0 oy
426 göst.
Diğer kategorisinde (10 puan) tarafından
Eşimin akrabasının karısı pazartesi gunu sezeryanla özelde doğum yaptı daha cok genc kız viruse yakalanmis hastanede kapmış diyolar durumu çok kötüydü bugun ölmüş çok üzgunum kendimde hamileyim son haftalarim piskolojikmen çok etkilendim çocuğu annesiz kaldi çok zor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 

13 Cevaplar

+1 oy
(25,181 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Of allahım sabır versin allahım çok kötü bir şey bu yaaa şu inanmayan mahluklara ibret olsun okuyun okutun hayatın gerçekleri bu..... 
(3,740 puan) tarafından
Yok canım inanmazlar onlar hala misafir ağırlama derdine düşerler
(10 puan) tarafından
Aynen öle canım benimde dogumuma az kaldi akrabalar merak ederiz biz bebegi geliriz yanina bebegi gormeye diyolar bende yuzlerine soyledim misafir kabul etmiyorum diye alamam dedim gercekten insanlar umursamiyolar ölen ölür kalan kalır diyolar
(3,740 puan) tarafından
Bu illet bitmez ya biteceğini hiç sanmıyorum geçen çok fena rahatsızlandım acile gitmek zorunda kaldım bebeğimi götüremezdim annemi çağırmak zorunda kaldım annem 20 dakikalik mesafede gitmiyorum hasta kadın bide başka bakacak yoktu ona bile korka korka çağırdım millet evde rahat rahat misafir agirliyo
(10 puan) tarafından
Rahat insan çok canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben 6 gün hastanede yattım doğum yapınca çok şükür covid kapmadim dikkat etmekle alakalı canım
(10 puan) tarafından
Doguma almadan once test yapmiolarmi zaten ihmaldenmi öldü acaba cunku eşi biseyi yoktu amelyatta kapti diyo
tarafından
Bana yapmadılar Doğumdan sonra 6 gün hastanede yattım benim gebelik biraz sorunlu çocuklarda, çok dikkat ettim 6 gün boyunca WC ye bile elimi vurmadım Yatağımı evden götürdüm çarşafımı, ameliyat sırasında covidli bir anneyi ameliyat ettikten sonra Dezenfekte yapmamışlarsa kapar
(10 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
tarafından

Offff minicik o yavrucagaz Allahım sen büyüksün YaRabbim. Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun. Allahım kimseyi evladıyla sınama hiçbir yavruyuda anasız bırakma :'(

(10 puan) tarafından
Aminnn
0 oy
(2,203 puan) tarafından

Çok üzüldüm.. allah rahmet eylesin, evladını kime emanet ettiyse onlarada dayanma gücü versin insallah..

Kendinizi korkutmayın bol bol dua edin rabbim sizi evladiniza, evladinizi da size bağışlasın inşallah.
(10 puan) tarafından
Aminnn sağolun
0 oy
tarafından
:( ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah rahmet eylesin inşallah 
(10 puan) tarafından
Aminnn sağolun
0 oy
(489 puan) tarafından

Allah sabırlar versin ailesine bebege de Raabim guzel bir gelecek nasip etsin annesini göremeyecek ve göğsünde kalamayacak olması çok üzücü.  Rabbim guzel günleri bizlere nasip etsin tez zamanda inşallah :( size de tavsiyem maskenizi hic cikarmayin gerekmedikce odaya kimseyi istemeyin elinizi yikayin eşiniz falan gelirse odaya maskesini hastane de asla cikarmamasini bi yere dokunmamasini söyleyin ve sizde elinizden gelirse zor olmazsa ıslak mendille görünür yerleri silin mutlaka.  Allah saglikla bebeginizi kucağınıza almayı nasip etsin 

(10 puan) tarafından
Aminn sağolun  çok dikkat edicem
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Offfff offff,çok üzüldüm Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah
(10 puan) tarafından
Aminn
0 oy
tarafından
Allah şehitlik mertebesi versin insallah cennetinde kavuştursun. Ben 2 gece kaldim ama hatta odaya yarim saatte bi hemsire ebe veya doktor geliyordu bazen maskesiz oldugumda oldu ama iste bilmiyorum allah herkesi korusun
(10 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Benim gorumcemgilde covid olmuş kaynanası eltisi çocukları bende çok uzuldum
(10 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah iyileşirler
(3,102 puan) tarafından
Amin canım bı başımızdan gitmedi şu illet Rabbim sizede sabır versin basınız sagolsun
0 oy
(1,615 puan) tarafından

Allah'ım etme yarabbim bebek kaldı ya annesiz Allah'ım kıyamam yaaa o bebeğe Allah rahmet eylesin:(

(10 puan) tarafından
Aminn yavrum annesine annesi ona doyamadı
(1,615 puan) tarafından
Ama nasıl kapmış ki yaa ebeler mi hemşireler mi hastaymış nasıl bir sorumsuzluk bu yaa
(10 puan) tarafından
Bilmiyoz canım eşi ameliyatta kaptı diyo
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Yapma yaa Allah rahmet eylesin:(

(10 puan) tarafından
Amin sağolun
0 oy
tarafından
Ah kiyamam "( rabbim mekanini cennet eylesin rahmet ve merhamet etsin insallah 
(10 puan) tarafından
Amin sağolun