0 oy
368 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (66 puan) tarafından
Spor geçmişime rağmen kilo vermem çok yavaş,evde spor yapmak istiyorum,bildiği kanal olan var mı YouTube da falan? Sikilasmak istiyorum kızlar belim bile ağrıyor 

5 Cevaplar

0 oy
(2,038 puan) tarafından
Bu ara leslie moda oldu çok yapan var bir dene istersen kuzum bende de kilo var yapmak istiyorum ama çocuklardan hiç fırsat bulamadım 
-Reklam-
0 oy
(132 puan) tarafından
Korse gibi sklastrci yarim tayt almistim o ise yaradi, 1 ay icinde eski haline donmustum
(3,101 puan) tarafından
Canm nasl birsey resim atarmsin.birde kac gn snra giydin sezeryandN
(132 puan) tarafından
1 hafta sonra taktim ben, ilk gun rahatsz etti biraz ama sonra alistim pentiden almistim
0 oy
(15 puan) tarafından
Bende sezeryanliydim gobegim cok vardi goren hamilemisin diyordu o kadar vardi yani bende korse aldim belden 3 kancali olanlar ekmegi sekeri kestim ve playstoreden 30 gunde erime diye egzersiz hareketleri  gosteren bi uygulama vardi her gun duzenli bir sekilde aciyordum kac tane hareket yapmam gerektigini gosteren bir uygulamaydi ve gunde 3 kere merdiven inip cikiyordum bol su iciyordum 20 kilo verdim herkes nasil bu kadar zayifladim sasirdi yeterki iste canim her turlu insan verir he bide korse tam 8 saat belimde kaliyordu yatinca cikariyorsun adet oluncada takmiyorsun bu kadar insallah sende gobegini eritirsin canim
0 oy
(132 puan) tarafından

Buydu benim kullandigim

image

(3,101 puan) tarafından
Canm tesekkurler.peki kayma yaptimi.
(132 puan) tarafından
Yok hayir hic kaymiyo bazen kot pantolun altna giyiyorum bacagm sklassin diye belli dahi olmuyo
(3,101 puan) tarafından
Tamam cNm tsekkurler cevabn icn b3nde bakayim
0 oy
(365 puan) tarafından

Ben CHolie ting yaptım haftalık aylık dersleri var baya karın kas ım bile oldu çok etkili bide arpa suyu içtim o muhteşem zaten:) 

(1,585 puan) tarafından
Arpa suyu nasıl oluyor
(365 puan) tarafından
Arpa alıyorsun önce yıkaman lAzım sonra 2 buçuk litre duyla onu kaynatıp sabah akşam aç karnına içiyorsun baya etkili ilk ödem atıyorsun sonra yağdan yakıyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 332 göst.
17 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2 melek annesiii (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 167 göst.
7 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Muge (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 269 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Zumranaz (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 365 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Kdkbdowlk (103 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,306 soru

24,042,782 cevap