0 oy
425 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (763 puan) tarafından
Kızlar 1 aydır korunmuyodum bu ay adetim 6 gün gecikti daha da adet görmedim bugün test yaptım negatif çıktı normalde gecikmezdi ilk kizimda böyle gecikti hamileydim sma 2 tane test aldum bir test negatif çıktı  eczacı birini şimdi yap diğerini sabah ilk idrarla kullan dedi sabah akşam farkedermi bide orucluyum bi etkisi olurmu 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

Başlığı düzenle. Gebelik testi filan yaz sorun kapanır.  

(763 puan) tarafından
Sağol  canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimde 6 gün geçmişti test yaptım negatifti iki gün sonra adet gördüm
(763 puan) tarafından
Hadi ya ama benim ki hiç gecikmezdi
tarafından
Benimkide hiç gecikmezdi canım kader kısmet işi bunlar
(763 puan) tarafından
Doğru haklisin canım hayırlısı inşallah bakalım:)
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Evet sabah ilk idrarla yaotigin zaman daaha iyi olur sahura kalktigindada yapabilirsin
(763 puan) tarafından
Anladım canım peki teşekkür ederim
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Sabah ilk idrarla doğru çıkma olasılığı çok yüksek canm dene için rahat etmezse kan ver
(763 puan) tarafından
Fark oluyo yani dimi canım hani gün içinde yapınca sonuç vermiyo sabahkine gore
(2,127 puan) tarafından
Aynen ben öyle biliyorum
0 oy
(754 puan) tarafından
Sabah akşam çok fark eder canım sabah yaptığın pozitif çıkarsa hamile olan çok yüksek ihtimal. Belki geç döllenme olmuştur onun için de negatif çıkıyor olabilir. İdrarla test yaptığın için orucuna bı etkisi olmaz
(754 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım zamanı gelmemiş daha demekki. Dedim ya bende 6 ay boyunca acaba bu ay mi diye hep umutlanirdim. Üzülme Allah'ım doğru zamanı bilir canım
(763 puan) tarafından
Amin canım hayırlısı allah razı olsun nasip işi dediğin gibi çok şükür annelik duygusu tadamayanlar da var rabbim yardimcilaei olsun çok şükür kızım var birtane allahın izniyle ileride olur inşallah
(754 puan) tarafından
İnşaAllah canım dediğin gibi Allah'ım evlat sahibi olamayanların yardımcısı olsun. İnşaAllah bı kaç aya hayırlı haber alırsın
(763 puan) tarafından
Insallsh canım allah razı olsun hayırlısı inşallah:))
(754 puan) tarafından
Senden de Allah razı olsun canım
0 oy
(7,274 puan) tarafından
Oruçlu bi etkisi olmuyo canım ben ilk gebeliğimde testi ezana dakikalar kala yaptıydım çıktıydı 10 günden fazla adet görmezsen test yap hastaneye gittiğim de doktor 15 gün erken veya geç olabilir normal dediydi 
(763 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim hayirlisinbakalim bekliycem
0 oy
(205 puan) tarafından
Orıc etkilemez sanmıyorum ama yeni ise belki sabah ilk idrarla alakalı durumdur. 
(763 puan) tarafından
Anladım canım yarın bi test daha yapicam hayırlısı bakalım teşekkür ederim canım
(205 puan) tarafından
Hakkınızda hayırlısı olsun
(763 puan) tarafından
Allah razı olsun canım sagolasin
0 oy
tarafından
Sabah ilk idrarla yap canım o zmaan daha net sonuç alırsın 
(763 puan) tarafından
Tamâm canım yapicam inşallah hayırlısı bakalım:) teşekkür ederim canım
tarafından
Rica ederim canım benim hayırlısı olsun inşallah
0 oy
tarafından
Mevsimsel olabilir canim benim iki aydır 8 gun atiyor
(763 puan) tarafından
Olabilir canım dediğin gibi bi yarın test yapicam yine sabah sonra bekliycem bakalım
tarafından
Hayırlısı olsun inşallah
(763 puan) tarafından
Allah razı olsun canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 153 göst.
10 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruhugencanne.. (746 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
1 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Bitanecikoglum (399 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 128 göst.
16 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikkedi (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 223 göst.
23 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sekerparemm (763 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,241 soru

24,083,522 cevap

331,329 kullanıcı

...