0 oy
372 göst.
Diğer kategorisinde (27 puan) tarafından
Kızlar benim ayak fobim var. Üzerime birinin ayağı değince aşırı rahatsız ve sinirli oluyorum. Rüyamda da teyzem ayağını benim karnıma doğru uzattı. Ağlayarak çek ayağını dedim çekmedi. Ben de yumruk attım ama gerçekte de karnıma atmışım. O yumrukla uyandım. 14 haftalık olcm. Aşırı hızlı değildi. Bebeğe zarar verir mi sizce. Hastaneye bile gitmek istiyorum ama karantinadayım 

3 Cevaplar

0 oy
(157 puan) tarafından
Haftan daha kucuk bebek daha cok icerde ve minicik bisey olacagini sanmiyorum agrin veya kanaman olursa acile gidersin . Hareketlerini hissetmeye basladiysan takip et
(27 puan) tarafından
Ağrım kanamam yok çok şükür. Minik minik damar atımı gibi hissediyorum elimi karnıma koyunca. Ama o gerçekten bebeğin kalp atışı mı benim damarım mı anlamıyorum
(157 puan) tarafından
Kalp atisi olabilir bu haftada normal diger hareketleri daha ileriki haftalarda anca hissedilir ben 21 haftada hissetmistim
(27 puan) tarafından
Normalde de çok hareketli değil sanırım ne zaman ultrasona girsem sabit duruyo. Ben panik olduğum için doktorum ultrason cihazını biraz sallayarak uyandırıyo hareket etsin diye. Hep uyuduğu ana mı denk geliyo yoksa hareketsiz mi bilmiyorum
(157 puan) tarafından
Benimkide hep uyuyuyordu canim cinsiyeti bile cok gec ogrendim o yuzden ultrasona girmeden tatli biseyler ye
(27 puan) tarafından
Cinsiyeti gösterdi hareketsizdi ama bacak arası açıktı. 12 de söyledi cinsiyet. Sonra 13 te gitmiştim yine aynısını söyledi. Bakalım 16 da ne der
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben 10 haftalığım düşmediğim dolap mı kaldı yatak mı kaldı bendeki yaşıyorsa sana bişi olmaz dua et gülüm sen
(27 puan) tarafından
İnşallah ya teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim üzme kendini ama tedbir amaçlı görün doktora
(27 puan) tarafından
Görünemiyorum malesef eşim covid. Karantinadayız ve daha bitmesine 6 gün var
0 oy
(163,475 puan) tarafından
bendd o haftalardayken esim ruyasinda futbol oynuyomus gece bi tekme atti karnima uuff nasi uyandim caktim tokadi ama allah tan bisi olmamisti
(27 puan) tarafından
Çocuğu dövüyomuşum gibi vicdan azabı çekiyorum resmen

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 26 göst.
19 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Rabia2 (443 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 247 göst.
30 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Neyla (594 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 317 göst.
19 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Neyla (594 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 147 göst.

Kategoriler

1,475,084 soru

24,149,104 cevap

334,825 kullanıcı

...