0 oy
208 göst.
Diğer kategorisinde (668 puan) tarafından

Kızım 4 aylıktı sanırım en son götürdüm.rota virüsü ilk dozu ve göz muayenesi olduğu zman en son götürmüştüm ikinci dozunu eczaneden alıp sağlık ocaginda yaptırdım.bi dha çocuk doktoruna goturmedim aşıları olduğunda sağlık ocağından arıyorlar gidiyoruz hem kilo boy bakiliyo hem aşısı oluyo..koronadan dolayı goturmedim bi sorunumuz yok çok şükür 11 buçuk aylık olcak

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
6 aya kadar ayda bir götürdüm sonra 8 de ve 10 da götürdüm. Aslında ayda bir götürmek tercihim ama özele götürüyorum oda ayda bir zorluyo ondan 2 ayda bir götürüyorum. 
(668 puan) tarafından
Evet birde oda var bnde özele gidiyordum ama çalışmadığımdan çok şükür bı sorunumuzda olmadığından gitmeyi kestim
tarafından
Aynen canım benimde şükür bebeğim sağlıklı ama bunu doktordan duymak huzur veriyo bana ondan bi götürüyorum 2 ayda birde olsa. Durumun müsait olunca bnce sende götür 2 3 ayda bir. Bizimki 8 de kan tahlili yaptı mesela şükür normal çıktı oda.
-Reklam-
0 oy
(13,437 puan) tarafından
Ben bir ay saglik ocagina 1 ay hastaneye gidiyordum. 6aylikken hastanedeki doktorumuza gittik en son. 9aya kadar gorusmeyelim dedi doktorumuz virus çok yayildi şuan 8aylik oldu 9aylikken menenjite gidecegiz
(668 puan) tarafından
Sağlık ocağındada yapıyorlar aşıyı canım bn orda yaptırdım sen bilirsin tabi yine
(13,437 puan) tarafından
Özel aşılar canım ücretli
(668 puan) tarafından
Menenjit diye kalmış aklımda 9 aylıkken bizde vurulduk canım ama sağlık ocağında vurulduk
(13,437 puan) tarafından
Kizamik olmasi lazim canim devlet asisi. Bu ücretli aşı
(668 puan) tarafından
Evet şimdi internetten baktım canim doğru.kizamik asisiymis aynen haklısın..ben tabi doktora goturmedigimden bilmiyorum özel aşıları unuttuğum yaptırmadım varmi acaba rota virusu yaptırdık sade özel..menenjit içinde geç kalmamışz internette öyle yaziyo onuda bı ara yaptırmak gerek çok sağol canım
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Cocuk doktoru ne zaman gelin dediyse hepsine götürdüm cnm..en son 18 aylikken gittik yine aşısı vardi..saglik ocagina gitmiyorum sadece devletin yaptığı aşı varsa gidiyorum..ozel asilarini doktoru vurdu hep..
0 oy
(14,885 puan) tarafından
1 yaşına kadar götürdüm. Şimdi de 14 aylık bir daha ki ay göz kontrolüne götürmek istiyorum bir 
0 oy
(9,610 puan) tarafından
6. Ayına kadar her ay götürüyodum simdi de 1 bucuk veya 2 ayda bir mutlaka götürüyorum
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Kız biz buyugu her ay götürdük 1 yasına kadar. Kucugu de işte götürüyor her ay mecbur

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 513 göst.
11 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 857 göst.
25 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Bademira (1,367 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 137 göst.
8 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (399 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 134 göst.