0 oy
716 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Bazen öyle güzel ilişkimiz var ki herşey dört dörtlük gidiyor. Esim normalde insanlarin tabiriyle iyi niyetli melek misali. Eşine düşkün. Eve yardımcı. Hamileyken daha 4 aydir mutfaga girmedim. Vs.Ancak bazen beni yanlış anliyor ve çıldırıyor. Sinirlenince gözü dönüyor. 3 gündür nefes almiyorum sanki. Tartisma sebebimiz ailemin covid olmasıydı bende dedim ki bizde birşeyler yapip götürelim yemek vs. Derken. Onun zoruna gitmis ben senin aileni düşünmuyor muyum. Milletin dolduruşuna geliyon bana baski yapiyon vs. Sonra hakaret etti sonra ben onun üzerine yürüdüm kızdım sonra o beni iteledi derken yanağıma vs vurdu beni itekledi bende karsilik vermeye calistim. Kisacasi o adam gitti sanki canavar geldi. Artik cok rahatlikla yüzüme vurup hakaret edebiliyor. Bende dayanamadım bugün evi terkettim. Orucum simdi öğretmen evindeyim. Cok mutsuzum

8 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Sana helal olsun susup oturmamışsn durumuna gelince kpk gibi pişman olana kadar dönme
(2 puan) tarafından
Özür dilemişti çokça ben durumun ciddi olduğunu belirttim aileme gitmek istediğimi söyleyince engelledi sonra da qf diledi son sözüm seni adam yerine koymuyorum dedim o da gözleri doldu yol verdi
tarafından
İyi demişsin bunu yapmadan önce düşüncekti.
Arıyor mu peki seni bu mübarek günde seni ne hallere düşürmüş
(2 puan) tarafından
Evet arıyor çok arıyor ama ben numarayi engelledim. Çok huzursuzum. Biz böyle değildik. Hic kolay değil
tarafından
Engelleme adamı. Engellemeyi ilişkinizin içine sokarak hata yapıyorsun. Yarın engellemeyi o senden öğrenmiş olacak. Güzel şeyler öğret..
-Reklam-
0 oy
tarafından
Malesef ki  bi kere yapabilince devamını cok kolay getiriyolar
(2 puan) tarafından
Sizce bundan sonraki tavrim ne olmali nasil davransa yol alsa daha mantikli
(205 puan) tarafından
Once bi karar verin, ayrilmak istiyomuyum diye dusunun, sanirim istemiyosunuz. Ayrilmak istemiyosaniz birdaha gozunu korkutmak icin evi terketmeyin. Nasil olsa doner diye dusundurmeyin. Ayri ayri destek almanizi onerebilirim ancak bir uzman yardimci olabilir.
(2 puan) tarafından
Ailelerle paylasmak gerekir mi bir faydası olur mu
tarafından
Maya2020 sana asla katılmıyorum ayni seyler olmasa da benzer şeyler yaşadım aileme söylemedim çünkü onları isteği ile evlenmemiştim. Hep sustum mutlu rolü oynadım ama bqktim ki 1 defa yapan 2ye katlayarak yaptığını tekrarlamaya devam ediyor ve ben kimseye söylemediğim için beni sahipsiz biliyordu kendince oyle sanıyordu korktuğu çekindiği bisey yoktu ne zaman ki ben ailemi kattım söyledim ailem dedem babam annem hepsi bizim kızımız sahipsiz değil biz sen onu hor gor bunları yap diye vermedim  bi daha kızımin senden bi şikayeti olursa geri vermemek kaydıyla gelir alırım dedi ondan sonra benim eşim laflarını bile seçe sece söylüyor bana ki el kaldırmayı geçtim. Erkekler kac yaşında olursa olsun ki sadece erkek değil insan oğlu her yasta bisey öğrenir. Dediğim gibi benim esimle aramda 15 yas olmasına rağmen bunları yaşadım ben  kimse boşanmak için evlenmiyor 1 sorun ile evlilik bitirilmez bitmemeli ben senelerce çabaladım yeni yeni düzene giriyor hayatım  o yuzden  boşanma  evresinde olduğunu düşünmüyorum kuzum bunun yerine ona bi ders vererek güçlü sağlam olduğunu her ne olursa olsun  seninde bi anne babanın olduğunu ona göster unutma ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar seni en iyi anlayacak olan annedir. Ve ne olursa olsun sana destek olacaktır
(205 puan) tarafından
Bu sizin tercihiniz, bana vuracak adami asla affetmem, ne olursa olsun, ki boyle bir durumdan ailem haberdar olursa onlarda ayni sekilde bu evliligi devam ettirmezler, sizin 1 sorunla evlilik mi bitermis dediginiz sey kadini dovmesi. Sizin icin sorun olmayabilir ya da kucuk bir sorun olabilir ama benim ve ailem icin oyle degil. Bu durumda da sıradan bir tartismadan bahsedilmiyo. Dedim ya ben boyle dusunuyorum.
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Eşinin tepkisi cok sacma bisiy değmemişsin ki ne var dediğinde allah akıl fikir versin 
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Ay kotu olmus canm ya ama ne olursa olsun sana vuramaz esinin psikolojik bir sorunu mu var acaba anlattigina gore normalde oyle degil bir doktora mi gitse acaba
(2 puan) tarafından
Ben memurum esim memur degil evlendigimizden beri ezik bir psikolojisi var onu o durumdan çıkaramıyorum
(1,676 puan) tarafından
Anladim canm evlendiginde de biliyordu senin memur oldugunu madem ezilecekti evlenmeseydi o zaman kompleksli demekki haberi var mi nerde oldugundan
0 oy
tarafından
Ailen bilmiyor sanirim. Ne zaman gittin öğretme evine birde kocan ne dedi arayip sormadimk 
(2 puan) tarafından
Aileme Kıymıyorum çünkü esimi cok severler bende severim anlsmiyorum yanlis giden birşeyler var cidden fikir istiyom
tarafından
Esin aradimi ne dedi
(2 puan) tarafından
Ariyor çok ariyor ama ben açmıyorum numaraya engel vurdum. Ne yapacagimi bilmiyorum. Ders vermek istiyom ama hamileyim huzursuzum. Lutfen dua edin
tarafından
Ya canim beni  bu arada seyi anlamadim tam sana vurdumu
(2 puan) tarafından
Tam anlamıyla vurma değil. Didisme arasında oldu. Beni itekledi. Sonra yanağıma vurdu. 3 gündür kapiyi kitleyip kendisine açmadığım için sinirlenip yanağıma vurdu. Ben cok üzüldüm. Gittikçe alışkanlık haline gelmesine. O cok merhametliydi normalde ne oluyor anlamiyorum
tarafından
Niye kitliyorsun kapiyi
(2 puan) tarafından
Bana istedigi zaman ulaşamasın diye ders vermek için
tarafından
Bilmiyorum ama biyle arabiz aciliyor. Senden ozur diledimi
0 oy
(457 puan) tarafından
Devamı gelmemesi için kolay kolay donmemelisin gerçekten pişman olduğuna bir daha yapmayacağına emin olana kadar, gerçekten hatasını anlayana kadar affetme derim. Yoksa sende biliyorsundur zaten devamı geliyor malesef..
0 oy
(30,256 puan) tarafından

Mesafeni koy aklı başına gelinceye ** gibi pişman oluncaya kadar affetme dengesiz herif 

(2 puan) tarafından
Bir iki gece daha burda kalsam bu sefer bende psikoloji kalır mi bilmiyorum kendimi iyi hissetmiyorum
(30,256 puan) tarafından
Sakin ol bence
0 oy
tarafından
Git evine geçmiştir sınırıniz bunlar için tartışmayın birbirinize güç de denk olamazsınız ne sen onun üstüne yürü ne onu yaklastir . Vuracak gibi geliyorsa da kaç ne yapcan ? 
(2 puan) tarafından
Terapi almamiz sart gittikçe ilerliyoruz..:((vücudum bir tuhaf halsizim bitkinim. Kendimi de sorguluyorum. Eskisi gibi sivri dilli değilim. Onu pamuk gibi etmek istiyorum. Bana hürmeti sevgisi eskisi gibi olsun istiyom nasil kazanirim bilmiyom
tarafından
Yok kız bu kadar büyütme öpüşün barışın iki günlük dünya. Evinizin altın topu eksik bak o da yoldaymis. Tamamlanınca daha sakin daha anlayışlı olursunuz.. buyursunuz her şeyden önce ..
(2 puan) tarafından
Oyy oyy. Insan kırılınca sindiremiyor:((( normalde iki gün önce öyleydik

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 874 göst.
1 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aniskomhakli (1,230 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 730 göst.
10 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Gmz.asl.bglm (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 2,021 göst.
26 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Basak08 (419 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 966 göst.
4 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Serap2020. (637 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,196 soru

24,165,893 cevap