0 oy
503 göst.
Diğer kategorisinde (39 puan) tarafından
Smdi bana 24 saatlik idrar toplama verdiler hafta sonuna geldiği için bugün başlamam gerekiyordu sabah bende bana verilen kağıdı bulamadığım için ilk idrarida kaba aldım fakat ilk mesane tamamen boşaltılıp snra baslanjyormus yani ilk idrar lavaboya yapılıp snra kaba aljncakmis nasıl yapicam devam edersem yanlış sonuç cikicak

3 Cevaplar

0 oy
(1,345 puan) tarafından
Bunu sana soylemediler mi ki  biz bilemeyiz bunu soyleyende yanlış olur belki sende nasıl ne sekilde istediler onu bilmen lâzım
(39 puan) tarafından
Kağıt verdiler kağıdı yeni buldum oda
İlk idrar lavaboya sonrakiler kaba diyo içi ilaçlı smdi nasıl devam etcem:(
(1,345 puan) tarafından
Dök hepsini bundan sonrakileri ona yap olmaz mı
(39 puan) tarafından
Bende diyorumki hepsini dokeyim oraya gidince soyliyim böyle böyle ilaç koysunlar yada başka kaptakini doksunler zaten herhalukarda yarın gidicem ben hastaneye olsada olmazsada kab almak için bende topliyim olmazsa atar kap alır dönerim olursada teslim yder dönerim
-Reklam-
0 oy
(454 puan) tarafından
Valla bana öyle demediler canım ya birde hastanede yatarken yapmıştım sadece mesela sabah sekiz de mi başladın ertesi gün sekize yatar onda basladiysan ertesingun ona kadar öyle demişlerdi birşey olacağını sanmıyorum tuvalete hiç yapmamıştım o süre icinde
(39 puan) tarafından
Verdikleri kağıtta ilk idrar tuvalete atılır yazıyor napicam blmiyorum hastane 2 saat uzaklıkta gidip sadece kap için çekilecek yol deglki
(454 puan) tarafından
O zaman farklı biraz seninki  arayarak öğren canim
(39 puan) tarafından
İşte bende diyorumki içindekini döküp devam ediyim yarın gidince soyliyim olmazsa onu atar yeni kap alır dönerim olursada teslim edip dönerim herhalukarda gidicem
(454 puan) tarafından
Çok mantıklı bencede öyle yap
(39 puan) tarafından
Banada şuan en mantıklısı bu geldi
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Ilk idrar lavaboya sonraki idrarlar kaba. Ertesi sabahki ilk idrar da kaba. Senin yaptiginla nasil olur bilmiyorum kuzu. 
(39 puan) tarafından
İşte icinde ilacmi var asitmi birşey var di bende ilkinide kaba koyunca dökmek zorunda kaldım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 232 göst.
0 oy
1 cevap 130 göst.
29 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Yagmurkokusuuu.1 (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
29 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eslemree (1,200 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 189 göst.
6 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kirazim (259 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,790 soru

24,144,839 cevap

334,628 kullanıcı

...