0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Sen veriyon kucuk ver diceksinz ama benm verdgmde verir vermez yutuo ve ciglik atyo  eline elma ekmek kek vs veriyorum verdgmle hepsini ağzına atyo çiğniyor sknti yok arada bulanio gibi oluo ama cikarmio alınca da bagrio hep böyle kendi ne yese agzna dolduryo hele balık kraker felan tabaga koyyorum arkc arkaya agzna doldryo siznkiler de böylemi ya herkes dio çok istahli ne istahdan mi bu yoksa oylemi bilio bı de Kinder süt dilimi varya onu sadece bı kez isiryo yutuo geri kalanı komple sokuo agzna :'(eline bişey veremez oldum korkudan

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kiz masallah uzulme nolur dua et benim ki de yesin  he rgun bi cay kasigi vermek icin agliyorum  asla yemio  9 5 aylik

Korkma hence endisleeneck bisey yok

Ay dun de senin agzina patates  koymusti dimi❣
tarafından
Üzülme kuzum sende benim oğlumda o ara hiç bişi yemiodu 11 aya kadar anne sütü aldi ek gıda hiç yemedi

Evet o bendim dedi herAlde bukadinn agzi niye boş diye:))
tarafından
Ya peki nasil astiniz  o sorunu :(

AMA cok tatli ya gonlu el vermemis agzini bos gorunce ❣❣❣
tarafından
Kuzum valla ben hiç zorlamadim ilk zmanlar yesin diye elini tutup agzna tadına baksn diye tuttum çok ağladı bidaha asla yapmadım keyfi ne zaman isterse yedi anne sütü aliosa yada mama ona guveniolar bizde yeni yeni böyle olduk şimdi kendi gelio yiyo hele iki üç ay önceye kadar kahvaltı hiç yoktu düşün asla yemiodu sen de çok üstüne düşme uzat yemiosa zorlama bide uykudan uyannca hemen emzryosan emzirme yemegi dene yemesse süt ver yada mamasını öyle öyle alıştık biz
-Reklam-
0 oy
(2,263 puan) tarafından

Tanga ne kızzz :)

tarafından
Tabak giz:D klavye kurbanı oldum sabrım:D
(2,263 puan) tarafından
Ahahaha yaa.:) Ama senin bebişe maşallah oburmuş benim kızımda öyle lokmaları büyük yer ama senin bebiş benim kızımı da geçmiş. Yutabiliyorsa demek öyle yemekten hoşlanıyor iştahı açık demek :))
0 oy
tarafından
Hahaha ya bende onu yerim bi lokmada ")) benimkilerde aynı o yanaklar hemstir gibi şişecek dolcak illaki yoksa karinalri doymuyor 
tarafından
Aynen valla korkuyom. Yutamicak diye bı şekilde yutuyo bide parmaklar agzna iyce sokuyo diorum annem direk midenemi yerlestryom diye :)) maşallah senm minnaklarada❤️
tarafından
Hahaha Aynen ha direkt çiğnemeden mideye aktarıyorlar ") hahahaha
0 oy
(5,725 puan) tarafından
İstahtan canım maşallah nazar değmesin..bütün anaların ortak derdi yemek yememeleri

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 39 göst.
0 oy
5 cevap 171 göst.
8 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 711 göst.
+10 oy
10 cevap 495 göst.
27 Nisan 2025 Diğer kategorisinde MEHYASELERT (3,879 puan) tarafından soruldu

Kategoriler