0 oy
1,084 göst.
Diğer kategorisinde (3,102 puan) tarafından
Kızlar bizim merdivenci abla her haftanın iki günü bu kattan benden su alıyor sadece suyu vermek sorun değil haksızlığa gelemiyorum benim katımda 2 daire var birinde ben oturuyorum karşı dairemden hiç su almiyor kapısını bile calmaya tenezzül etmiyor bu ablamız türkcedende anlamıyor Kürtçe biliyo sadece Kürtçe konusuyo bı turlu anlaşamıyoruz bende Kürtçe anlamıyorum. Ne güzel uyuyordum kızım sabah kalkti o uyudu ben uyuyamadım tam yattım uykuya daldim kapı çaldı baktım merdivenci abla sinirden açmadım kapıyı karşıdan alsın diye. Nasıl anlatcam bu ablamiza derdimi:(

14 Cevaplar

0 oy
(1,006 puan) tarafından

Kürtçe bilen biri varsa kürtcesini yazsın :D

(3,102 puan) tarafından
Valla çok iyi olurdu :D
-Reklam-
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Yan komşuna rica et canım bidonu doldurup kapisinn önüne koysun 
(5,725 puan) tarafından
Geçimsiz insanlarla uğraşmak zor apartmanda montalama yapıldı bikac sene önce matkap için fişi bı tek ben verdim..kapalıyım bide giyin başörtü tak alemin adamına 8de camdan fis uzatiyordum..eşim bağırdı en sonunda dedi adamlara gidin Alt.komsudan isteyin onla da aramızda sorunlar oldu baştan çok.iyidk git gide soğudum.. sonra eşim neden demiş aşağıdan isteyin kızdı.. tek bir gün taktı o fişi onda da gezmeye gitcekmis fişi ustalara fırlatmis. Ay gene sinirlendim
(3,102 puan) tarafından
Valla hiç gelemiyorum haksızlığa taa ben sinir oldum sen anlatinca
(5,725 puan) tarafından
Sonra biz kotu olduk itiraz edince engelledi heryerden sucumuda bilmiyorum taşındilar küs ayrıldık
(3,102 puan) tarafından
Aman boşver tasinsinlar bı günlük gezmeye gitmese nolurmus sanki sen adam degilmisin hergun sabahtan akşama kadar fişin başını bekliyon kurtulmussun işte eski komsuluklar kalmadı eskiden böyle miydi komşular yardimlasirdi sohbet muhabbet eksik olmazdı nerde o gunler
(3,102 puan) tarafından
2 senedir şu apartmandayim daha ne onlar beni tanır ne ben onları selam bile almazlar
0 oy
tarafından
Google translate den çeviri yap öyle anlat dersini canım küçük çocuğum var bana gelme çalma kapımı tam uykuya dalıyor gelip uyandiriyorsun karşı daireden al bundan sonra de 
(3,102 puan) tarafından
Kiz 1 aydır falan başlamış bu apartmana geldiğinden beri bir kez olsun gormedim ya karşıdan aldigini
tarafından
Nerye alışırsa öyle devam ediyorlar seste çıkartmayınca ne olacak sen dediğim gibi yap cevir diyeckelerini kürtçeye söyle daha olmadı bina yöneticisi kimse ona şöyle gelmesin bana diye
(3,102 puan) tarafından
Bina yoneticisi yokki kuzum bizde
0 oy
tarafından
Sadece bir kovami istiyor suyu
(3,102 puan) tarafından
1 kova istiyor ama karşıdan hiç su almiyor onlar niye vermiyor ben bu karşı dairedekilere takığım. Bizim ilk merdivenci ablalar vardı acayip bağırdılar cagirdilar bu karsidakiler onlara acaba genemi aynı mesele diye dusunuyorum
tarafından
Bilemedim ki sen git karşıya hangi gün merdiven siliniyorsa de ki kapının önüne su koyun abla gelicek de abla gelince senin kapıyı çalarsa suyu göster orda onu kullan gibisinden
(3,102 puan) tarafından
Hayalet gibi yaşıyorlar onlar çok oldu bir kere kapılarını caldimda durbunden bakıp acmadilar geçen merdiven parası topluyordu abla öyle kapıyı açtılar 2 senedir şu apartmanda oturuyorum bı öğün yüzlerini gördüm:D
0 oy
(386 puan) tarafından
Kovayı diyer daireleri işaret et anlar artık o kadarını da
(386 puan) tarafından
İnsanlara hakaret etmeyelimde yani gerek yok şimdi ayıp yani eşek falan yakışmadı ama
0 oy
(1,235 puan) tarafından
Kadın kurtse şöyle  söyle ona abla here ji karşi ave bigre. Abla git karşıdan su al demek 
(3,102 puan) tarafından
Kiz küfûr ettirmiyon demi:D
(3,818 puan) tarafından
Kız öyle derse kürtçe biliyor sanar konuşmaya çalışır en güzeli bunu dedikten sonra ez Bi kurdi nizanım de( kürtçe bilmiyorum) ben öyle diyip kurtuluyorum ☺️
(3,102 puan) tarafından
Ss alıyım bari işime bidahaki geldiğinde derdimi anlatabilcem enazindan çok sağol canım:)
(3,818 puan) tarafından
Rica ederim canım bende bilmiyorum kürtçe vanda görevdeyiz bazen teyzeler lafa tutmaya çalışıyor anlaşamıyoruz o kürtçe ben Türkçe en son bunu öğrendim kolay oluyor
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Ya çok mu zor bunu söylemek neden açık açık söylemiyorsun sırayla al benden alma git başkasından al de binadakilerede söyle her seferinde birinden alsın de illa anlıyordur türkçe hiç anlamıyor degildir işine gelmiyordur kabul etme bidaha sende 
(3,102 puan) tarafından
Bı gün merdiven parası topluyordu eşimde o gün para bırakmayı unutmuş onu anlatmaya çalıştım para konusunu anlamadiysa bunu hiç anlamaz
(1,345 puan) tarafından
Binadakilere eşin söylesin o zaman onlar bilen vardır söylesin her gelişinde sırayla alsın herkesten
(3,102 puan) tarafından
Akşam geç geliyor işte o sıkıntı bakalım izin denk gelirse şu ara evde olursa soyletcem
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Bzişzmki bütün apartmanınkını benden istiyor. 
(3,102 puan) tarafından
Yok artık sebep neymis
(12,026 puan) tarafından
Bir tek ben evdemişim gerisi calısıyor mus
(3,102 puan) tarafından
Allah Allah nasıl bı apartmanmis hepsi çalışıyor ise bak bana bahane gibi geldi
(12,026 puan) tarafından
Amann vallaha bacım hiç altını arastıramam vallaha bir kova su altı ustu he şimdi bebek var evde bende kızarım cok uyandursa
(3,102 puan) tarafından
Sabah çok erken geliyo bacım geçen 8 gibiydi kapıyı çaldı bide oruç vakti insanlar sahura kalkıyor geç kalkıyorlar haliyle tamam oda oructur ama kaç tane insan var biraz anlayışlı olmak gerekli
0 oy
tarafından
Canım benimde çocuk uyurken çalıyor o yüzden artık kapıya bidon su koyuyorum ordan kullanıyor diğer daireler bizim de vermiyor onlar da bazen kapıya koyuyor ama genelde benden alıyor benimde acmadigim oluyor
(3,102 puan) tarafından
Bende bıktım artık açmadım bugün kapıyı haftanın iki günü hangi gün geldiği belli degil bilsem bende koycam bilmeden koyarsam merdivenci ablada gelmezse apartmandaki çocuklar oyuncak diye alır götürür:D
0 oy
tarafından
Seki Daha sicak kanli  bulmus sende gecen kapiya bi kova  su birak 
(3,102 puan) tarafından
Hangi günler geldiği belli degilki haftada 2 gün geliyo hangi gün net geldiğini bilsem bırakcam valla
0 oy
tarafından

Benim annemde merdiven siliyo herkese söylesin yönetici kapıya 5 lt Pet şişelerle su bıraksınlar ona sinir oluncak bişey yok haklı olabilirsin ama napsın garibim oda ekmeğinin peşinde 

(3,102 puan) tarafından
Kız tabiki ben ona bişey demiyorum benim sinirim karsidakilere
0 oy
(2,203 puan) tarafından

Bebegamı çuçıke radıkeve ( bebeğim küçük uyuyor) deremı leneğe malıka dınyada bığase  ( benim kapımı çalma diğer daireden iste )     :D:D

(3,102 puan) tarafından
Bu tam oturdu SS alıp bidahaki gelişinde soyluycem kızımda uyandı valla zilin sesine zati uykular haram artık bana
0 oy
(77 puan) tarafından
Ne diyo acaba anlatsana ben kürtçe biliyorum
(3,102 puan) tarafından
Kiz hatirlamiyorumki en son geçen gün su verdik bugunde uykudan kaldırılınca hiçte karşıdan istemeyince sinirlendim karsinin kapısını calsin diye açmadım kapiyi
(77 puan) tarafından
Dayira vali hildi de
(77 puan) tarafından
Ez geudabum te min radike  de o anlar
(3,102 puan) tarafından
Bu ne demek canım
0 oy
(2,022 puan) tarafından
Bi 5 lik bidon su doldurup koy kapının  önüne  bu kadar basit 
(3,102 puan) tarafından
Haftanın 2 gününde geldiği günler net olsa bende koycam zaten
(2,022 puan) tarafından