0 oy
428 göst.
Diğer kategorisinde (1,206 puan) tarafından
Kadından çok erkek dolu koridorlar  tamm eşiyle gelen olur birde içeriye girmek istiyorlar doktoruda dinlemiyorlar :))))(((

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
:D doktorlar da erkek burada ben eşime 6 ayda alıştım shjsjs s
(1,206 puan) tarafından
:)))))
tarafından
:D orda erkekleri dışarı alabilir miyim diye bağırmak seninde içinden geçiyor muu
(1,206 puan) tarafından
Hemde nasıl ama bazıları haklı kendince napabilirian
-Reklam-
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Belki onlarda dogurcaktir canım öyle deme:D
(1,206 puan) tarafından
Ahahahha oda iydi
(3,102 puan) tarafından
Zaten bizim bazi türk erkeklerinin karnı 9 aylık hamile gibi çıkıyor doğurmaya geldim deseler şaşırmam:D
(1,206 puan) tarafından
Ahahahhahaha
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Ay ona bende sınır olurdum birde devlet de zaten 1 oda kapının dibinde bekliyorlar cikcik
(1,206 puan) tarafından
Aynen
0 oy
tarafından

Belki onlarda muayene olacak nerden biliyon. :woot:

(1,206 puan) tarafından
Belkide olanilir
0 oy
tarafından
Benim eşimde hep girerdi doktorda hep alırdı sizin ordaki doktor neden almiyorki 
tarafından
Devlet hastanesinde almiyolar ozelde aliyolar ben ilk 2 3 kez devlete gittim esim kalbini dinlemek istedi cokda hevesliydi ama almadi geri cikardi özele gidince once beni aliyo soruyo fln sonra ultrasina gidince esimide cagiriyo
(1,206 puan) tarafından
Anladım cnm
0 oy
tarafından
Esleriyle girmek istemeleri gayet normal bence
(1,206 puan) tarafından
Anormal demedim bende zaten
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Oğlumda şehir Hastanesi'ne gidiyodum kadın doğum gebe takip bölümüne eşleri erkekleri almiyolardi kapıda sürekli bayan güvenlik duruyordu o konuya çok dikkat eden bı hastane
(1,206 puan) tarafından
Anladım cnm
0 oy
(387 puan) tarafından
Pandemide dolayı kadın doğum bölümüne erkekleri almıyorlar bile. Ankara şehir hastanesinde. Dışarda bekliyorlar. Mahrem bölge diye güvenlik sürekli uyarıyor. Aslında erkekler de görmek ister evladını sonuçta sırf bu yüzden arada özele gitmek zorunda kalıyoruz. 
(1,206 puan) tarafından
Doğrudur oda ama bazıları farklı
0 oy
tarafından
Evet kötü bir durum.dogumda Sünni sancı alırken yürüdüm erkek var diye koridorda yurumeyin dendi bana.bn de rahatsız olanlar durmasın dedim.sinir olmuştum ağrıların üstüne.
(1,206 puan) tarafından
Aynen ya
0 oy
tarafından
Bir doktor gordum ra devu sistemine şey yazmis SADECE KADIN HASTALARA BAKILMAKTADIR adami bezdirmiş kocalar :) ama benim esimde hep iceri girdi doktorum erkekti ozel olunca sorun olmuyir esleride aliyorlar
(1,206 puan) tarafından
Aynen özel öyle
0 oy
(853 puan) tarafından
Hamilelik kadına ozel olabilir ama kadin tek basina hamile kalmiyo esleri destek olup yanlarinda olmalari koridor da beklmeleri yada israrla odaya girip bebislerini gormek istemesi komik degl aksine kutlanacak bir davranis bn kadin dogum kapisinda kadin tek gorsem aa keske eside yannda olsa derim bu bnmm düşüncem 
(1,206 puan) tarafından
Kötü anlaöda demedimki kız saten
0 oy
tarafından
Hastanın yanında başkasını alıyolar mı ki hastaneye? Burda almııyokar sadece hasta giriyo hastane binasına
(1,206 puan) tarafından
Alıyorlar ya almazlarmı
tarafından
Kalabalık olmuyo mu kız özel hastane mi?
(1,206 puan) tarafından
Hayır devlet
tarafından
Allah Allah ilginç bizim burda devlet hastanesine sadece hasta alınıyo
0 oy
tarafından

Ahahahaha öyle valla ama  babalarda cok heycanli oluyo benimkini doktor iceri alinca gozleri parliyo sevinçten :P

(1,206 puan) tarafından
Ayyy yazıkya
tarafından
Kız öyle bi dedin ki bak simdi kocama uzüldüm sjsjajaj

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,047 göst.
16 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 181 göst.
28 Mart 2021 Diğer kategorisinde Gvrcnn (262 puan) tarafından soruldu
0 oy