+1 oy
434 göst.
Diğer kategorisinde (3,493 puan) tarafından

:D cumhur başkanımız açık açık diyor kim ne ....... yerse yesin. Resmen durum onu gösteriyor bu saatte herkes biyerden geliyor gündüz heryer cocuk hiç önlem yok bu yasak kimlere konuldu bu yasak neden akşam 7 sabah 5 yapacak olan adam her saat yapar akşam 7 den sonra deseniz kimse tinlamiyor herkes iftarda birbirinden çok ilginç bi hal aldı artık kimseye ceza yok olsa bile adam gene yapıyor yapacağını ve ortalıkta ekipte yok millet cirit atıyor özellikle gençler dun gece hastaneden geliyordum heryer kalabalık sadece sözde yasak koydular ona bakılırsa 

12 Cevaplar

+1 oy
(25,181 puan) tarafından
Reise katılıyorum kim ne B.O.K yerse yesin, yiyorlar da zaten :D 
(15,921 puan) tarafından
Çok haklısın bende katılıyorum:)) ++
-Reklam-
0 oy
(30,161 puan) tarafından

Millet dinlemeyince devlet salıyor iste

(3,493 puan) tarafından
Devlet herkese diyecek ne haliniz varsa görün bıktık artık söz dinlemiyorsunuz diyecek bak herkes nasıl eve kapanıyor milletimiz yasakları ezmek için yaşıyor
tarafından
Devlet ne aşı ne ilaç verecek bak o zaman dinlerler
0 oy
tarafından
İnsan eşek olunca polis hangisine yetişsin?
(3,493 puan) tarafından
Valla üst komşum polis hafta sonu eşini alıyor gezmeye götürüyor onlar böyle yaparsa millet ne yapmasın covid onlara gelmiyor sanırım
(695 puan) tarafından
Aynen aynen arkadaşımın eşi polis onlarda sürekli gezmede kimi kime şikayet edeceksin
(3,270 puan) tarafından
Bnm 2 arkadaşım var birinin eşi de trafik polisi diğer arkadaşa akşam 9da yasak varken sen gel eşim eve bırakır seni diyordu gece 12 gibi kendi aracıyla evine bırakıyordu ceza yemesinler diye
0 oy
(410 puan) tarafından
Bize mustehak.. ilk gun kayinvalidem iftara cagirdi gitmek istemedim diye bozuldular hamileligmi bahane ettm arabamiz yok geri donemeyiz yuruyerekte yarim saat onceden oyle yiruyerek donuuoduk ama simdi 6ayligim nye yorayim kendimi ... sonuc olarak kalmaya gidicez 
(3,493 puan) tarafından
Bak işte insanlar anlamaz canim bu illetten herkes nasibini alacak gibi böyle giderse sen derettud edersin gitmek istemezsin ama onlar başka çözüm bulur
(410 puan) tarafından
Esimde bende covid gecirdik zaten o korkuyu yasamayan ciddiye almiyor simdide siz gecirdiniz hemen olmassiniz deniyor insanimiz cahil cahil
0 oy
tarafından
Valla 9 ay balkonda oturdum Corona korkuma sesim duvarlarda yankilandi sıkıntıdan ağladım sonuç. Kapı önüne inmeyen ben pozitif dışarda çalışan eşim negatif o yüzden yasak falan bakmıyorum ben 9 ay baktım da ne oldu parka falan gidiyoruz 
(3,493 puan) tarafından
Bizde böyleyken evde oğlum kapmis covidi nasıl kaptiysa sok olduk hastanede yattı 5 gün
0 oy
(3,154 puan) tarafından
Saat 7 vardır yanlış hatırlamıyorsam elinde rakı adamın bide yatılı misafir geldi adama ama yasak var devlet ne yapsın buna 
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Hahaha imam yaparsa herşeyi cemaat napsin hesabı oldu bacım çok normal.lafta yasak var ama ceza yok tabi ceza verecekelrse ilk kendilerinden baslamalilar oda ayrı konu 
0 oy
(1,894 puan) tarafından
Herkes kendinden sorumlu. Başından beri çok dikkatliyiz misafir kesinlikle kabul etmiyorz ki babam kapıdan çok kişiyi geri çevirdi kızım hamile misafir almiyorz diye. Sonuç şöyle bı etrafimiza baktığımızda sokakta Covid geçirmeyen iki üç evden biriyiz. Test bile vermedik daha. O gezenlerin evinden de cenaze çıkıyor. Bu yüzden hiç umursamiyorm milletin gezmesini. 
0 oy
(3,834 puan) tarafından
bu gidisle sıkılaşacakmış tedbirler. istedigi kadar sıkılaşsın her gün fıkır fıkır kizan dolu bizim sokakta bi tane polis gecmiyor bide. kimsede de bi tane maske yok. yasak saatlerinde de disardalar. yaslilar desen yuruyus yapiyor. sacma bi ortam
0 oy
(15,921 puan) tarafından

Devletin de polisinde yapacağı birsey yok

İnsanlar bilinçli olmalı 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 184 göst.
29 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 223 göst.
27 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (385 puan) tarafından soruldu
0 oy