0 oy
390 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (15 puan) tarafından
Kızlar dün yazmıştım ama postun kapandı ben 12 haftalık hamileyim geçen hafta cam sildim kaynanam ve eşim sürekli üstüme geliyordu sildim sonra düşük tehlikem oluştu ve sürekli eşim anneci bana gelince annesiyle kendinin parası yok ama annesi için herşeyi alırlar kaynanam ona yardim etmiyorum diye bana kusuyor ve herkesin yanında beni laf ediyor nasıl yapmam lazım nefes alamıyorum

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Sizin nesliniz var karnimda allh size vijdan versin derim
(15 puan) tarafından
Ne güzel konuştun ve kardeşim
tarafından
Sağol cnm başa sabitle beni
-Reklam-
+1 oy
(1,757 puan) tarafından
Sen herkesi bir kenara bırak ve karnındaki minik bebeğine odaklan hiç kimsenin lafı umurunda bile olmasın sen bebisine bak ve güzelce düşük tehlikeni atlat sağlıcakla yavrunu kucağına al ❣️
(15 puan) tarafından
İnşallah canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah
(15 puan) tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Kendi ailene anlatmayı denedin mi bir annen arasın kaynananı
(15 puan) tarafından
Canım ailem zaten istemiyordu böyle biriyle evlenmemi
0 oy
(143 puan) tarafından
Bende cam sildiniz diye kızdılar ne düşünceliler dicektim :/  mümkünse duymayın hiç bi dediklerini sadece bebeğinize odaklanın. Gerçi burda eş desteğide önemli
(15 puan) tarafından
Aynen canım eşim arkamda olsa sıkıntı olmaz ama annesini tuttuğu için pek mümkün değil
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Düşük tehlikesini öğrenince tavırlarında değişim olmadi mı hiç? 
(15 puan) tarafından
1 hafta kuzum 1 hafta sonra eşim kalk anneme yardım et dedi kaynanam iş yaptırmaya çalışıyor
(1,297 puan) tarafından
Düşünceszler yaa.. siz aynı evde mi yaşıyorsunuz
(15 puan) tarafından
Evet canım 3.5 aylık evliyim
(1,297 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bir an önce kendi evine gecersin insallah
0 oy
(13 puan) tarafından
Hatırladım ben seni kardeş dünde sana yorum yapmıştım Allah aşkına taviz verme şu kadına şöyle insanla r varya cehenneme gitsin kendi kızları olsa hiç bişey elletmezler sana cam mı sil dedi sen çık sandalyeye başım dönüyor az daha aşağı düşüyorum de  otur baktın küsüyo sen daha çok küs  ne derse desinler duyma  sana lazım olan yavrun
(15 puan) tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Bebeğinden baska bişey düşünme
0 oy
(207 puan) tarafından
Canım bende senin gibiydim kananamam varken duvar siliyorfum perde asıyordum ve sonu hüsran 4 aylık bebeğimi kaybettim daha doğmadan hem de bu yetmezmiş gibi 2 ci bebegimide kaybettim yine durmadım aslında suç benim başkasının lafını tanıyorum üzülüyorum 3 gebeligimde gene durmadım duguma 4 gün kala halı yıkadım çok şükür birşey olmadı ogluma ama ne yaparsan yap gene boş allaha havale ettim sen dikkat et takma kulağını kapa odana git öyle yapsaydım  ilk bebeğim 2 yaşınfa olurdu 
(15 puan) tarafından
Sen benden daha kötüymüşsün be kuzum
(207 puan) tarafından
Allah herşeyi görüyor bu yeter bana

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 78 göst.
7 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Selmaaa288_12bf9 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 369 göst.
0 oy
0 cevap 248 göst.
21 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde silaarslantas163 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 548 göst.
18 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Sena Ensar (77 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,699 soru

24,019,956 cevap

328,181 kullanıcı

...