0 oy
1,130 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
soktayim daha ne kdr cirkinlesebilirki insan gece yarilari sokaga cikiyormusum yemek yapmiyormusum yapsamda cope atiyormusum cocugumu dovuyor sovuyormusum yetmemis bide cocugumu baskasindan yapmisim siz bole itamlarla karsilassaniz napardiniz benim gbi allahami havale ederdiniz yoksa yasal haklarinizi kullanirmiydiniz bu arada bu durumada sole gelindi ben esimin bana yasattigi piskolojik siddeti kabul etmedim baba ocagina dondum kayinvalidem torunu gorucem deyip geldi cay kahve bi guzel oturduk dertlestik hatta barisma yolunda konustuk esimden icin ama kayinvakidem gitti kayinpederim aradi ve bana bunlari soledi dondum kaldim annen herseye sahit kizim dedi esimle durumumuz stabil fazlasiyla pisman henuz dava acmadim acelemde yok baba evinde rahatim ama esim diyorki herkesi birak ben seni biliyorum el tut elimden ailem cok ofkeli esimede ailesinede peki ben smdi napayim ne kdr sacma bi durum degilmi oysa ben onlarin kucuk kiziydim hele kayinpederimin bitanecik pamuguydum cok seviyodum onu kayinvalidemin bikac yalanini daha once yakalamistim ama bukdr ileri gidebilceni dusunemedim peki siz olsaniz esinizin elinden tutup yola devam edermiydiniz yada bosanirmiydiniz 

27 Cevaplar

0 oy
(69 puan) tarafından
Peki siz esınızle anlasamadıgınız ıcın mı baba evındesınız yoksa esinin ailesi yuzunde mı Rabbım hayırlı Bı kapı acsın ınsallah sıze 
(4 puan) tarafından
esimin bana uyguladigi piskolojik siddetti ilgisiz alakasixdi ve sessixdi cocugumada ilgisi olmadigini farkettigimde yolumu ayirdim
(69 puan) tarafından
Rabbım yar ve yardımcın olsun ınsallah Rabbım esınede hidayet nasip etsin esinle asla ayrıl diyemem helede sevgi varsa ama ailesiyle ilgili ciddi kararlar alması lazım evet o ailesini silemez et tırnaldır ama seni bıdaha muhatap etmemeli bence
(4 puan) tarafından
inanin suan tek ihtiyacim olan duaydi cok tesekkur ederim
-Reklam-
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Bunları eşin demiş olssydi bır dakika durmazdim dava için.. ama eşim iyi biriyse ve inanıyorsam daha önce hataları olmadıysa onun dışında bu olaylar gelistiyse şartlarmi koyarak ortaya sadece eşime şans verirdim
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Ne namusun kalmış ne haysiyetin onlar kim ki sana böyle şeyler söyleyebilirler nasıl izin verirsin. Eşin nasıl buna göz yumar.  Bence eşine de biraz ders olsun döneceksen bile hemen dönme. Böyle bir aile nasıl evlat yetiştirmiştir kim bilir...
0 oy
tarafından
Bunca hakareti yutarsan bence sonu iyi olmaz
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Asla  barismazdim  o aileden  kurtulduguma sukrederdim sonuçta  boşanma kararını da zevkine almadın  hiç  kimse  duselmez  demekki  gercek yüzleri  buymuş  iftiradan da mahkemeye verirdim onları 

En büyük  iftirada  bu çocuğu  başkasından  yaptın  demeleri  bu laf  yenir yutulur birşey değil  benim  için 
0 oy
tarafından

Cnm boşan git lafını diyemem ama eşini en iyi sen bilirsin. Eğer eşin sana sahip çıkıp arkanda duruyorsa ezdirmiyorsa 1 kere daha düşün. Senin yaşadıklarının 1 2 kat daha fazla sını yaşadım

numaramı verip tacız ettirdi ler  eşime Büşra seni aldatıyor dediler

Kızıma hamileyken hırsızlık la suçladılar. Sonuç ben yüksek tansiyon dan kızımı kaybettim 

Kız başkasından dediler. 

Benim engelimle dalga geçtiler 

Kaynanam gitti darp raporu alıp beni şikayet ettiler ki bağırdım küfür ettim ama elimi kaldirmadim.  Hepsi içinde mahkemem devam ediyor. Yalan yok.  Bende boşanmayı düşündüm ailem boşan diye yalvardı. Ama eşimin suçu yok. Kimse ailesini secemiyor ki.   Eşime aileninl seç diyemem.   Bunları sana anlattım. İyi düşün diye cnm.  Eşini seviyorsan. Eşin sana sahip çıkıp koruyorsa yuvanı yıkma arana mesafe koy keyfine bak RABBİM HAKKINDA EN HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH. 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 744 göst.
2 Kasım 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,067 göst.
6 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,795 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 628 göst.
29 Mart 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,724 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,295 göst.

Kategoriler

1,467,123 soru

24,040,120 cevap

329,091 kullanıcı

...