0 oy
2,952 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından
Arkadaşlar haziran da düğünüm olacak tarih aldık ♥️ araniza yeni katıldım. Ben nişanliyim. eltim 10 yıllık evli 2 çocuğu var beni sürekli arar ahmet le benim aram cok iyidir biz birlikte hastaneye falan giderdik ablasindan iyi tanırım ben ahmeti falan derdi aa öyle mi ne güzel abla derdim. Ben pantolon giyerim kocam karismaz ahmet karsiir yenge git çıkar şunu diye dedi güldü yengesisinn abla normal yani namususunuz sonuçta dedim. Sonra duruma resim koyarım oda kocamla kahve keyfim diye nispet olarak durum paylaşırdı sonra tatile gittiler memlekete ailecek. Beni aradı gece 11 de ahmet nerde senin haberin vardır dedi (uyuyordu). Abla uyuyor dedim aaa öylemiymiş ben bilmem dedi evde değil mi dedim yooo dedi. Sonra nişanlımı aradım evde uyuyor bana cok kızdı güvenmiyor musun diye. Eltime de abla yaptığın çok ayıp dedim ay kiz ben sana şaka yaptım dedi. Sonra ahmet sinopta tek gezmez kızlarla gezer dedi güldü yok abla ben ona güveniyorum vs dedim nişanlıma anlattım aşkım kafanda kurma yengem işte cevap verme bile geç dedi. Sonra beni kıskanmış bana yapmadınız ona herşeyi yaptınız diye kaynanam da kziim ben sana yaptığımın onda birini yapamadım ki ona kıskanma deyince kaynanamı dövmeye kalkmış sen kime ksikanc diyorsun diye. Gorumcem araya girince gorumcemi dövmüş. Bana geldi sen ahmeti benden kıskanıyorsun ama o benim kardesim gibi dedi allah seni bildigi gibi yapsın ya hic utanmıyor musun bunu soylerken Terbiyesiz dedimm 30 yaşında kadınsın 10 yıllık evlisin 2 çocuğun var edepsiz dedim benimle muhattap olma deyip engelledim. .şimdide ben zayifim diye oda zayıflamış baya iri bir hanımefendiydi liseyi bitirmiş. Güvenlik olucam onun gibi calısıcam demiş. O evlenip çocuk yaptığında bende 3.yu dogurucam demis. Neyse kaynanamlar bunla barıştı çok sasirdim ve kaynanam gelip demesin mi oda iyidir bi ara sorunlar oldu tabi ama kimseyi ayırt etmem ben diye. Siz bilirsiniz anne dedim. Eltime çocuklarla şişe göndermiş anneniz su koysun içme suyu bitmiş diye eltim burası bakkal mi gidin bakkaldan alın demiş buna rağmen herkes eltime iyi diyor... nişanlım da ben kendi çocuğuma ne alırsam yeğenlerime de alirim dedi çocuklar babasından değil nisanlimdan istiyorlar herşeyi. Artık almam diyor anlaştık. Şimdide ben hergun annemi yemeğe çağırırım babam işte olduğu zaman diyor. Anneme her ay 200 tl harçlık veririm diyor. Kayinpederim ölmedi daha 60 yaşındalar. Emekli kayinpederim ve kirada değiller. Kaynanam da ben yukardakinden isteyemem su bile vermediler ama ahmetimden isterim bana bakarsa o bakar falan arkadaşlar nişanlıma bize bakarsın paran artarsa verirsin dedim yada benden kisma kendi harçlığından verebilirsin dedim birazcık tartıştık. Ama eltim neler neler yapıyor ona iyi diyorlar biz enayi miyiz yahu? Kime nasıl davranacağım?

51 Cevaplar

0 oy
(3,074 puan) tarafından
Hazirandan sonra burda post acarsin muhtemelen cnm cok pismanin sizi dinlemedim diye..cnku muhtemelen eşin de evlenince huy degistrcek belli ni yerden sonra..yengenle surekli karsi karsiya gelceksin..sen laf soliceksin esin de o yengem birakamam çocukları fln dicek..
-Reklam-
0 oy
(73 puan) tarafından
Vallahi bize düşmez ama ben olsam çoktan bırakırdım o adamı ya da illa da evlenecek sen başka şehirde yasa bu nedir ağzım açık okudum :)
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Yol yakınken dön canım sen şimdiden böyle yapan evlenince neler yapar. Allah yardım etsin 
0 oy
(15 puan) tarafından

Okurken en  sinir oldugum sey 11 de arayip ahmet evde yok mu uyuyormu falan sonra saka yaptim sizi birbirinize dusurmeler aklina supe sokmalar bu kadin normal degil ah n

şu eltiler yok mu boşuna buyuklerimiz dememis yilandan dost olur eltiden dost olmaz
0 oy
tarafından
Üşenmedim okudum kocanı çok seviyosan bilemem ama yol yakinken kosarak uzaklaş bence : bacım uğraşılmıyor  hele anlattiklarina bakinca zor yani senin icin nisanlisin yani daha
0 oy
(1,170 puan) tarafından
Yol yakinken dön
0 oy
(976 puan) tarafından
Eşin ailesini annesini tutacak belli. Bir iki dayanirsin ama sonrasında bıkarsın huzursuzluk olur. Eltin de fenaymış konusmalarini seni kiskandirmak için yapmış senin nişanlın onla ilgileniyor gibi hissettirmek istemiş sana. Kiskancliklari ta baştan başlamış. Bir ömür bu aileyle gecmez bence. Görücü usulu falansa yol yakınken dön. Ki severekte olduysa bi gözden geçir. Evlilik gercekten zor heleki ailelerde girerse tmm kavga gürültü hep 
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Bence sen ya şimdiden ayrıl, yada kesinlikle onlardan çok ama çoookkk uzakta farklı şehirlerde oturun yoksa ömür boyu niye evlendim diye pişman olursun 
0 oy
(917 puan) tarafından
Sen bu işten yol yakınken vazgecc tuhaf şeyler anlatmışsın cidden bn bunların 3 te ikisini yaşasam nişanı atardim yanı. Eltinlede nişanlın arasında tuhaf bir ilişki mi desem ne desem bilemedigim bişi var bnce anlattıklarından o cikio kurtul gtsin çok üzülürsün...
0 oy
(2,265 puan) tarafından

Bu postu seneye kocamdan biktim sonraki senelerde de cocuklarimin babasindan bıktım diye acmamak icin yol yakinken vazgec

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 773 göst.
0 oy
2 cevap 364 göst.
9 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Semos (410 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 188 göst.
3 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Aytug (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 521 göst.

Kategoriler