0 oy
2,803 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından
Arkadaşlar haziran da düğünüm olacak tarih aldık ♥️ araniza yeni katıldım. Ben nişanliyim. eltim 10 yıllık evli 2 çocuğu var beni sürekli arar ahmet le benim aram cok iyidir biz birlikte hastaneye falan giderdik ablasindan iyi tanırım ben ahmeti falan derdi aa öyle mi ne güzel abla derdim. Ben pantolon giyerim kocam karismaz ahmet karsiir yenge git çıkar şunu diye dedi güldü yengesisinn abla normal yani namususunuz sonuçta dedim. Sonra duruma resim koyarım oda kocamla kahve keyfim diye nispet olarak durum paylaşırdı sonra tatile gittiler memlekete ailecek. Beni aradı gece 11 de ahmet nerde senin haberin vardır dedi (uyuyordu). Abla uyuyor dedim aaa öylemiymiş ben bilmem dedi evde değil mi dedim yooo dedi. Sonra nişanlımı aradım evde uyuyor bana cok kızdı güvenmiyor musun diye. Eltime de abla yaptığın çok ayıp dedim ay kiz ben sana şaka yaptım dedi. Sonra ahmet sinopta tek gezmez kızlarla gezer dedi güldü yok abla ben ona güveniyorum vs dedim nişanlıma anlattım aşkım kafanda kurma yengem işte cevap verme bile geç dedi. Sonra beni kıskanmış bana yapmadınız ona herşeyi yaptınız diye kaynanam da kziim ben sana yaptığımın onda birini yapamadım ki ona kıskanma deyince kaynanamı dövmeye kalkmış sen kime ksikanc diyorsun diye. Gorumcem araya girince gorumcemi dövmüş. Bana geldi sen ahmeti benden kıskanıyorsun ama o benim kardesim gibi dedi allah seni bildigi gibi yapsın ya hic utanmıyor musun bunu soylerken Terbiyesiz dedimm 30 yaşında kadınsın 10 yıllık evlisin 2 çocuğun var edepsiz dedim benimle muhattap olma deyip engelledim. .şimdide ben zayifim diye oda zayıflamış baya iri bir hanımefendiydi liseyi bitirmiş. Güvenlik olucam onun gibi calısıcam demiş. O evlenip çocuk yaptığında bende 3.yu dogurucam demis. Neyse kaynanamlar bunla barıştı çok sasirdim ve kaynanam gelip demesin mi oda iyidir bi ara sorunlar oldu tabi ama kimseyi ayırt etmem ben diye. Siz bilirsiniz anne dedim. Eltime çocuklarla şişe göndermiş anneniz su koysun içme suyu bitmiş diye eltim burası bakkal mi gidin bakkaldan alın demiş buna rağmen herkes eltime iyi diyor... nişanlım da ben kendi çocuğuma ne alırsam yeğenlerime de alirim dedi çocuklar babasından değil nisanlimdan istiyorlar herşeyi. Artık almam diyor anlaştık. Şimdide ben hergun annemi yemeğe çağırırım babam işte olduğu zaman diyor. Anneme her ay 200 tl harçlık veririm diyor. Kayinpederim ölmedi daha 60 yaşındalar. Emekli kayinpederim ve kirada değiller. Kaynanam da ben yukardakinden isteyemem su bile vermediler ama ahmetimden isterim bana bakarsa o bakar falan arkadaşlar nişanlıma bize bakarsın paran artarsa verirsin dedim yada benden kisma kendi harçlığından verebilirsin dedim birazcık tartıştık. Ama eltim neler neler yapıyor ona iyi diyorlar biz enayi miyiz yahu? Kime nasıl davranacağım?

51 Cevaplar

0 oy
(4,756 puan) tarafından
Vala kuzum daha nişanlıyken bu sorunları yaşıyorsan evlensen çok daha kötü şeyler olur bence nişanı geri at öyle bir aile ile mutlu huzurlu olamazsın eltin asla sizi rahat bırakmaz 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kimse birsey davranma.nisanlin simdiden prk arkanda durmuyor gibi evlenicne bak buraya yaziyorum umursamaz hic seni aklini basina al diye botle sert yaziyorum cunku olucagi belli o ruh hastasi kari aranizi bozmak icin ugrasir hep. Sorunsuz bir aileye gitmekdense niye botle biryere giddesin evlilik inanki cok zor cookkk
0 oy
(135 puan) tarafından

Yol yakınken don derim bacı ben de.Normal bi durum göremedim ben hiç:getlost:.

0 oy
(2,074 puan) tarafından
Evliyken yaşayabiliceginiz herseyi yaşamışsniz. Bak düğünler yasak. Görünen köy ortada. Napsin Rabbim elini kolunu zincire vursun gel etme mi desin. Gösteriyo işte başından. 
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Yol yakınken dön evlenince daha kotu olut
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Yol  yakınken wazgec  derim  yoksa  kafanı  cok  taşlara duvarla vurursun  soylim ben  burda  okadar  çok  sey  okuyoruz ki aklın  şaşar  gerçek yüzlerini  şimdiden  göstermişler  nişanlın  sana  söz  vermiş  ama  hiç birini tutmaz  ewlenince  

Dereyi  gecene  kadar  paçalarını  sıvıyor  şuan  benden  söylemesi k3ndi  bile bile ateşe atma
0 oy
(1,318 puan) tarafından
Buna ne ya nişanlın düzgün biri değil üzgünüm mIRC mIRC ona onu alırım onu yemeğe alırım yenge zaten efsane dedikoducu Ayten tipli kendini gelistirememis biri çok çekersin bunlardan yol yakınken dön 
0 oy
(410 puan) tarafından
Canim oluuyor boyle seyler ben 24 yasindaym eltim benden kucuk 3 yillik evli esimde surekli onlarla ve kiz kardesleeiyle gorusurdu dedm mesafeni koy gozum tutmadi.. snra dedigim oldu hep sorun cikardilar en son actim agzimi.. anneeside senin gbi ayni davrandi ikisinin kafa yapisi ayni kime ne anlatiyosun dedm mesafemi koydum onlarda hep yanasti bu sefeer esimde cok duskundu ailesine smdi oyle degil.. maddi olarak ailesine abisine benmkide yardim ediyo ama suan pandemi dye sorunlari var.. kavgayla gecmz esinle iletisiminde bitiyor is ben hizaya soktum umarim bas edebilirsin
0 oy
(53,796 puan) tarafından
yüzüğü koy masaya kaç kurtar kendini bu ahmet ömür boyu üzer seni
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Yol yakınken dön be kardeş ... Aklını dinle kalbini değil ... Şimdi dersin seviyoruz falan .YETMİYOR SEVGİ
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Şimdi böyleyse Allah bilir evlendiğin zaman nasıl olur
0 oy
(6,972 puan) tarafından
Ailene ac olayi ilk once, sonra nisanlin olacak kisuye isin ciddeytini anlat. Brn enayimiyim, daha evlenmeden, hem yuvama hem parama goz koyduruyorsun de. Baktin olmuyor yol yakinken don. Ilerde pisman olmamak icin kendine bubiyiligi yap. Ask sevgi gecer dizini doversin.
0 oy
tarafından
Brnim eltim yok ama söyledikleri cok sacma asiri yüzgoz  olmuşlar annesi sonucta eve çağırması para vermesi normal sana niye soyluyoki ihtiyacı olmasa vermez bizde kaynana olucaz benim kaynanam benden çıkmazdı simdi pek gelmiyor oda cocuklar peşine düşüyor diye ve esim a den zye herseylerini alir agzimi acip hicbirsey demem Hee sen simdi diyecen o zaman durumunuz iyi bin sukur ama cokta iyi denilmez 6 yil oldu evimin eşyası yeni bitti parca parca aldim hep boş eve gelin gelmiştim ama inandığım birsey var esim ailesine çocukluk görevini yaptigi icin Rabbimde bizi dara koymuyor 
0 oy
(387 puan) tarafından
Bacım nisanliyken bu elti bunu yaparsa evlenince neler yapar Allah bilir. Yol yakınken dön . Yada başka çözümler ara ayrı yerde ev. Mesafeli davranışlar. Ayrıca eltimin soyledikleri yalan değilse. Kayni ne karışır yengesinin giyimine. Bu da ayrı bi soru işareti. 
(471 puan) tarafından
Bide baş başa hastaneye gitmişler ne alaka kendi gidemiyomu kaynı gotryo .)
0 oy
(684 puan) tarafından
Destan yazmış olmana rağmen hepsini okudum öncelikle rabbim yardım etsin ama sen bu aileden çok çekeceksin eşin sana yol diyecek ailesine verecek Bi tip belli eltim başına ayrı dert açacak çok fitne bir kadın ve hayatı sana zehir edecek ve bence seni çok kıskanıyor ama çok yıpranırsın seviyorsan ayrılma şuan melek ol evlenince katı kurallar koy dermişim valla kuzum herşey söyle bunu böle istemem VS yada borca sok kimseye para pul veremezsin her şeyin en güzelini al en pahalısını al ben öle yapıyorum süpürge mi en pahalısı çay cı mı en kalitelisi bak o zaman üzülmezsin 
0 oy
tarafından
Benim eski eltim gibi aynı sonra sonra kaynanayi kocani doldurup doldurup üstüne salacak bence yol yakinken dön ben nisanlanip ayrıldım başka biriyle evlendim düşününce iyiki eskisiyle olmamış diyorum benden sonraki nişanlısıyla da yapamadı elti yüzünden 
0 oy
tarafından
Şimdiden böyle ise evlenince Allah sabır versin 
0 oy
(3,549 puan) tarafından

Tövbeler olsun eltiye bak düşman başına. Kızım ayrıl daha evli değilsin bi şey değilsin yazık günah sana

Ilerde çoluğun çocuğun olur senin çektiğini bide günahsız sabiye çektirir böyle manyak elti. Düşünsene doğum yapsan kıskançlıktan neler yapar bu manyak oğlu manyak 
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Sen hala bunlarla akraba mı olmak istiyorsun
0 oy
(375 puan) tarafından
Yazını ve yorumlarını okudum da kim sana ne derse desin sen aklına koymuşsun zaten. Evleneceksin. Inşallah pişman olmazsın. Ama nisanlinin ailesinin genel olarak üslubunu hiç beğenmedim . Nisanliyken bu lafları eden elti evlenince neler eder.Bir de aile apartmanında oturcaz  diyorsun. Benim lugatimda bunun eltin ve kayinvalidenle birlikte yaşamaktan hiç bi farkı yok. Her şeyini bilecekler,duyacaklar... geçim zor deyip de kabul etme. Biraz geçim sıkıntı cekersiniz uzakta ama belki huzurun olur. Burda o olmayacak gibi. Görünen köy kılavuz istemez. 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 763 göst.
0 oy
2 cevap 357 göst.
9 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Semos (408 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 183 göst.
3 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Aytug (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 516 göst.

Kategoriler