0 oy
298 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,243 puan) tarafından
Canimlarim herkese cok teşekkür edeerimm tek tek yazamadim iyiki varsınız bana moral oldunuz bugün bizimkiler geldi soyledim boyle böyle bende sizinle gelcem diye ben bizimkileri arkamda sanıyodum  direkt annem hayie dedi babam biraz konuştu falan bildigin  hayir dediler kizlar bana sasirdim boyle bi cevap beklemiyodum hic aslinda iyilerdir ama bilemedim yani anlayacağınız kaldim evde son care esimi gondericem ve ailesini aradim soyledim boyle boyle diye :(( hepinizin eline ve agzina sağlık hala bana yanlis anladiin falan diyip duruyo gidicem dedim kendimi öldürürüm falan diyo biliyorum blöf yapıyo haspamm 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ailen seyden kabul etmemistir araniz acilir diye. Cunku bilmiyorlar seninkinin ne yaptığini ondan 
tarafından
Sakin kanma
(1,243 puan) tarafından
Bilmiyorim kuzum üzüldüm ama demekki yarin obur gun basima bisey gelse ailem arkamda degil gelinlikle geldin kefen cikar modunda annem sanırm
tarafından
Ama sen annene ne dedin gelicem dekren nasil soyledin. Bunlari bilseler kabuk ederlerdi onalr araniz acilmadin diye demis olabilir saniirim. Kocan  ne diyor
(1,243 puan) tarafından
Soyledim esimin yaptigini kuzum yine de yok diyo esim sadece eskisinden daha iyi davraniyo gitme falan diyo istersen brn giderim diyo
tarafından
Aaa. Söylediğin haldemi sasirdim suan
-Reklam-
+1 oy
(1,615 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bende gelicem derken nasıl söyledin canım sen açık açık anlatsaydın anlamadım yani niye hayır dediklerini.

Kimse öldüremez kendini herkesin canı kendine tatlıdır öyle b.oku yemek için leğen gibi g.öt lazım kusura bakmasın
(1,243 puan) tarafından
Soyledim kuzum burda ne dediysem herşeyi  ama annem hepimizib başına geldi mecbur durcan evinde dedi :((
(1,615 puan) tarafından
Yuh artık afedersin ama gelsin annen dursun canım olur mu öyle şey yaa.
Madem sen gidemiyorsun onu dehle evden hiç uğraşma kimse kendini öldüremez onun için leğen gibi g.t lazım kusura bakmasın sana vicdan yaptırmaya çalışıyor defolsun gitsin
(1,243 puan) tarafından
Öyle dicem canim ne hali varsa gorsun napim  yoruldum çünkü psikologa bike gitmeyi düşünüyorum bi yandann iki kucuk cocuk  canlarim herseyim onlar bi yandan bi dengesiz koca ev biktim :(((
(1,615 puan) tarafından
Eşinin ailesi ne diyor bu duruma
+1 oy
tarafından
Yok be ne oldurucek asla kendilerine kiyamazlar bıraksın  palavrayi
(1,243 puan) tarafından
Tabiki tatlim onun cani kıymetlidir ergenus gibi trip yapiyo
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Onceki postunu simdi okudum canm sakin gidecek yerinin olmadigini bilmesin daha cok ustune gelir kov evden gitsin affetme bnce 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 441 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (535 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 289 göst.
26 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 290 göst.
31 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 152 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,086 soru

24,134,219 cevap