Alt komşumla yaşadıklarımı biliyorsunuz kızlar neyse geçen mesajlaşırken Elvan ablayla da konuştuk ses konusunu dedi ( yukarı komşum) bende anladım tabi benden habersiz bir iş döndüğünü Elvan ablaya mesaj attım apartmanın ses olayı ile ilgili konusmak istiyorum diye neyse dün kapıma geldi aldım içeriye meğerse aşağıda ki geçen ki kavgamızı anlatmış ama ALEYNA da senden şikayetçi demiş ki böyle bir şey asla yok bende ben asla sorun yapmıyorum çocuktur oynayıp tepincekler de dedim istediğin saat de süpürge de tutabilirsin dedim bana aşağıdaki Elvan ablanın bile sesini duyuyorum derdi ama ona ben senin sesini duymuyorum demiş yalana bak bende uzatmak istemiyorum dedim sonra sen yukarıdaki aşağıdakini çağır kavga et sonra aşağıdaki bana geldi noluyor diye bende dedim bana Elvan ablanın sesinin sana geldiğini diyordun ona gelmiyor demişsin dedim ben senden bir sey istemiyorum sadecee çocuklarıma müsemma gösterin yeter dedim neyse o da gitti tam kapıdan çıkıyorum kayınvalideme gidicem yukarıdaki durdu aşağıdaki senin hakkında konuştuklarına baksın önce dedi bende o konuştuysa sen hiç konuşmadın mı dedim hele senin evime bir kere girmişliğin yok neyimi anlattın dedim hafta 7 gün ben 4 gün kayınvalideme gidiyorum siz benim anlatacak neyimi buldunuz dedim neyse konuştu konuştu tam taksiye binip gidicem aşağıdaki cama çıktı ne dedi dedi bende Arıcam seni dedim kayınvalideme gidince aradım neymiş zamanında yukarıdaki benim için o evde patates bile kızartmıyodur ocak pislenecek diye demiş nasıl sinir oldum evime bir kere gelmemiş insan benim titizliğime yorum yapıyor bende o konuşurken sende karşılık vermişsindir dedim birbirinizi sevmiyorsanız en azından saygınız olsun 3 hane oturuyoruz ben sizi site de otursanız düşünemiyorum dedim kapattım yesinler birbirlerini arkamdan konuştukları zamanları da Allaha havale ediyorum
Mis gibi aksiyon Esra Erol daki karılar gibisnz ramazan olmazsa oturur yanınıza çekirdek çitler sizi izlerdim
1,472,454 soru
24,111,364 cevap
332,978 kullanıcı