0 oy
216 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,264 puan) tarafından
Kızlar bebegim olana kadar market yumurtasi aliyorduk bebegim dogunca her seyin organik olmasina dikkat ettim ve köy yumurtasi almasini istedim. O zamandan sonra da cevreme bir baktim herkeszaten köy yumurta alıyormuş kayinbabam hep paradan yakınır o bile. Neyse bugün yine yumurta al dedim marketten alacam dedi niye dedim nerdeyse yari fiyat dedi ya dedim ayda hadi en fazla 30tl fark etsin senin 2 günlük sigara paran. Gitmis köy yumurtasi da almis marketten de ben market yumurtasi yiyecem siz köy yumurtasi yiyin dedi. Sinir oldum ya. Yani durumu olmasa zaten istemem ama bu bizi o kadar etkilemez kaldı ki cok sıkıntıdaysa sigarasını azaltsin

8 Cevaplar

0 oy
(2,038 puan) tarafından
Herseyden geri kalınır ama o sigaradan geri kalınmaz canım nasıl bir şeyse artık içenler için ekmekten bile önemli misal dün kızım hastaydı iftar saati hastanedeydik esiminde sigarası evdeydi tabi o ara ezan okundu ve kimseden birşey isteyemeyen eşim hiç tanımadığı adamdan sigara istedi düşün :) 
(2,264 puan) tarafından
Bilirim canim ben de 9 sene ictim hamile olduğumu öğrendiğim gün biraktim 2 gunluk sigara parasi aylik yumurta farki olacakti niye abartyi ona sinir oldum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Markettede var organik onu aldir. Koydede yumurtlatan yem falan veriyorlar cok masum degil yani
(2,264 puan) tarafından
Markette ki organikler de ayni para koy yumurtasi ile canim o bayagi fabrika isi olanı alayim dedi
tarafından
Anladim kendi ne yerse yesin sen kendine cocuguna istedigini aldir erkekler bazi konularda boyle gereksiz dusunur
(2,264 puan) tarafından
Aynen canım sacmaliyorlar bazen
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Yesin canım karışma ne yaparsa yapsın. Sem çocuğa vermek istemiyorsan verme. Bunun için tartışma almış işte. Sana da zorla ye demiyor 
(2,264 puan) tarafından
Sacma geldi aylik 20tl gibi bir para icin tartisma cikarmasi
0 oy
tarafından
Kuzum sigara öyle bir lanet ki anlatamam ki sana.. 

Ama çocuğa aylık köy yumurtası alsın siz marketten yiyin 
(2,264 puan) tarafından
Aynen canim biz sıkıntı degil de bebegime aldiririm. 9 sene ictim sigara hamile oldugumu ogrendigim gun biraktim kafada bitiyor ya
tarafından
Valla bende yılardır iciyorm kuzum hamileliğimde hiç tiskinme bulantı olmadı bırakamadım azaltım çok denedim irade ile alakalı birazda
(2,264 puan) tarafından
Aynen canım. Keske hiç baslamasak olmasa şu zıkkım
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Çok büyütme siz marketten yiyin çocuk organik yesn ne olacak
(2,264 puan) tarafından
Ben de onu dedim zaten o hic almayacakti. Ama meselw etmesi de gerekemzdi zaten 20tl icin
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Bebeğin için aldır siz market yumurtası yiyin aman canım ne olcak
(2,264 puan) tarafından
Ben de takmam canim da bebegime alirim ama alsak bile azicik bir fark yani anlamıyorum niye mesele etti
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Markette satılanlar da köy yumurtasi da aynı diye duymuştum ama ne kadar doğru bilemicem
(2,264 puan) tarafından
Nasil ayni canim
(1,267 puan) tarafından
Besleyicilik açısından
(2,264 puan) tarafından
Oyle mi bi bakayim ben dr sagol canim
0 oy
(163,312 puan) tarafından
sigara birakmak cok zormus yaaa ben hic icmedimde icenler birakamiyo
erkeklerde bizdeki gibi irade yok ama
(2,264 puan) tarafından
O zaman kendi sigara parasi kadar bizim de harcamalarimiza susacak canim
tamam kiz bana kizmaaa
(2,264 puan) tarafından
Canim kusura bakma sana kizmiyorum tabiki :)
☺️☺️☺️☺️☺️

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,295 soru

24,042,589 cevap

329,194 kullanıcı

...