0 oy
274 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ampul olarak alınıp hepsinden 1 er tane sampuaninizin içine koyunca acayip saç uzatıyor diyorlar. 

Deneyen oldu mu? 

6 Cevaplar

0 oy
(658 puan) tarafından
Şampuanın içine koyma canım tüm vücudunda kıllanma yapar öyle. Gece yatarken 4-5 kaşık  zeytinyağı veya hindistan cevizi yağına kir diplerden başlayarak tüm saçına yedir yat öyle ertesi gün yıka çok güzel oluyor saçlar hem parlaklık hem canlılık veriyor saça 
tarafından
Öyle de kuzu 2 tane çocuğum var en küçük 62 günlük. Pek bakım yapamıyorum yani. Ozenemiyorum. Elimden geldigince yapıyorum
(658 puan) tarafından
Anladım canım gece çocuklar uyuyunca yap yağlık bağla saçına ertesi gün esin gelince yıkarsın. Bide bunları tek kullanma mutlaka bir çözeltiye karıştır yağ gibi tek başına kullanıldığında direk deri ve sac köküne temas ettiği için  tahriş ve dökülme yapabilir o yüzden mutlaka zeytinyağı veya badem yağı veya hindistan cevizi yağıyla yumuşatmak gerekiyor
-Reklam-
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Çok duydum ben ama denemedim
tarafından
Tm cnm bnm ♡♡
0 oy
(489 puan) tarafından
Ben onları direkt saca uyguluyorum badem yagi ile de hepsini bi gusel sacima 1 saat yedirip bekletiyorum.  
tarafından
Öyle de 2 tane cocugum var . Küçük olan 62 günlük daha. Bakım yapamıyorum pek yalan yok
(489 puan) tarafından
Ama canim yağsız yapabilirsin karistir  sac dibine sur 1 saat başını bagla zaten dusa girmiyor musun ondan 1 saat önce sürersin.  Yani market şampuanıni da ayric önermiyorum acikcasi.
0 oy
tarafından
Birer ampul kırıp zeytin yağına dokuyorym kalabildig kadar kaliyo yıkıyorum bir hafta sonra aynı sekilde bı daha ,diğer türlü vücudu kullandırır diye düşünüyorum 
tarafından
Anladim cnm bnm teşekkür ederim
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Bundan 15 -20 yıl önce bunlarla maske yapardık badem yağı zeytinyağı da koyup. Hey gidi gençlik  :)
tarafından
Biz daha o zamana yeni geliyoruz :D ♡♡

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 81 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
28 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Burc (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 172 göst.
3 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 155 göst.
28 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Mucizem3232 (379 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,735 soru

24,115,300 cevap

333,199 kullanıcı

...