0 oy
192 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kizlar mesela ben direk üstüne uyumamak için erken yiyorum bir gibi midem eksiyor gene de sonra erken yeidgimden dolayı çok acikiyorum yememiş gibi malum hamileyim yani sakıncası yoksa direk yiyip uyusam acikmam ekşimeyi de hissetmem tavsiyenis nedir siz nasıl yapıyorsunuz

7 Cevaplar

0 oy
(2,173 puan) tarafından
Bende gebeyim ama tutamıyorum canm ya sabahları middem çok kötü oluyor biseyler yemesem bile sussuz kalamiyorum iki canlı olunca malum bebeği de sussuz bırakmak içime sinmiyor ağzım boş dursa öğürme oluyor . Eşime sahur hazırlıyorum hiç uyumuyoruz 1 buçuk gibi yiyip yatıyoruz :)
tarafından
Hm bende mi yiyip uyusam sağlık açısından endişeleniyor dum zararlı olabilir diye
(2,173 puan) tarafından
Midde yanması oluyorsa hemen üstüne uyumayın direk yiyip yatinca da midde yanması oluyor çünkü canm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzum uykusuz kaldığım için bende yat kalk yapmıyorum yiyip yatıyorum sende öyle yapabilirsin zaten çok bişey de yemiyorum hafif atıştırıyorum 
0 oy
tarafından
Hiç uyumuyorum sahura kadar canım 
tarafından
Askim sahura kadar deil sahur yedikten sonra ben uyumuyordum midem sindirsin diye ozaman da midem boş uyuyordum yiyip uyusam zarari olurmu diye danışmak istedim
tarafından
Evet o zaman bende uyuyamiyorum
0 oy
(379 puan) tarafından
Ben bu sene tutamıyorum malesef yeni düşük yaptım sahura kadar uyumazdim sonra yer namazımı kılar yatardım ne güzeldi geçen sene bu sene henüz nasip olmadı 40 li sayılırsın tutamazsın diyorlar kanamam ne zaman geçer bilmiyorum ama gecince tutsam kabul olur mu ki
tarafından
Allah sana sabır versin canm benim
Kanaman bitip beyaz akıntı geldiği gün ibadet edebilirsin
(379 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(175 puan) tarafından
Gün içinde acıkıyorsan bence oruç tutmaman daha hayırlı olur. Hamile olduğun için söyledim tabiki bunu sakın yanlış anlama, hem sana hem bebeğine yazık. Allah hamilelikte orucu zorunlu tutmamış, zorlanıyorsan tutmaman ikiniz için de daha hayırlı olur
0 oy
tarafından
Eğer bebek senden beslenicek aydaysa tutma kaza yap cnm mesela kendimden örnek verem 3cu bebegim 6aylik ek gıda ve emzirme durumu var ama ona rağmen 3gun tutup 2 gün kazaya bırakıyorum bebegim doymuyo sütüm yetmiyo biyere kadr
0 oy
(2,063 puan) tarafından
3de ye sonra yat uyu öğlene kadar hamilesin erken kalkmana gerek yok :) 
tarafından
Yok canım Allah'a şükür eşimle yalnız yaşıyoruz uyku temizlik vs karışan eden yok

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 282 göst.
7 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,140 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 201 göst.
23 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
42 cevap 1,145 göst.
11 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 2,541 göst.