Kızlar ben kararımı verdim normal doğuracağımı düşünmüyorum yani bana imkansız gibi geliyo acı eşiğim çok düşük etrafımda herkes normal doğur derdinde kaynanam hariç sezeryan ol diyo
Doktorum normal doğum istiyorsan bol bol yürü sezeryan istiyorsan yat dedi bende fazlasıyla yatıyorum nedir bu sezeryan korkusu bana daha konforlu geliyo beni bi aydınlatın siz ne düşünüyorsunuz bu konuda deneyimle anneler
Mecburi sezaryen oldum son hafta belli oldu o kadar korkuyordum ki gece bile uykumdan sıçıyordum çünkü bi yakınım çok kıvrandı etti günlerce gözümün önüne hep o geliyordu sonra ben girdim sezaryene çıktım 5 saat sonra hemşireye ağrım ne zaman başlıcak dediğimde bana gülmüştü şuana kadar olmadıysa olmaz dedi 1 gün bile yatmadım çok rahat ve konforluymus korktum icin çok güldüm kendime aynı gün ayaktaydım bidaha hiç yatmadım her işimi tek başıma yaptım kimseye ihtiyacım olmadı iyiki sezaryen olmuşum
Valla ben hergun yürüdüm merdiven ciktm koltuklarin altina nkadar temizlik yaptm hali koltuk sildim son haftamda ama normal doguramadm
Ben normal istiyodum istiyodum dedigime bakma ama sadece sözle istiyodum ama icim icimi yiyodu bekledik bekledik 41 hafta oldu gelmedi benm kız ne açılma oldu ne sanci suni sanci zaten istemedim sonuc olarak sezeryan oldum iyiki de olmusum hic sorun yasamadim ilk 2 3 günu atlattinmi gecip gidiyo
Valla ben normal doğum yaptım ama doktorlara yalvardım beni sezeryana alin diye ağrıya fazla dayanamadım ama normal doğumda daha cabuk toparlanma avantajın var hayırlısı olsun yinede
1,488,985 soru
24,338,146 cevap
345,931 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın