0 oy
320 göst.
Diğer kategorisinde (923 puan) tarafından
Kızlar oğlum 3,5 yaşında Ekim'de 4 olacak ama tuvalete alistiramadim ya bez kullanıyor hala ektim dalga geçiyor koca oğlan oldu onun kakası temizlenmez artık fekan ben temizlerim insan evladından tiksinİr mi  ama oğlum duyacak diye kaç defa uyardım eltimi onlar çocuklarına hakaret fekan ediyorlar ben o tarz bir ortamda olsunlar istemiyorum ama eltimi uayarmama rağmen hala çenesi durmuyor bende alışsın kimsenin diline düssun istemiyorum çok denedim ama hep altına yaptı eşimde uayrdi birtane oğlum babasının parasına şey ediyor kimene dedi ama Man kafa çocuk yaristiriyor sizden bu konuda yardım istiyorum nasıl alistirdiniz oğlan çocuğu geç alışır diyorlar ama 3,5 yaş artık küçük degil nasıl bir yol izleyim bide erkek çocuklarını lazimliga mi oturtuyonuz normal alatukami 

6 Cevaplar

+1 oy
(15,243 puan) tarafından
Canım yaşı gelmiş sanki artık bir yerden sonra alıştırmak lazım yapsın bir yapar iki yapar alışır sürekli sor gerekirse evde tut 15 gün alışana kadar sorarak oturt
(923 puan) tarafından
Yarın tekrar başlıyacam inşaallah bırakır teşekürler
(15,243 puan) tarafından
İnşallah canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Konuşuyor mu herşeyi
(923 puan) tarafından
Çene maşallah baya iyi kendini ifade ediyor sohbet ediyor evcilik oynuyorlar hayal dünyası çok iyi ama beyimiz alışamadım bezi birakmadi
tarafından
Allqh Allah çok zorlamamak lazım ama işte zamanida gelmiş
(923 puan) tarafından
Öyle canım geldi zamanı kaka yaptım diyo bakıyorum sadece idarini yapıyor onu bile ayırt etmiyor yarın yine başlıyacam inşallah
0 oy
tarafından

Canım onunla gir tuvaletini yapana kadar bekle tuvalette. Her tuvalette yaptığında bi ödül ver, onun demesini bekleme sen sürekli götür 20 dakikada bir götür tuvalete. Altına kaçırınca asla kızma ama üzüldüğünü belli et. 1 haftayı gözden çıkar 1 hafta altına kaçırır belki ama ödülle süprizle dene

Ve kesinlikle bez bağlama gündüz de gece de artık bez bitti söyle 
(923 puan) tarafından
Evde küçük kızım var biryere yaparsa o ağzına fekan sürer diye sürekli bez bağladım altına
tarafından
Yok canım bez olduğu müddetçe asla alışamaz çünkü altındaki beze güvenip yapar. Bezi çıkar bi defa altına yapınca zaten hemen rahatsız olcak kendisi
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Cnm artik zamani gelmis..psikoloji dersinde zamaninda alınmayan tuvalet egitiminin ilerde cocugu cimrilige ladar götürecegini ögrenmistik ve cok sasirmistim..oyuzden bez baglama artik bnce güvenmesin ona..kitap okumayi seven bi cocuksa bununla alakali Teo'nun Kaka Kitabi var onu alip ordan gosterebilirsin nasil yapildigini..tuvaletini yaotignda sifoni cekerken el sallayıp güle güle yapabilirsin..
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Canım benim oğlum da 3 buçuk yaşında inan o kadar zorlandım kiii. Gece gündüzü bir kestim. Lazımlık kullanıyorum. İlk başlarda hep altına yapıyordu ama pes etmedim. O işedi ben temizledim vs. Gece 2 kere kaldırıyorum. Gündüz parkeler e bile tuvalet yapıyordu ben tuvalete götürüyodum derken çok şükürrrr alıştı şimdi çiş geldi diyor gece de yatağı ıslatmıyor. Sana tavsiyem pes etme kararlı ol. İlk başlarda altını ıslatabilir biraz sabret ama asla beze başlatma bezde sinek var de bezden soğut
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Ya altına yapa yapa öğrenecek sürekli sorman gerek kaka geldi mi çiş geldi mi diye gelmedi dese bile tuvalete oturtma gerek yeğenimi öyle alistirdik

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 341 göst.
15 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (9,080 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 518 göst.
26 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Prensesannesi0806 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 158 göst.
0 oy
6 cevap 167 göst.
14 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Asafin annesii (183 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,313 soru

24,167,450 cevap

335,680 kullanıcı

...