0 oy
174 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (489 puan) tarafından

Bayanlar esim almis degisik seyleri denemeyi sever ben pek aramam cips vs hazir seyler tüketmem merak ettim bi yiyeyim dedim Allah günah yazmasın acıdan ziyade iğrenç bir tadi var . Tad da degil yani nasil anlatacağımı bile bilmiyorum . O kadar tiksinti geldi ki evi soguk olmasına rağmen havalandirdim.  Boylr bir koku ve tad yok . Anlatılmaz gerçekten.  Size de yazmak istedim . Hic almayin . Inanin 2 gun yemediğim halde sadece kokusu yüzünden elimi normal yıkarken bile deterjanlarda falan o kokuyu duydum tiksintimden.  Cok etkilendim size de yazaykm dedim :sick::ninja:

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kız bu lays yoğurtlu var yeşil paket çok güzel
-Reklam-
+1 oy
(23 puan) tarafından
Aynen öyle sanki böyle petrol içmişim gib degişik anlatamıyorum tadını kokusunu tam bir fiyasko 
0 oy
tarafından
Ben en cok rufells ketçapli seviyorum 
(489 puan) tarafından
En güzeli bacım aman diyim sakin almayin alacak olana da mani olun :)
0 oy
(2,230 puan) tarafından
Ay evet ya acıdan kasti biber acısı değilmiş zaten ağızda lanet bir tad bırakıyor bi insan neden üretir böyle bisey asla almayın 
0 oy
(1,169 puan) tarafından

Bu doritos ta taktı acı cips yapmaya farklı aromalı yapsana millet acı cips için deliriyor sanki :ermm: Favorim çerezza peynir soğan

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 111 göst.
+1 oy
0 cevap 42 göst.
19 Mart 2025 Diğer kategorisinde Meleklerin_annesi05 (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 56 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ümranşen (1,879 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 63 göst.
12 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,294 soru

24,137,282 cevap

334,363 kullanıcı

...