+1 oy
493 göst.
Diğer kategorisinde (18,557 puan) tarafından
2 gün önce 26 aylik oldu. Aslında ramazandan sonra öğretmeyi düşünüyordum ama adet oldum ve bu zamanı değerlendirmek için bugün tuvalete alıştırmaya başlayacam. Bana tavsiye verecek olan var mı. Şöyle yap daha iyi olur gibisinden. Bir de alıştırma kilodu var ama onları ben beğenmedim taşırıyor yanlardan bugün eşime kilot bez aldiracam. En azından alıştırma kilodu gibi hem taşırmaz hem soyup çıkarması daha kolay. Cırt cirtli 5 numara kullanıyoruz kilot bezle kalıpları aynıdır dimi 

9 Cevaplar

0 oy
(15,001 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bı numara büyük alın ama tuvalete alistiracaksan bez almana gerek yok biraz ortalık pislenecek alışacak bezle olacak iş degil 
(18,557 puan) tarafından
Iste ben etrafı pisletmesin diye kilot bez almak istiyorum. Çünkü benim 14 aylik da bir oğlum var her dakika kızımın pesinden kosturamam
-Reklam-
0 oy
(589 puan) tarafından
Önce tuvaleti sevdirmen lazım o zaman işin daha kolay olur. Tuvalete sevdiği oyuncaklardan koy. Onun yanında çişim geldi tuvalete gitmeliyim de tuvalete git. Ortalık batacaktır ama alışacak illaki:-)
(18,557 puan) tarafından
2 kere götürdüm ağladı fazla zorlamadım bi yarim saat sonra yine götürürüm artik
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Ben işte önce bir lazimliga alıştırdım sonra yaparsan cisinden oyuncak çıkacak dedim ve altına Bi oyuncak koydum çok hoşuna gitti sonra en sevdiği bebeği önce otuttturup onu yaptırıp sonra  kızımı oturtum sonra çişini klozete atıp sifona basıyoruz bir de bay bay yapıyoruz hoşuna gidiyor bazen benim geldiğinde hadi beni götür diyorum beraber yapıyoruz bak korkmadım hadi beni alkışla diyorum sonra çıkartmalar aldım her yaptıktan sonra onları yapıştırıyor hevesleniyor yaparsan yada söylersen seni dışarı çıkartacam yada sana şunu verecek diyorum eğer uygularsa mutlaka sözümü tutuyorum  tabi böyle böyle alıştı Bi tek misafirlikte söylemiyor onuda dakka başı tepesine biniyorum geldiğinde söyle diye 
(18,557 puan) tarafından
Bende 2 kere götürdüm ağladı. Hadi kızım aferin sana yap bay baya gidecez falan dedim ama yapmadı yarim saat sonra yine denerim artık
(3,701 puan) tarafından
Benimkide öyleydi işte benim tuvaletim gelince wc ye beraber gittik beni Bi izledi Bi iyicene sonra bu bende yapacam dedi pijamasini indirdi ama yapmadı sonra işte oyuncak bize fayda sağladı çıkartma lar çok çok işime yaradı hatta başta  dışarı çıkıp alma imkanım olmadığı için eşim alana kadar kağıda çizip bantla yapistirdik idare etti
0 oy
(996 puan) tarafından
Öncelikle gece ve gündüz bezi tamamen çıkartman lazım.ilk gün 10 dk da bir sorup gotur gecede saat başı kaldırıp götur tuvaletini yaptıktan sonra sifona basip bay bay diyebilirsinz bazı bebekler büyük tuvaletinden korkuyor o yüzden büyük tuvaletini göstermeyin.ben oğluma 22 aylikken bu şekilde 10 günde hem gece hemde gündüz  bezi bıraktırmistim
(94 puan) tarafından
Bu Süreçte ne kadar altına yaptı
(996 puan) tarafından
Oglum suan 6 yasinda Hatırlamıyorum  bide evimde klozet yoktu normal tuvalette alisti normal tuvalet daha zor her çıktığında ayaklarınida yikiyordum
0 oy
(54,061 puan) tarafından
kilot bezle islandigini hissedip rahatsiz olmaz oda bez sonucta canim benimde gozumde cok buyuyor bu tuvalet egitimi hemde benimki 31 aylik oldu havalar isinsin diye bekliyorum. 
(18,557 puan) tarafından
Ben şimdilik alıştırma yapacam tuvaleti tanısın diye. Ama bezden hemen kesmicem havalar soğuk daha her yeri batırır falan evi temizlemekle de ugrasamam
0 oy
(1,629 puan) tarafından

Pedagog arkadaşımızın kitabı. Israrla tavsiye ederim.

image

0 oy
(2,462 puan) tarafından
Külot bez de bezdir canım. Normal bezden farkı yok. Bezi tamamen çıkarman gerekiyor
(18,557 puan) tarafından
Külot bez giydirme amacım altına kaçırırsa etrafı kirletmemesi için. En azında cırt cırt beze göre çıkarması giydirmesi daha kolay eğitim verirken o yüzden dedim
(2,462 puan) tarafından
Zaten benim de demek istediğim eğitim verirken bez takılmaz bebeğe gece de dahil. Zaten o külot bez de çişi emeceği için bebeğiniz rahatsızlık duymicak. Ama bi iki kere ıslak pijamayla dolaşsa rahatsızlık duycak. Havaların ısınmasını beklerseniz halıları kaldırırsiniz böylelikle sadece parkelere yapar yaparsa da. Zaten çok da uzun sürmez

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 106 göst.
16 Nisan 2022 Diğer kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.
14 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minigim49 (120 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 424 göst.
2 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Tekcocuk (1,831 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 75 göst.
19 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,847 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,857 soru

24,117,271 cevap

333,296 kullanıcı

...