü ve baktim sukur yok bisi.
(2,265 puan) tarafından
Tamam canım sagil
(4,148 puan) tarafından
Rica ederim. Ins temizdirr sennkide
(426 puan) tarafından
Kız bende baktım rahatladım çok şükür. Yoksa papaz olacaktım herifciğimle  sen bunlatı mı indirdin diye :D
(2,265 puan) tarafından
Bakalim insallah :)
0 oy
tarafından
Hiç indiremedim ama. Bende tiktok Facebook Messenger instegram hepsi cikiyor önerilen kisimlarda
(426 puan) tarafından
Bende indirdi de sildi sandım. Orda önerilerde görünce :D çok sağol canım
0 oy
tarafından

Kız Google Chrome gir üsteki kırmızı oka baş bu sayfa çıkıyor ordan gcmis cikiyo baş bak:))ama esininkine bkcksan o çoktan silmistr canm:)image

(426 puan) tarafından
Canım geçmişe bende bakıyorumda. Benim dediğim yerde geçmişi silsende çıkıyor. O yüzden sormuştum :)
tarafından
Burdada cikiyo canm yine bak :))
0 oy
(8,162 puan) tarafından

Bence karıştırma çok fazla. Ondan sonra olaylar olaylar...:ermm:

(426 puan) tarafından
Gel de karıştırma :D göz bir kez görüyor :)
(8,162 puan) tarafından
Üzülen de biz oluyoruz sonra :(
0 oy
(60 puan) tarafından
Canım benim her şeyi öyle kurcalarsan hayati kendine zehir edersin 
(426 puan) tarafından
Canım kurcalasanda kurcalamasanda bir pisliği varsa zehir oluyor yine.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 112 göst.
17 Eylül 2023 Diğer kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 138 göst.
7 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kardi777 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 368 göst.
25 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 184 göst.
5 Mart 2022 Diğer kategorisinde sedaydogduu (8 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,096 soru

24,134,356 cevap

334,215 kullanıcı

...