0 oy
555 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (52 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar. Oruç tutarken beslenme ve kilo kaybı konusuyla ilgili aklınıza takılan sorular varsa sorabilirsiniz 

(Mesajdan diyetisyen misiniz gerçekten diye soranlar oluyor.Evet diyetisyenim ♡ )

11 Cevaplar

+1 oy
(2,100 puan) tarafından
Ödemi nasıl atarız etkili detoks suyu hangisi onun hakkında bilgi verirmisin :)
tarafından
Bunu sormamışım bekliyim bende :)
(2,100 puan) tarafından
Bende bekliyorum valla ihtiyacım var detoksa :)
(52 puan) tarafından
Detoks suyunu 1 litre suyun içine yarım limonu kesip ekleyerek ya da çubuk tarçın ekleyerek hazırlayabilirsiniz.Birden fazla şey eklendiğinde toksik etki oluşturuyor buna dikkat edin ♡
(2,100 puan) tarafından
Teşekür ederim deneyecem canim :)
(52 puan) tarafından
Rica ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sahurda ne tür yersem iftara kadar tok tutar ?

İftarda neler yersem sisirmez ?
(54,061 puan) tarafından
Ramazan yufkasi haslanmis yumurta tok tutuyo ☺️ salatalik su icin iyi geliyo ☺️☺️
tarafından
Onları yiyom da abla diyetisyen ya ondan şey ettim ☺️
(52 puan) tarafından
@bebekisteyenbiri  sağlıklı kahvaltılıklara ek olarak tam tahıllı buğday ekmeği tüketmeniz ve yeterli miktarda su içmeniz de gün içinde tokluk sağlayacaktır.
Eğer şişkinlik sorununuz varsa kahvaltılıklar yerine 3 yemek kaşığı yoğurdun içine 1 tane salatalık dilimleyip 1 dilim  tam buğday ekmeği ile tüketebilirsiniz .
tarafından
Teşekkür ederim
tarafından
Siskinlik değilde kabizlik sorunum var ondan sıkıntı yaşıyorum
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Oruç tutarak hem spor yapıp hemde  rahatsızlanmadan nasıl kilo vericez 
0 oy
tarafından
Hamileyim sahurda yemiyorum ekmek vs sadece yumurta peynir yoğurt felan yiyorum iftarda da çorba 2 dilim ekmek yiyorum doyuyorm abur cubur yemiyorm çok fazla hamileyken de kilo verilebilirmi :) ve 3 4 lt su ihmal etmiyorm :)
(52 puan) tarafından
Hamileyken de sağlıklı şekilde kilo vermek mümkün ama bebeğiniz ve sizin için uygun kaloriyi almanız gerekir.Kilo vermek için kendinizi çok kısıtlarsanız ve bebek için gereken sağlıklı yiyecekleri yeterli şekilde tüketmezseniz(süt,yoğurt,et,balık,yumurta) sorun olur.
tarafından
Onları hep yiyorum zaten belki ramazanda da veririm :)
0 oy
(3,740 puan) tarafından
Yemeklerden sonra mide ağrısı yaşıyorum nasıl şeyler yemem lazım
(52 puan) tarafından
Hafif şeyler tüketmelisiniz.Fazla yağlı,kızartma tarzı tüketmemelisiniz.Baharat tüketiminize dikkat etmelisiniz.
Yemekleri iyice çiğneyerek tüketmeli ve yemek sırasında su içmemelisiniz.
0 oy
tarafından
Oo diyetisysnim hoş gelmissin
(52 puan) tarafından
Hoşbuldum ♡♡
0 oy
tarafından
Ya ben belki alakasız ama bebeklere süt verme konusunu sormak istiyorum. Sütün içine pekmez atmak yanlış mı demir acisindan. Ve süt bebeklerde dişlerin çürümesine kemik erimesine yol açar mı sırf bunun için sütü bırakıp mamaya döndüm 15 aydan sonra 
(52 puan) tarafından
Evet süte pekmez eklemek sütteki demir emilimini azaltıyor. Bebeklerin 12. aydan sonra inek sütü tüketmesinde bir sorun yok(eğer laktoz intoleransı yoksa).

15 aylık bir bebek için eğer ek besin alımında sorun yoksa mama vermek uygun değil çünkü mamaların içeriğinde katkı maddesi ve koruyucular bulunuyor.
0 oy
(1,519 puan) tarafından
156 günlük oğlum var sade anne sütü alıyor oruç tutsam süt azalır mi
(52 puan) tarafından
İftar ve sahurda uygun kaloride besin tükettiğinizde ve günde en az 2 litre su içtiğinizde sütte bir azalma olmaz.
Ama kendinizi gün içinde çok yorgun hissederseniz ya da sütte bir azalma olursa orucunuzu kaza şeklinde de tutabilirsiniz
(1,519 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤️
0 oy
(195 puan) tarafından
Görümcem hiç sahur yapmadan oruc tutarak 30 kilo verdi bu üzün bir dönem aldı akşam yemeği de yemez doğru düzgün sahur yapmamak doğru mu sizce birde bu sezeryan göbeği alt göbek gider mi ya 
(52 puan) tarafından
Bu şekilde kendini aç bırakarak kısa sürede 30 kg vermesi iç organlar için şok etkisi oluşturan sağlıksız bir durum.Sağlıksız şekilde hızlı kilo kaybı sonrasında kısa sürede tekrar kilo artışı oluşmaktadır.
Sezeryan sonrası göbek sorununuz için egzersiz yapmak etkili olacaktır.
0 oy
(2,022 puan) tarafından
Bi 5 kg fazlam var 3 yıldan beri veremiyorum 

takılıp kaldım  az yiyip bol su ve spor yapıyorum ama sadece 1 ay yapabiliyorum 

Bu 5 kg dan nasıl  kurtulabilirim 
(292 puan) tarafından
Boş vererek:):) :)
(2,022 puan) tarafından
Hahaha gitsin ama ya :))
(52 puan) tarafından
Kilo verebilmek için ihtiyacınız olan kaloriye uygun olan diyet listesini uygulamalısınız.Diyet kişiye özel olduğu için uyguladığınız herhangi bir diyet listesi ya da kendi kısıtlamalarınız kilo vermenizde etkili olmayacaktır 3 yıldır kilo verememiş olmanızın en büyük sebebi bu ♡
0 oy
(256 puan) tarafından
Benim çok kabizligim var ilac almadan çikamiyorum napmaliyim
(52 puan) tarafından
Günde en az 2,5 Litre su içmelisiniz kabızlık sorununuzun çözümü için

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 355 göst.
0 oy
10 cevap 767 göst.
0 oy
11 cevap 617 göst.