0 oy
410 göst.
Diğer kategorisinde (3,521 puan) tarafından
Ev taşıma hakkında bilgili cağnım annelerim hele bi koşun ☺️☺️

Kızlar ilk defa ev taşıcam, şehirler arası olucak.

3 aylık bebeğim var, evi toplarken eşimle yalnız olucaz o yüzden en hızlı ve sağlam şekilde nasıl toplamalıyım

Kilerim de kuru erzak fazla var onları nasıl yapayım hiçbirşey bilmiyorum ya bi akıl verin hele 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Benim eşim taşınsaydi hepsini çuvala koyup götürürdüm yeterli taşınsaydi.

Sorunla alakasiz oldu ama bıktım yeminle bu evden su insanlardan kurtulmak istiyorum 
(3,521 puan) tarafından
Kıyamam kuzum ya, inşallah taşınır eşin
tarafından
Amin canım benim Amin  dua et bana
(3,521 puan) tarafından
Dualarım seninle canım
tarafından
Allah en kısa zamanda senı onlardann kurtarsın inşallah zor gercekten aynu durumu bnde yaşadım
tarafından
Amin canlarım sagolun varolun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sagdan soldan koli bulma gidin koliciden alin duzgun. Iyi bi koli bandi eşya sarmak icin plastik gibi ortuler veya kagitlarda oluyo kolicilerde onlari al sar her koliye nereye ait oldugunu yaz 
(3,521 puan) tarafından
Ya sağol canım
0 oy
(163,365 puan) tarafından
kolay gelsin tek bildigim bol koli ve gazete bul
(3,521 puan) tarafından
Sağol kuzum
0 oy
(17,128 puan) tarafından
Simdi oncelikle kolaylik olsun diye kışliklarini dogrudan kolilere kaldır ve yazliklardan da sadece kullanacaklarini disarda  birak. Dolap ve kiyafet toplama işi kolaylasir. Mutfakta da sadece kullanacaklarin kaldin gerisini kolilere yerleştir. Eve gida alma kilerdekileri kullan taşiyacaklarin azalsin taşiyacaklatini da poşetlere koy öyle koliye kaldir. Cam bardaklarini porselenleri kutulari duruyorsa onlara kaldir. Tabaklarin aralarina gazete kagidi koy , birbirlerine degip kirilmasinlar. Aklima bu kadar geldi canim. 
(3,521 puan) tarafından
Çok sağol canım zaten yazlık kıyafetler hurçlarda duruyor
0 oy
(765 puan) tarafından
Ben taşınırken kıyafetlerimi çuvala koymuştum koliylee cok ağır oluyor çünkü kolilere mutfak eşyaları hurçlara da yatakları koymuştum ilk mutfaktan başlamıştım taşınmak çok zor ya Allah yardımcın olsun
(3,521 puan) tarafından
Çok sağol canım benim de yazlık kıyafetlerim hurçlarda o kolay olur
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Bende tekirdagdan izmite tasindim mutfak esyalarinin hepsini koliledim diger ivir zivir kiyafet felan ne gelirse aklina yani onlarida siyah kalin yirtilmayan cok buyuk cop posetleri var onlarida onlarin icine doldurup bagladim ve bantladim kolay oldu nakliyeciler tasidi zaten 
(3,521 puan) tarafından
Ya sağol canım
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Marketten bolca kutu alsın esin

Kutu lara doldur  bantla üstünede yaz ne varsa içinde boş odaya birliktir kutuları doldurdukça.  Allahım yardımcın olsn canım  kolay gelsin sana
(3,521 puan) tarafından
Çok sağol canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 212 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ilknur17 (670 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 265 göst.
25 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Yusuf 427 (712 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 173 göst.
18 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Cerenin Annesi (164 puan) tarafından soruldu