0 oy
316 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (726 puan) tarafından
Kızlar iki tane kızım var biri 3bucuk yaşında biri 9 aylık bende öfkemi kontrol edemiyorum bazen büyük kızıma vurma değil de hırpalıyorum sonrada çok pişman olurum üzülüyorum çocukta bundan etkileniyormudur annelik mı yapamıyorum diye kendimi sorguluyorum 

Birde eşimin ailesinden dolayı eşimle aramıza soğukluk girdi bunun çocuklarla alakası yok ama ben kizdigim zaman öfkemi kontrol edemiyorum herşeyde böyle oluyorum eşimi seviyorum oda beni seviyor aramizda bi soğukluk var sadece bunu bir türlü yenemiyorum nasıl yenebilirim çocuklarımız da var ama bi soğukluk nedense ama ben böylede olsun istemiyorum benden kaynaklandı herşey eşimin suçu da yok eşime soğukta olmak istemiyorum bu aramızda çocuklar da olsa yansıyor çok bunaldım bu durumda 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
3.5 yaşındaki çocuk hirpalanir mı lütfen ama. Psikolojik olarak hepsi üzerinde kalacak. Büyüdüğünde daha büyük sorunlar olarak ortaya çıkacak. Daha bebek sen hırpalarsın 2 dk sonra gelir sana gülümser. Ofkelendiginde bebeğin senin denginde olamadığını sana asla gücü yetmeyeceğini düşünerek kendini sakinlestir ve yavrucagi hirpalama lütfen çok üzüldüm 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cnm ben ogluma sinirlendigimde baska bi odaya gecer kendi kendime soylenirm sabır dilerim allahtan çünkü o daha bebek küçük yani 

Esinle arandaki sogukluk icin evinde bakara süresi oku bilmiyosan ac internetten dinle cok etkidini görürsün insallah
0 oy
(1,444 puan) tarafından
Yani sakin olmalısın çok iki çocukla zordur haklisin rabbime dua et o an dua aç oku .   
0 oy
tarafından
Muhtemelen eşine ve ailesine olan öfkeni çocuguna yansıtıyordun kimse dört dörtlük çocuk bakmıyo tabiki çocugn küçük sıkılıyo evde öyle mızmızlanmaya başladgında al biraz kaoıya çıkar birlkte top oynayın oyun ve ilgi istiyo.  Biz olgunluk bekleyemeyiz büyğyğp kndini ifade edene kadar onlara göre hayatımızı şekillendiricz bu kural böyle. Allh yardımcn oksnn
0 oy
tarafından
Cocugunu hirpalama cok yazik. O his geldiginde baska birsey yap got kagit koy bi yere onu.yirt. ama en iyisi bi doktordan yardim al

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 201 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Miniminnak (3,932 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 216 göst.
20 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,047 göst.
19 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 554 göst.