0 oy
273 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (9 puan) tarafından
bebegim 2 aylik karni tok oldugu halde ellerini emiyo neden acaba bende doymadi herlde die yine emziryorm ama yine ellerini emiyo

5 Cevaplar

0 oy
(1,860 puan) tarafından
E ellerini keşfediyor ve artık oral dönemde herşeyi emmek ister, açlıkla ilgili değil
(9 puan) tarafından
normal yani :) cook tesekkur ederim
(1,860 puan) tarafından
Normal normal, benimki emziğini itip elini sokuyor ağzına valla
-Reklam-
0 oy
(908 puan) tarafından
5 aylik doğduğu günden beri eli ağzında bence normal bu 
(9 puan) tarafından
ben sezeryan dogum yaptim sutte gelmemisti ilk bi kac gun hep ellerini emerdi açliktan bende hani hep aç fln die dusunuyrdm demekki normla hrlde :)
0 oy
tarafından
Benimki 3 aylık ellerini emiyor cok cok ses çıkartıyor ama ben emziğe alıştırdım emzik veriyorum elini emmiyor emzik verince 
tarafından
Hayır canım neden bıraksın sonuçta kuru emiyor onu ve emzik inanılmaz rahatlık oluyor
(9 puan) tarafından
hmm bi iki kere denedim baktm almiyodu emzigi bende vermemistm bidaha zorlamayim die. cidden herkesde kolay oluyo diyo wmzik icin :)  sanirsam denemeye baslayack gibiyim :)
(4,100 puan) tarafından
Benmkide aynı durumda ama ne yazık i emzk almıyo 2 ay boyunca hep dendim damklı damsız 8 tane emzk var evde almadı şuan 3 ay 1 haftalık
tarafından
Pes etme bende çok zorlandım ama tuttu sonunda
(4,100 puan) tarafından
Bıraktım artık Bn zorlamıyrm öğürüyo kıyamadım zaten küçkkn bnde tutmamşım
0 oy
tarafından
Ellerini tanimaya çalışıyor  artik  ellik takma şaşı  bakarken cok tatli oluyolar bide hep yumruk seklinde tutardi kizim ☺️
0 oy
tarafından
Benimde öyleydi kızım şappur şuppur sesler cikariyodu emerken 4 buçuk aylık olacaz artık bazen emer ama aç değil 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 119 göst.
0 oy
6 cevap 171 göst.
31 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 193 göst.
4 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mslllll (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 382 göst.
6 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde diziden kurgu (67 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,047 soru

24,177,656 cevap

336,198 kullanıcı

...