0 oy
690 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,350 puan) tarafından
Geldi eve anca yazabildim geldiğinden beri uyuyor balıkları sorarsanız eve getirmedi canım istemişti oysaki tabi eve gelme dedikten sonra özür diledim sinirke dedim diye o an haklısın canım falan demişti şimdi gelidignden beri uyuyor biraz önce kaldırdım kahve falan içelim diye yok dedi geri yattı napacam şaştım tek başıma durmaktan skldm kızımda uyudu ben vakit geçirmek istiyorum sohbet etmek istiyorum yüzüme bakmıyor balıkları annesigilin oraya koymuş onalr aradı yarın gel diye yasak vr gelmem siz yiyin dedim onlarda ayipmi ettim bilmiyorum offf çok kafam dolu sizlerinde dinledim kizmadm eşime ama tepem çıktı bu iyice

7 Cevaplar

0 oy
(164,078 puan) tarafından
canin istemis ama sabah istemem demistin ee adamda hakli olarak vermis neyse gene tutar eniste sana
(2,350 puan) tarafından
Ya canım yemim sorun dil versin annesigile ama kızgınlıkla dedim gelme diye özürde diledim daha napim ben
(164,078 puan) tarafından
ee tribine dayan biraz
(2,350 puan) tarafından
Dayanamam o benimkine hiç sabretmiyoe
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sorun ne bilmiyorum ama üzerine gitme bence kendi haline bırak canım 
(2,350 puan) tarafından
Hep kendi halinde
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Bu bir sorunmuş gibi davranma şu an kendi keyfini yap bırak o da uyusun Yarın hep birlikte kayınvalidemler de yersiniz
(2,350 puan) tarafından
Vallahi canım bıktım ya usandım bunun bu hâllerini çekmekten çaresiz bırakıyor beni
0 oy
tarafından

Onca laftan sonra oda anasına bırakmış işde keşke bu kadar büyütmeseydin böyle belliki kırıldı sana

(2,350 puan) tarafından
Kirildiysa özür diledim oda beni kırıyor küfür ediyor saydiriyor ben hepsini unutuyorum sinirle dedi diye annesigile bırakması sorun dil ona kizmadm ben umursamazligi çıldırtıyor beni
tarafından
Erkeklerin çoğunluğu böyle ne yazıkki biliyorum çok sinir oluyorsun böyle umarsız olmasına ancak böyleler canım yapacak bir şey yok pek tek bildikleri şey yemek içmek uyumak
0 oy
tarafından
Niye geri adim atiyorsunki atmayacaktin sen burdakilere uyarsan ohooooo. Illa kizacagin bir yere mi gitmesi lazim kizmak icin. Habersiz gitmeside yeterliydi bence
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Adam gitsin balığa ne olacak sıkma bu kadar yazık 
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Öfkeyle kalkan zararla oturur bi an o sinirle demissin ama eğer kaynana davet etmişse git 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 895 göst.
0 oy
22 cevap 1,909 göst.
0 oy
15 cevap 1,208 göst.
13 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Babysmom (815 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 605 göst.
28 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ceyda123 (42 puan) tarafından soruldu

Kategoriler