0 oy
335 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,102 puan) tarafından
İlk defa büyümix marka aldim ama biraz yedirtikten sonra burnuma kokusu geldi böyle bozuk gibi kokuyordu yedirmeden önce tarihinede bakmıştım tadida tuhaf geldi bozukmuydu acaba emin olamadım yoksa bu buyumixin kokusu tadımı öyle?

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hangisinden aldın bacım ? Meyveli mi bisküvili falan mı bazısının kokusu bir değişik oluyor şurup gibi kokuyor aynı 
(3,102 puan) tarafından
Evet ya kokusu midemi bulandirdi ben hep biminkini alırdım bu sefer çıkamayınca bunu aldım pişman oldum
tarafından
Belki de dolaba gelene kadar sıcakta bekletmislerdir markete girer girmez dolaba yerleşmiyor maalesef hepsi
(3,102 puan) tarafından
Evet aldığımda daha yeni yerlestiriyorlardi
tarafından
Olsun bakalım bebise yarasın inşallah ♥️
(3,102 puan) tarafından
İnşallah canım teşekkür ederim ☺️
-Reklam-
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Genelde meyvelilerin kokusu tuhaf oluyor canim ,ilk paketin jelatini acinca daha yogun oluyor sanmam bozuk oldugunu meyveliyse ondandir
(3,102 puan) tarafından
İnşallah öyle değildir ya bu ara ne alsam bozuk çıkıyo zaten
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Canım her zaman çocuğuna bisey yedirmeden önce kendin tadına bak öyle ver 
(3,102 puan) tarafından
Bacım hep öyle yapardım da benim kız ağlayınca danone diye bosluguma geldi verdim ben bakmadan
(2,071 puan) tarafından
Bazı meyvelilerin kokusu öyle oluyor canım tarihide geçmemiş bozulmamıştir herhalde sen yinede gözlemle ama danone küçücük bisey zaten bisey olacağını sanmam
(3,102 puan) tarafından
Benim kız bı taneyle yetinmiyoki canım ağlayıp duruyor ondan sonra herşeyde böyle çok iştahlı 2 tane verirdim hep bunu öyle koku alınca yarıda kestim agliyo hala
(2,071 puan) tarafından
Oy kıyamam ya. Belkide arkadaşın dediği gibi hemen dolaba dizmediyseler sıcakta eksimis olabilir umarım bisey olmaz
(3,102 puan) tarafından
Az yedi ya ondan zannetmiyorum olcagini toplasan iki çay kaşığı verdim ama korktum ilk defa ondan aldığım için bilemedim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 321 göst.
10 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 132 göst.
4 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Beyaz kelebekler (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 334 göst.
8 Kasım 2021 Diğer kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 240 göst.
30 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,960 soru

24,176,466 cevap

336,132 kullanıcı

...