0 oy
743 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (192 puan) tarafından
Emzik nsıl bıraktırabilirim 22 hazıranda 2 yasına gırecek ya ustunu açmıştı yatıordı nıyekı örttüm die 2satır emzik cekıor snir olacam olmasa da ağlıyor  Emzik kactane aldım hep yırtmış nasıl bıraktırabilirim ya 

14 Cevaplar

+2 oy
(3,895 puan) tarafından
Bazi anneleri hic anlamiyorum sadece bi kac ay rahat etmek icin emzige alistiriyosunuz sonra da biraktirmak icin ugrasiyorsunuz.Bnm kız hic almadi emzik istemedi agladi.Zorlamadim sukur hep uslu durdu.
(11,905 puan) tarafından
Aynen bnde oyle bir iki verdim almadı attı sonra hiç zorlamadm uğraşmadm. Hem kendimiz alıştırıyorux hemde zorla bırakmasnı istiyoruz çocuklar napsn :)
(3,895 puan) tarafından
Var burada koca oglan 2 bucuk yasinda emzikle dolasiyor.3-4 yasina kadar emzikle dolasani da gordum :) bnmki 3 yas olucak kim gorse

"buyumus de kuculmus gibi hanfendi.Masallahi var" diyorlar ..
(11,905 puan) tarafından
Maşallah cnm :)
-Reklam-
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Birak emsin benim büyüğü 3 yasinda birakti kendi isteği ile

(192 puan) tarafından
Bimio m yaa ıtahsız hiçbişeyde yemııo sabahdan aksama kdr bı cicibebenın üstüne
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Sadece uyku geçişlerinde ver gündüz verme. Sonra uykuya geçince al ağzından. Sonra birden ortadan kaybet. Suan küçük bırakmasi dahs kolay. Ben 1 yaşında bıraktırdım
(192 puan) tarafından
Öyle yapiyimbazwn  gece azında olmasa aglıor uyurken
(2,074 puan) tarafından
Bi iki kez miziklanir ama sonra alışır.
0 oy
(1,444 puan) tarafından
2 hafta vermedim çok ağlıyor atıyor kendini hiç durmuyor du buğu n uyurken verdim bende
0 oy
(26 puan) tarafından
Kimi bıraktırmaya calisiyo kimide benim gibi tutturmaya :)
0 oy
tarafından
Biraz acı biber sür ıstersen canim 
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Başta bende sadece uykuda verdim dalınca aldım sonradan sonra artık seyrek seyrek verince kızım amcalar emzigini almış kızıyor dedim bir iki sordu unuttu 
0 oy
(456 puan) tarafından
Canim 1 hafta sonra 21aylik olcak benim kızım uyurken veriyordum hep emdiği ama öyle alistiki gece emzik ağzından düşse uyanıyor gün içinde de emzogi hep sakladım bulursa cnk yine alır ağzına sokar dunden beri kaldırdım emzigi bir hafta fln zorluğu olur am a unutacak ins 
0 oy
tarafından
Seninki küçükmüş ben bikere parkta görmüştüm koz 5 yaşında rahat var ağzında emzikle oyun oynuyodu düşmesin diye yakasında ipi bile vardı ilk zmanlar kurtarıcı olsa da  bir zaman sonra alışkanlık yapıyo . Benm kızım 6 aylıktı tamamen bıraktı öncesinde de pek emmezdi şimdi ikinci geliyo bakalım o nasl olucak emzik alıcak mı bağımlı mı olcak görğcez :))
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Kizimi 1 bucuk yssinda biraktirdim salca surdum hem agladi hem almadi 3 gun de unuttu 
0 oy
(2,462 puan) tarafından

Konuyla alakasız ama benim kız da 23 haziranda 2 yaşına gircek :D

0 oy
(3,834 puan) tarafından
bence ufaktan biraktirmayi dene isiriyorsa sikinti olusturur yani benim bildigim. hep agzini yoklayacaksin yuttu mu yutmadi mi diye. e yutsa bunu aliskanlik haline getirmesin derim ben mesela bebek cunku bunlar neyin iyi neyin kotu oldugunu bilmiyor ki daha. biraktirmak istiyorsan kararli ol bence oyle oyle o da uyum saglar 
0 oy
(4,285 puan) tarafından
Emzigi kestim iyy kötü olmuş bu artik dedim oymus başka bir daha ağzına almadi

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 184 göst.
12 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde SeydaUraz (2,568 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 179 göst.
25 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Nurselvi (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 190 göst.
24 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Güneşim (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 359 göst.
16 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,400 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,690 soru

24,062,460 cevap

330,219 kullanıcı

...