0 oy
438 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,350 puan) tarafından
Kızlar 97 kiloyum doğum yapalı 11 ay oldu ve hiç vermedm aksine aldım  çok rahatsız oluyorum boyum 1.70 eşim gostermiyorsun diyor ama göbeğim çok çıktı o beni rahatsız ediyor hamile kalmadan önce 72 kiloydum şuan o halime dönmek istiyorum diyet yapıp kilo veren arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz çok diyet yaptım veremedim

6 Cevaplar

+1 oy
(926 puan) tarafından
Canım bir diyetisyene git tahlil filan alır sana göre bir diyet uygular değerlerine göre kansızlık filan varsa kilo vermen zor olur bende insülin direnci vardı mesela ona göre diyet vermişti bide günde 3 litre su iç bol bol haraket et yürüyüş filan yap 
(926 puan) tarafından
Komşular öyleler valla amaan ye nolacak diyorlar insanın da canı istiyor istersen bayramdan sonra başla canım kesin olarak çünkü bayramda da yiyor insan mecbur şeker bile olsa öyle daha iyi olur
(2,350 puan) tarafından
Kesinlikle yemicem ye diiyen olursa kalbini kiricam buz ene kimseyi yaklastirmicam kendime yeter be20 yaşındayım ben daha  kendimden tiksindm ya
(926 puan) tarafından
Öyle deme canım kendine ya sen böyle de çok guzelsindir eminim ama sağlık için kilo vermemiz lazım işte bide insan kendini iyi hissediyor aynaya bakınca
(2,350 puan) tarafından
Kız çirkin duruyor vücudum
(926 puan) tarafından
Benimde öyleydi valla 95 kiloydum boyumda 1.62 diyetisyene gittim diyetle sporla 59 oldum sonra hamile kaldım 80 oldum düşük riskim vardı yatarak geçti hep 70 e düştüm şimdi yine hamileyim yine düşük riskim var haraket edemiyorum çok yine alacam inşallah doğumdan sonra baslicam yine hayırlısıyla dogurayim da
-Reklam-
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Diyetten Ziyade hareket etmenin faydası olur
(2,350 puan) tarafından
Kız yapıyorum evdespor video açıp yapıyorum  çocukla zor oluyor biraz ama yemiyorum inanki bir aydır ekmek sıfır bol sebze yeşillik yiyorum ama fark yok gbi hiç tartilmadm
(1,267 puan) tarafından
Aksam yediğin şeyler de etkiler çabucak kilo alirsin
(1,267 puan) tarafından
Eğer her şeyi yapıyorum diyorsan tiroid ve guatr baktır hastande
(2,350 puan) tarafından
Büyük bı ihtimal hormon bozukluğu yaşıyorum çünkü aşırı tüylenme var
(1,267 puan) tarafından
Olabilir canim baktır en iyisi
0 oy
(49 puan) tarafından
Aralıklı oruç if diyeti bir araştırın bende doğum yaptim 1 yaşında kizim var doğum kiloları kaldı. 9gundur bu diyeti uyguluyorum 1700 gr verdim.asla ac kalmadım.  16 /8 uyguluyorum.
(2,350 puan) tarafından
Ciddimi ama oruçluyken nasıl olurki
(49 puan) tarafından
Ben oruç tutamıyorum canim. O yüzden uyguluyorum diyeti . Siz bu ay bol salata çorba ekmeği kısın isterseniz önümüzdeki ay başlayın
(2,350 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
(49 puan) tarafından
Rica ederim bu guruba da bakabilirsin. Motivasyon ,ve detaylı bilgi var burda https://www.facebook.com/groups/356382708484613/?ref=share&exp=e8c2
(2,350 puan) tarafından
:) sağol canm
0 oy
tarafından
Bende veremiyordum ne yesem yariyor diyenlerden bizim gibiler çok az yemeli hamilelikte baya kilo verdim bir elma ile tok duruyorum bir ceviz ile tok duruyorum dogurana kadar böyle olsam bari birde etrafta ye ye ye diye ısrar edenlere sinir oluyorum belki onlar yüzünden de kilo alıyor olabiliriz 
(2,350 puan) tarafından
Aynen benim kaynanada çöp gbi zayıf beni bu hale getiren onlar diyetteyim diyorum zorla sofraya oturtuyorlar yok canım eminim kendine güveniyorum yavaş yavasta olsa hergun yürüyüş yapicam iftarda salata çorba yeterli olacaktır bana
(456 puan) tarafından
49 kiloyla hamile kaldım beş buçuk aylık hamileyim ve sadece bir kilo aldım etrafımda eşim kayınvalidem diğerleri hep ye ye ye diyorum hayır ben doyduğum noktayı biliyorum fuzuli kilo almak istemiyorum o yüzden de zorlamayın beni bebeğimin sağlıklı olması yeterli insanlara netliğini belli et sana ye dediler diye yemek zorunda değilsin
tarafından
Helal olsun ben sinir oluveriyorum biri ye ye dedi mi hayirdanda anlamıyorlar olur mu vs deyip nutuk atmaya başlıyorlar
(2,350 puan) tarafından
Ya cildirtiyorlar dün kaynangilde iftardaydik salata yedim biraz balık kalkacaktır ye ye ekmek ye akşama kadar oructun e doydum diyorum anlamiyrolar zorla ağzıma sokacak ekmeği yemicem dedm kalktm
(456 puan) tarafından
İnan ki benim kaynanam kocam da çok ısrarcı ama beni de biliyorlar ben bebeğini düşünen bi annesin evet ama kendimi de düşünüyorum daha sonra bu kiloyu vermek kendimi ayna da farklı görmek beni çok yıpratacak ve o zaman bu insanlar kilomla laf edicek o yüzden mi yetişkin bi bireyim söz hakkı da bana düşer
0 oy
tarafından
Canim bende 118 kiloyla doguma girdim 7 ay oldu dogum yapali boyum 1.68 simdi 98.50 oldum dikkat ediyorum yememe ramazan zaten ramazandan sonrada if diyeti yapicam herseyden az azyiyorum 6dqn sonra yediysem bide spor şart evde internet varsa leslie 2mile yap
(2,350 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
tarafından
Diyet internetten yada birinden alma zayıflamak değil bedenini şoka sokmak olur abla

Diyetisyen e gitmeni tavsiye ederim ha evde yapmak istiyorsan kendin ben 97 kiloydum 178 boya şuan 63 kiloyum spor ve ekmekle şekeri çıkarınca herşey çözülüyor bide sabah akşam yürüyüş 
(2,350 puan) tarafından
Evde siz nasıl yaptınz abla deme kız belki küçüğüm dur:)
tarafından
20 yaşındayım ben sabah erken kalktım 30 günde zayıflama uygulamasını kullanıyorum düzenli olarak 4 yıldır hamileyim zorlamadan kullanıyorum
Beslenmeme dikkat ettim ekmek le şekeri yemiyorum
Onun dışında abur cubur kes gece yatarken atıştırma olarak yoğurt seç kendine isot ve nane koy diyet amaçlı değil ben gece yerdim hep böyle daha tatlı gelirdi sonra bıraktım
(2,350 puan) tarafından
Bende 20 yasindayim canm ekmek şeker bende kestim bir aydır yemiyorum ama biraz aceleci davranıyorum galiba
tarafından
Sanki ben 3 ayda gözle görülür zayıflığı elde ettim düzene soktum sonra aşırı zayıfladım 50 kadar düştüm ailevi sıkıntılar nişan falan oldu stresten günlerce yemek yemedim sporu da bırakmayınca 10 kiloyu 2 ayda verdim  aldım şükür şuan yine alıyorum doğum yaptıktan sonra tekrar düzene sokacağım İnşAlllah

İlgili sorular

+3 oy
17 cevap 724 göst.
16 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde H. Merve (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 258 göst.
0 oy
6 cevap 321 göst.

Kategoriler

1,474,001 soru

24,133,117 cevap

334,166 kullanıcı

...