0 oy
260 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (726 puan) tarafından
Kızlar akşam iftar için tavuk sote yapacağım detaylı tarif ıstiyorum birde baharatları ne zaman eklicem ve hangi baharatlardan koyucam 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından

image

al sana detaylı
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Altını kapamaya yakın atıyorum baharatı en çok pul biber ve kekik yakışıyor , tavukları küp küp doğruyorum tencereye alıp kapağını kapatıyorum o ara içine sebze koycaksam onları doğruyorum sonra tavuğu karıştırıyorum suyunu çekince sebzeleri atıyorum salcayi katiyorum bir  biraz öyle karıştırıp tuzunu ekliyorum baharatlarını ekliyorum kısık ateşte sebzeler suyunu çekene kadar pişiriyorum gerekirse bir bardak daha su ekleyip 5 dk daha kavurup ocağı kapatıyorum 

Afiyet olsun 
+1 oy
(2,360 puan) tarafından

Soğan ve biberi dogra kavur uzerine tavuk gogsu at biraz daha kavur hepsini sonra az bisey salca ve domatesini ekle baharat at kekik tuz vs bu kadar

0 oy
tarafından
Tavukları doğra tavaya koy kapağı kapat suyunu salıp çekene kadar pişsin suyu tam çekince yağını koy kavur sonra içine salça ekle yine kavur soğan kırmızı biber yeşil biber sarımsak doğra ekle iyice kavur baharatları ekle tuz kırmızı toz biber karabiber kekik kimyon pul biber hepsinden koyabilirsin sonra az sıcak su ekle pişmeye bırak 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 168 göst.
0 oy
3 cevap 290 göst.
29 Mart 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Bebeklerinin annesi (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 280 göst.
29 Mart 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Seymenn (1,052 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 223 göst.
20 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde 1bebe1anne (281 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,792 soru

24,419,952 cevap

351,494 kullanıcı

...