0 oy
411 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Bebekleri kendimiz ne giyiyorsak bir kat fazla giydirmeliyiz. Diyelimki sen tsortle dolasiyorsun ona bir zibin bir tişört. Diyelim sen atlet ustune uzun giydin ona atlet uzun birde yelek giydirebilirsiniz. 

5 Cevaplar

0 oy
(2,123 puan) tarafından
Evet öyle deniliyo ama ben fazla oldugunu düşünüyorum 
tarafından
Yokya bence degil. Yazin ben atletsiz geziyorum tek tsort ama bebek bence atlet ister
(2,123 puan) tarafından
Yok yok atlet zaten mutlaka giyiliyo ama benim kız 2 yaşına geldi atlet ustune kazak giydiriyorum yetiyo fazlasını istemiyo bende aynı atlet kazak giyyorum :)
tarafından
Sende iyi giyiniyorsun ben daha ince takılıyorum  :)
(2,123 puan) tarafından
Ha yok kız kansizim zaten :)
-Reklam-
0 oy
(186,894 puan) tarafından
yees bebekk bizde oyle
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Aynı giyiniyoruz bebeğimle ama usumuyor da bir yasinda bence bu dediğiniz biraz daha küçükler için 
tarafından
Yani evet buyudukce bizle ayni giyebilir
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Bnce fazla o da..bn nasil giyiyosam ona da aynisini giydiriyorum..cnku erkek ve genelde bnden sicak oluyo..
tarafından
Ben mesela suan atlet ve penye uzun kol giyiyorum bebekte alt uzun ust uzun penye giyiyor
0 oy
tarafından
Versign ornekler tuhafima gitti biraz. Demissinki ben tisort giyniyosam ona bir zibin 1 tisort ama zibin veya atlet zaten bebeklere cocuklara giydiriliyo Giydirilmeli de. Terliyolar haliyle sonra cok cabuk hasta oluyolar ama atlet veya zibin oldugu zaman terini cekiyo. 
tarafından
Bende hic atlet giyemem rahat edemiyorm cunki bazen zibin giyerim ama cok cok nadir. Ama bebegime cok dikkat ederim. Mesela gorumcenlere gittim suanki hava durumu cok sogukta degil cok sicakta degil ben ogluma ustune zibin ustune kazak ustune kapsonlu kalin yelek altina kalin kilotlu corap kalin esofman 2 tane patik corap giydiririm yanima da 1 kalin pelus battaniye alirim 1 uyku tulumu 1 kasak ipliginden kulakli tulumunu 1 de battaniyesini alirim. Gece kalcaksam eger o yun pelus batyaniyeyi altina serer ustune tulum ustune kundak orterim surekli kontrol ederim boyle yapiyorum diye cok kizdilar bana cevremdekiler bebegi cok sıkıyon dediler ama masallah yavrum dogdu dogali hic hasralanmadi 1 kez bile. Boyle soylediler biktirdilar artik sonra dusundum cidden sıkıyo muyum diye artik o kadar cok giydirmedim normal sekilde giydirdim kendiminkinden 1 er kat fazla giydirdim. Oglum hastalandi oksuruk ates hapsurma burun akintisi sonra yine ben bildgmden vazgecmedim
tarafından
Ben cok kalin giydirmiyorum cunku benim bebegim cok terliyor bi uyaniyor gece kafasinin oldugu yer abartmiyorum bi su bardagi su dokulmis gibi resmen. Ipıslak.  Uzun kol zibin uzun kol penye pijama bide ustunu triko bataniye ve pazen bataniye ile ortuyorum cok sukir bizdede yok suan birsey
tarafından
Anladmm ben terleynce hemen ustunu degistririm ama kalin giydrmekten vazgecmem artik. Oyle hasta gordukten sonra milletin dedigini de pek onemsemedm oglm daha onemli
tarafından
Öyle alıştıysa demekki farkli giydirince hasta olmuş olabilir
tarafından
Oalbilir. Heo titer usurdu buz gibi olurdu

İlgili sorular

+2 oy
15 cevap 662 göst.
28 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Pakize333 (9,762 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 572 göst.
12 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (8,847 puan) tarafından soruldu
+2 oy
16 cevap 1,149 göst.
+1 oy
5 cevap 227 göst.
13 Şubat 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Gri Kedi (2,940 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,493 soru

24,619,337 cevap

364,525 kullanıcı

...