0 oy
401 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (399 puan) tarafından
Kizlar nolur fikir verin akil verin cok yoruluyorum 14 aylik kizim var gece 4 yada 5 defa  meme  icin uyanir  gece beslenmesini nsl kesicem memeden kesemem kucuk daha bunjn disinda nasil bir yol izlemelym lutfen cvplariniza ihtiyacim var 

8 Cevaplar

0 oy
(1,634 puan) tarafından
Her uyandığında uzun emiyo mu yoksa 2 çekip bırakıyomu
(399 puan) tarafından
Uzun uzun emmez en fazla 5 dk emip uyuyakalir bazen  uyumaz 1 saat boyunca uyanik kalir oturur oynar snea uyur
(1,634 puan) tarafından
Tek çaren yol yakınken uyku eğitimi vermen ve gece beslenmesini azaltman.
Uyumadan önce iyice doyur ve memede uyutmayı bırak.
Çok çektim uykudan uyku eğitimi verdim rahatladım şükür.
Sende bi an önce yola koymalısın yoksa ilerledikçe daha zor olur
(399 puan) tarafından
Nasil vericem  uyku egitimi kndi imkanimla...egitmen tutcak gücüm  yok malesef...
(1,634 puan) tarafından
Bende eğitmen tutmadım. Araştırdım ve kendime uygun hale getirerek verdim.
Başta eğitime başlayacaksan kararlı olcaksın. Aman ağladı aman huzursuz vazgeçeyim demek yok.
Sonra ayağında sallamayı ve emzirerek uyutmayı bırakcaksın. Koyucaksın beşiğine kendi kendine uyumaya alışcak. Ağladığı zaman kucağına al sakinleştir geri yatır.
Ben mesela rutin olusturdum mama, banyo, pijama ve öpüşüp yatağa geçiş.
Her sabah aynı saatte uyandırcaksın her akşam aynı saatte yatağına yatırcaksın ve öğlen 3 ten sonra uyutmayacaksın.
İrlandalı anne var YouTube ve Instagram da onu takip et.
Ben bu kadının yazılarını okuyarak kendime uyarladım ve kendim verdim eğitimi.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Memeden ne zaman kestin anca o zaman düzene giriyor maalesef. Bizde 13 aylık hala aynı
(399 puan) tarafından
2 yaşına kadar emzircem cnm ... bu boyle mi surcek ozamana kdr:(
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Kiz belki sütun gelmiyor 

(399 puan) tarafından
Sutum gelmese emermiydi canim okadar:) ayrica sutum var goguslerim doluyor biliyorum bunu
(2,360 puan) tarafından
Yav birak emsin süt bulunmaz nimet  :)
(399 puan) tarafından
Emiyor emiyor şükür  ediyorum tabi ama cok yoruliyorum uykusuz ksliyorum ne blym
0 oy
tarafından
Seni en iyi ben anlarim canm ben 3 defa emzirip aralarda emzik veriyorum uyandigindada hic ses etmeden hemen geri uyutuyorum yoksa huy edinir surekli uyanir 
(399 puan) tarafından
Huy edindi zaten 2 aydir böyle
tarafından
Canm isigi acma ve konusma derim oturup oturup uyuyakalsin
(399 puan) tarafından
Karanlikta oturur cnm isigi acmam geceleri sokak lambasinin yansimasi odaya girio
0 oy
tarafından
Bebek yaninizdami yatiyo 8 aylik kizim ne zaman  yanimda  yatsa hep emmek istiyo ama  besigine koydugumda uyuyo
0 oy
tarafından
Bizimki de 10 aylık sabah 6 ya kadr toplam 7 kez emmek için uyandı 6 da komple uyandı oynuyor şimdi öğlene kadr da uyumaz ancak sütten kesince düzenliyorlar cnm bnm ilk kızım öyle olmstu 18 aylikken kesmstm o zmndn sonra uyanması hiç doktorm bana gece emdiği sütun gelişimi için çok faydalı oldgnu soylemsti gececk azdaha sabır inşallah
0 oy
tarafından
Yoğurt yedr canım günduz  bide aksamda uyumadan önce kuzum ozamn rahat uyur sende rahat edersn
0 oy
(729 puan) tarafından
Canım benim kızım da öyleydi.18 ay a kadar dayandım kendi bırakır uyur diye ama olmadı.Emzirerek uyutmak alışkanlık yapıyor.Gece uyku döngülerinde de istiyor aynı şeyi yani emmek.İşe emzirmeden uytmakla başlaman gerek.İlk basamağı bu.Bizim 3 hafta kadar sürdü tamamen alışması ama şuan çooook rahatladım.Hergün gergin uyanıyordum çok kötüydü.Allah nasip eder de yine çoçuğum olursa bu hatayı yapmam aylarca işkence çekmişim resmen.

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 358 göst.
17 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde kaavimsi (2,882 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
9 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Birhilall (1,807 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 437 göst.
0 oy
3 cevap 201 göst.
2 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Defnedamla (318 puan) tarafından soruldu