0 oy
397 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (852 puan) tarafından

Gecen sali günü hastaneye gittim ve u.y.u.z teşhisi konuldu. Eczameden karışım yaptirdik doktor tavsiyesi üzerine. Ama asiri igrenc kokuyor. Bildigin katran kokuyor. Ve 3 gun boyunca uzerimde kalmak zorunda. Her gun yeniden surmek zorundayım. Gecen sali basladim 4. Gunu duş aldim ve bugun yine basladim. 2 haftalik bir tedavi uygulaniyor. Allah kimsenin basina vermesin. Gercekteb cok zor bir hastalik ve cabuk yayiliyor. Dikkat edin bir yere giderken. Hamileler için daha zor :(

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tüylerim diken diken oldu yaa geçmiş olsun 
(852 puan) tarafından
Cok zor canim her tarafim yara oldu bide kokudan uyuyamiyorum ve yatak döşek her yere siniyor kokusu
tarafından
Ayyyy çarşaf ser altına yada battaniye
(852 puan) tarafından
Serdim de ustume mecbur yorgan aldim. Kotu durumdayım insallah cektiklerime deger
tarafından
İnşallah canım ya
-Reklam-
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Gecmis olsun canm sana nerden gecmis 
(852 puan) tarafından
Benim kiz kardesimin düğünü oldu urfada annemler hepsi gitti amcamlar da gitti. Neyse amcam kizi yasadigimiz sehirde kaldi. U. Yuz oldugunu bilmiyirdum size geleyim abla dedi. Bende bilmeden gel dedim ve 3 gun kaldilar. Ondan beridir bende de var
(1,676 puan) tarafından
Hay Allah ya tuh bari soyleseydi ona gore tedbir alirdin
(852 puan) tarafından
Iste bileydim kabul etmezdim
0 oy
(18,771 puan) tarafından
Çok iğrenç kokuyor ve lekesi de çıkmıyor. Ben beyaz atlet giymiştim atletin rengi 'ten rengin gibi oldu
(852 puan) tarafından
Evet sürdüm uzandım
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Şuan çok fazla u.yuz salgını varmış ya çok geçmiş olsun canım
(852 puan) tarafından
Sağolasın. Kötü bir durum
0 oy
(862 puan) tarafından
Belirtileri neydi canim bende bu aralar kasiniyorum sirtim ozellikle bnimde gorumcemin kedisi var orayaa gidip geldiktn snra oldu
(852 puan) tarafından
Ayaklarım kasiniyordu ilk sonra bütün vucudum ve en fazla kasıklarim bacak aram kasiniyordu. Gecmedi insallah gecer
(862 puan) tarafından
İns tez zamnda kurtulursun bnim oyle degil
(852 puan) tarafından
Insallah canim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 160 göst.
0 oy
5 cevap 394 göst.
19 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selda41 (441 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 177 göst.
6 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya43 (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 173 göst.
25 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Oykum0 (306 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,482 soru

24,184,292 cevap

336,512 kullanıcı

...